Įkraunama...
Įkraunama...

Vasarinukai

ir neprasciau uz vitamina C veikia citrusiniai vaisiai
kapiliaru sienos trapios. Reiktu jungiamaji audini stiprinti
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2013 11 25, 10:18)
user posted image
Va, 100 tabl. 11lt su biškučiu.

oki, pirksim. o jas praryti reikia ar suciulpti? blush2.gif
Atsakyti
Naglis ryja, aš vaikystėj prisimenu, kad kramtydavau, bet ten kitokios buvo. Paragauk pati, tada žinosi smile.gif
Atsakyti
Labukas, moterukai wink.gif

Vitaminą C aš saviškiams irgi pagirdau biggrin.gif Maniškiai ryja biggrin.gif Tiesą sakant, mes daugiau jokių papildų ir nenaudojam, tik žuvies taukus, vitaminą C ir kalcį karts nuo karto po kursą. Kraujo tyrimai geri, vyrukai žvalūs ir energingi, tai manau, kad daugiau jokių papildų ir nereikia g.gif Aš ir pati jokių papildų nenaudoju doh.gif
Atsakyti
man ir taukai, vitC ir kalcis jau daug atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2013 12 02, 15:53)
man ir taukai, vitC ir kalcis jau daug atrodo biggrin.gif

man irgi smile.gif mes apsiribojam svarainiu marmeladu ir kadagiu uogomis, ir tai as cia galvoju, kad mes prevencijos imames rolleyes.gif
MONIKA, o kodel kalcis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 02 gruodžio 2013 - 16:13
as ir ugniui nieko neduodu biggrin.gif t.y karts nuo karto marsieti biggrin.gif bet ir tai labiau siaip nei is reikalo... unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monika-g @ 2013 12 02, 14:42)
Labukas, moterukai wink.gif

Vitaminą C aš saviškiams irgi pagirdau  biggrin.gif Maniškiai ryja biggrin.gif Tiesą sakant, mes daugiau jokių papildų ir nenaudojam, tik žuvies taukus, vitaminą C ir kalcį karts nuo karto po kursą. Kraujo tyrimai geri, vyrukai žvalūs ir energingi, tai manau, kad daugiau jokių papildų ir nereikia g.gif Aš ir pati jokių papildų nenaudoju doh.gif

Aš irgi tą patį duodu. Žuvų taukus neurologė ir pediatrė labai rekomendavo, tokiam amžiui, kalcį, nes Žiogas turi antsvorio ir skundžiasi, kad kojytės, kauliukai skauda, ir C ...
Atsakyti
mano ziniomis kalcio nerekomenduojama duot nezinant reik jo ar ne smile.gif per daug kalcio irgi labia blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2013 12 02, 20:55)
mano ziniomis kalcio nerekomenduojama duot nezinant reik jo ar ne smile.gif per daug kalcio irgi labia blogai smile.gif

Pediatrė pritarė, kad vertėtų paduoti.
neduodu ištisus metus. g.gif
Atsakyti
aš irgi nieko vaikams neduodu, ir pati nevartoju, na dabar ascorutino nupirkau.

kada egles puošit? smile.gif
Atsakyti
Vaikai nori jau puosti, bet as dar nenoriu, tikiuosi pratempsime iki gruodzio vidurio bent biggrin.gif
Atsakyti