Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

Zvaigzdute, liniuote bigsmile.gif wub.gif Nuostabu...

Mes taip pat atšventėme. Nespėjo svečiai išsiskirstyti, sukaktuvininkas pareiškė, kad jam silpna ir nuėjo miegoti. Po kelių dienų išryškėjo puokštė požymių, jau supratau, kas per zaraza, o gydytoja tik patvirtino, kad skarlatina. Antibiotikus sugėrėmė, svečiai, rodos, nei vienas nesusirgo smile.gif
Atsakyti
Žvaigžude, sveikinimai wub.gif
Ramyra, sveikatos jums 4u.gif

Mes jau atšventėme 6 cool.gif
Atsakyti
oi, kaip smagu, naujas lėliukas bigsmile.gif sveikinu, žvaigždute wub.gif
Atsakyti
Nu, mamukai, tai pavasariu džiaugiatės? wub.gif smile.gif

Ar yra vasarinukų, kuriems jau krenta pieniniai dantukai? Ar "padedat" dantukams iškristi?

Ugniui vienas jau klibėt pradėjo, baisiai tuo didžiuojasi ir visiems giriasi biggrin.gif Dieve mano, kooookie jau dideli mūsų vaikai!!! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monika-g @ 2014 04 02, 13:22)
Ar yra vasarinukų, kuriems jau krenta pieniniai dantukai? Ar "padedat" dantukams iškristi?

Ugniui jau 7 iskrite ir beveik 4 isdyge biggrin.gif priekiniai jau tokie arkliniai doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Naglis 4ių neturi ir 2 užsiauginęs. Irgi iš proto veda su tais dantimis. Dėl dantų fėjos dovanų pasiruošęs visus per dieną išsilupt. Kai buvo pas dantistą, tai žiauriai nusiminė, kad jam dantų netrauks doh.gif Raunasi pats, o mane net sutraukia į jį žiūrint, nes man nieko baisiau nėra smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Domui du apatiniai iškritę ir išdygę. Kiti - nė krust.

Monika, dideli jie...Greit užaugo. Nuo rugsėjo mes į pirmą klasę pioneer.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus su dantimis irgi tokia situacija, kad du apacioj vos ne pries metus iskrito-isdygo, o kiti vietoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monika-g @ 2014 04 02, 14:22)

Sveikos,

Jo dickiai musu tie vasarinukai biggrin.gif Maniskei tai vienas iskrites, kitas dar kliba apacioj. Bet jau su rovimu tai problemos didziausios, bijo baisiai.
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2014 04 11, 08:19)
Sveikutės.

Domui du apatiniai iškritę ir išdygę. Kiti - nė krust.

Monika, dideli jie...Greit užaugo. Nuo rugsėjo mes į pirmą klasę  pioneer.gif

Ugnius irgi matyt galetu but pirmokas , diiiidelis labia ir dantai pasikeite biggrin.gif nu bet eisim tik kita met, bus perauges pirmokas biggrin.gif
Atsakyti
privetas biggrin.gif

dantai moliūgėliui byra kaip pupos ir dygsta irgi smile.gif be kalbų mokyklon pasiruošęs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

va, ir pirmokų jau rudenį turėsim smile.gif

Mano Ugnius irgi bus peraugęs pirmokas biggrin.gif
Atsakyti