ir neprasciau uz vitamina C veikia citrusiniai vaisiai
kapiliaru sienos trapios. Reiktu jungiamaji audini stiprinti
QUOTE(mazmona @ 2013 11 25, 10:18)
oki, pirksim. o jas praryti reikia ar suciulpti?
Naglis ryja, aš vaikystėj prisimenu, kad kramtydavau, bet ten kitokios buvo. Paragauk pati, tada žinosi
Labukas, moterukai
Vitaminą C aš saviškiams irgi pagirdau Maniškiai ryja Tiesą sakant, mes daugiau jokių papildų ir nenaudojam, tik žuvies taukus, vitaminą C ir kalcį karts nuo karto po kursą. Kraujo tyrimai geri, vyrukai žvalūs ir energingi, tai manau, kad daugiau jokių papildų ir nereikia Aš ir pati jokių papildų nenaudoju
Vitaminą C aš saviškiams irgi pagirdau Maniškiai ryja Tiesą sakant, mes daugiau jokių papildų ir nenaudojam, tik žuvies taukus, vitaminą C ir kalcį karts nuo karto po kursą. Kraujo tyrimai geri, vyrukai žvalūs ir energingi, tai manau, kad daugiau jokių papildų ir nereikia Aš ir pati jokių papildų nenaudoju
man ir taukai, vitC ir kalcis jau daug atrodo
QUOTE(Onora @ 2013 12 02, 15:53)
man ir taukai, vitC ir kalcis jau daug atrodo
man irgi mes apsiribojam svarainiu marmeladu ir kadagiu uogomis, ir tai as cia galvoju, kad mes prevencijos imames
MONIKA, o kodel kalcis?
as ir ugniui nieko neduodu t.y karts nuo karto marsieti bet ir tai labiau siaip nei is reikalo...
QUOTE(monika-g @ 2013 12 02, 14:42)
Labukas, moterukai
Aš irgi tą patį duodu. Žuvų taukus neurologė ir pediatrė labai rekomendavo, tokiam amžiui, kalcį, nes Žiogas turi antsvorio ir skundžiasi, kad kojytės, kauliukai skauda, ir C ...
mano ziniomis kalcio nerekomenduojama duot nezinant reik jo ar ne per daug kalcio irgi labia blogai
QUOTE(Nerutė @ 2013 12 02, 20:55)
mano ziniomis kalcio nerekomenduojama duot nezinant reik jo ar ne per daug kalcio irgi labia blogai
Pediatrė pritarė, kad vertėtų paduoti.
neduodu ištisus metus.
Vaikai nori jau puosti, bet as dar nenoriu, tikiuosi pratempsime iki gruodzio vidurio bent