Zvaigzdute, liniuote Nuostabu...
Mes taip pat atšventėme. Nespėjo svečiai išsiskirstyti, sukaktuvininkas pareiškė, kad jam silpna ir nuėjo miegoti. Po kelių dienų išryškėjo puokštė požymių, jau supratau, kas per zaraza, o gydytoja tik patvirtino, kad skarlatina. Antibiotikus sugėrėmė, svečiai, rodos, nei vienas nesusirgo
Žvaigžude, sveikinimai
Ramyra, sveikatos jums
Mes jau atšventėme 6
Ramyra, sveikatos jums
Mes jau atšventėme 6
Nu, mamukai, tai pavasariu džiaugiatės?
Ar yra vasarinukų, kuriems jau krenta pieniniai dantukai? Ar "padedat" dantukams iškristi?
Ugniui vienas jau klibėt pradėjo, baisiai tuo didžiuojasi ir visiems giriasi Dieve mano, kooookie jau dideli mūsų vaikai!!!
Ar yra vasarinukų, kuriems jau krenta pieniniai dantukai? Ar "padedat" dantukams iškristi?
Ugniui vienas jau klibėt pradėjo, baisiai tuo didžiuojasi ir visiems giriasi Dieve mano, kooookie jau dideli mūsų vaikai!!!
QUOTE(monika-g @ 2014 04 02, 13:22)
Ugniui jau 7 iskrite ir beveik 4 isdyge priekiniai jau tokie arkliniai
Sveikutės,
Naglis 4ių neturi ir 2 užsiauginęs. Irgi iš proto veda su tais dantimis. Dėl dantų fėjos dovanų pasiruošęs visus per dieną išsilupt. Kai buvo pas dantistą, tai žiauriai nusiminė, kad jam dantų netrauks Raunasi pats, o mane net sutraukia į jį žiūrint, nes man nieko baisiau nėra
Naglis 4ių neturi ir 2 užsiauginęs. Irgi iš proto veda su tais dantimis. Dėl dantų fėjos dovanų pasiruošęs visus per dieną išsilupt. Kai buvo pas dantistą, tai žiauriai nusiminė, kad jam dantų netrauks Raunasi pats, o mane net sutraukia į jį žiūrint, nes man nieko baisiau nėra
Sveikutės.
Domui du apatiniai iškritę ir išdygę. Kiti - nė krust.
Monika, dideli jie...Greit užaugo. Nuo rugsėjo mes į pirmą klasę
Sveikos, pas mus su dantimis irgi tokia situacija, kad du apacioj vos ne pries metus iskrito-isdygo, o kiti vietoj
QUOTE(monika-g @ 2014 04 02, 14:22)
Sveikos,
Jo dickiai musu tie vasarinukai Maniskei tai vienas iskrites, kitas dar kliba apacioj. Bet jau su rovimu tai problemos didziausios, bijo baisiai.
QUOTE(ramyra @ 2014 04 11, 08:19)
Sveikutės.
Ugnius irgi matyt galetu but pirmokas , diiiidelis labia ir dantai pasikeite nu bet eisim tik kita met, bus perauges pirmokas
Sveikos
va, ir pirmokų jau rudenį turėsim
Mano Ugnius irgi bus peraugęs pirmokas
va, ir pirmokų jau rudenį turėsim
Mano Ugnius irgi bus peraugęs pirmokas