Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Saulyna, o kuo sužavėjo LesBeiges?
Dėl keptų šėšėlių pritariu - nusivyliau jais dry.gif O va paprastų turiu (nežinau kaip pavadint juos, pudriniai, miltukiniai... biggrin.gif ), tai visai kitas reikalas visame kame...Vienas malonumas dažytis su jais, ranka kasryt į juos pati tiesiasi, o jau spalvos... wub.gif
Atsakyti
Les Beiges as net nezinua, neina apsakyt,as kiek beturejau kompaktiniu pudru pirma karta tokia tekstura lieciu, visupirma ji labai lengva, svelni, smulki, man ten kaip suspaustas oras lotuliukas.gif Ir tuo paciu ji duoda veidui tokio fresh glow be jokiu blizgalu, nu tiesiog atgaivina pilka veida, ta vos matoma "plevele" sakyciau suteikia, ir ji niekada nepasidarys tortu ant veido jeigu per diena vis pasitaisysi numan ji nepamainomas dalykas.
Pvz vasara kai pariebeja oda as dedu is chanel mat lumerie bet ant virsaus dedu les beiges, dabar dedu is chaneil loose powder kad matizuot labiau veida bet vistiek ant virsaus dar pereinu su Les beiges kad to gyvumo duoti.
Kas leicia bronzanta , tai butent 40 nr jos ypatingas tuom , jog spalva ne i raudonuma ar oranzinuma o i plksvai rusva, nes as ir ieskojau kad bronzantas eitu i pilksvuma smile.gif
Ai ir jis be blizgalu gaunasi ir toks kaip matinis.
Nu va kiek prirasiau nu bet meile begaline man jai biggrin.gif
P.S. plius sumoki tuos 185 bet gauni tikrai daug pacio produkto.
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2013 10 29, 13:38)
Beje mano mylimiausias produktas is chanel yra ju Les Beiges, turiu nusipirkusi 3 dezutes ju.. Viena dezuteje 10 nr, kita kosmetineje 10 nr i dar kita irgi dezuteje 40 nr kaip bronzantas. cia mano didziausios meiles. 40 nr per pora savaiciu net ismuse mano buvusi mylimiausia Dior Nude bronzanta... ax.gif

Siaubas, o aš nė arčiau nepriėjau, maniau sau, baisiai čia, kompakltinė pudra...

Įtariu, ta 40ta ir kontūravimui idealiai tinka...
Atsakyti
Jo as tam ir naudoju, nes vsara tai dzin man as galiu ir su oranzinesniu, o va ta 40 ji kai i pilksvuma tai as ja ir rudeni db naudoju ir visa ziema naudsiu nes puikiai nusikonturuoji veida su ja :skruostikaulius, nosi,kakta ir pan. Vnzdz siulau visoms pasiziureti ja stende.
Esme tai yra jos ta tekstura labai svlen kaip oras ir ta vos matoma plevele o 40 nr kad labai gera spalva ir tinkama konturavimui nes nera blizgalu . Ai ir labai daug gramu.

P.S. as kiek nueinu i kriste manes kokiu 4 kart klausia koki bronzanta naudoju ir koki sepeteli jam deti nes spalva labai grazi ir labai vietoj uzdeta.

Ka dar galiu parekomenduoti is chanel is sirdies tai ju powder/contour sepeteli 2 nr. Taip pogi dvejus nusipirkau pataupiusi, viena kompaktinei pudrai, kita konturavimui, ir drauge pas mane pabandzius irgi nusipirko nedvejodama, tik va ju sepeteliu kainos labai jau kandziojasi, ai ir labai fainas tas rinkinukas antakiams, irgi tokios teksturos nebuvau bandziusi apart seseliu ar piestuku antakiams is Clarins, o cia tarsi suspaustas vaskas, nu naudoju jau nuo vasaros bet iki dabar negaliu paaiskinti kas ten per medziaga biggrin.gif nes su paprastu mac kirstu sepeteliu normaliai nesikabina, reikia storesniu kietesniu sereliu kaip tas sepetelis kur brideta kad normaliai pasikabintu.
Bet turiu ispeti kad tiks tik toms kurioms reikia vos paryskinti antakius ir uzpildyti tarpelius nes ji padaro labai naturalius antakius , bet jeigu jums reikia antakius dasipiesti ten kaip pvz galiuka ar 1/3 antakio tai duodu 90 proc kad jis visiskai tam netiks. ax.gif
Beje antakio rinkinuko kaina mane priverte issizioti prie kasos irgi lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai da rpamirsau pamineti highlighteri Poudre Signee De chanel, man tobuliausia spalva, nera stambiu blizgalu... ir nezinau ka darysiu kai jsi baigsis nes buvo limituotas , jis berods anu metu.
Atsakyti
O rinkinuko antakiams tai aš pas juos nebematau mastau.gif

Antakiams - pieštukai, ir viskas.
Ar nebus limitkė buvus? mastau.gif
http://www.chanel.co...keup-Brow-89264
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 29 spalio 2013 - 19:53
QUOTE(Noa @ 2013 10 29, 19:51)
O rinkinuko antakiams tai aš pas juos nebematau mastau.gif
Ar nebus limitkė buvus? mastau.gif

Ar LE nežinau, bet, kad daiktas geras, tai pritariu 100%.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 10 29, 20:52)
Ar LE nežinau, bet, kad daiktas geras, tai pritariu 100%.

Nu keista, kad kiek skaiciau niekada nebuvo jie uzdeje kad limited edition, ir nu bent jau kaune tai ir laisvej ir akropolyje jie padeti yra..Bet jo online matau kad ju nebera. Gal out of stock ? Nes jeigu ju nebegamins tai reikes nusipirkti antra ir pasideti back up'a... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulynaSon: 29 spalio 2013 - 21:43
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 10 27, 09:14)
Apžiūrėjau vakar Kristėj dabar parduodamus skaistalus tai man įspūdžio nepaliko. Kažkokie blizgučiai juose užtepus matos  g.gif vistik labiau patinka kepti Pupos skaistalai, galvojau pakeist, bet jei neužveš ko wow iš chanel jamsiu senus gerus PUPA.

biggrin.gif kad Pupa tai beveik ta pati Chanel, nes gamykla ta pati ir priklauso vienam seimininkui tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaKonda @ 2013 10 30, 14:33)
biggrin.gif kad Pupa tai beveik ta pati Chanel, nes gamykla ta pati ir priklauso vienam seimininkui  tongue.gif mirksiukas.gif

O kas tas šeimininkas?
Atsakyti
biggrin.gif kad Pupa tai beveik ta pati Chanel, nes gamykla ta pati ir priklauso vienam seimininkui  tongue.gif mirksiukas.gif

Nu kad gamykla ta pati ir šeimininkas tas pats, dar nereiškia kad produkto sudėtis ir pagaminimo technologijos tos pačios biggrin.gif Nu čia aišku mano pamastymai tokie rolleyes.gif
Atsakyti

bourjois turbūt, ne pupa
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 10 30, 17:12)
Nu kad gamykla ta pati ir šeimininkas tas pats, dar nereiškia kad produkto sudėtis ir pagaminimo technologijos tos pačios  biggrin.gif Nu čia aišku mano pamastymai tokie  rolleyes.gif

Aš per visur googlinu ir niekaip nerandu, kad Chanel ir Pupa prekinių ženklų savininkas būtų tas pats mastau.gif

Pupa prekinį ženklą turi italų kompanija Micys S.p.A. Ji kartu dar turi brendus Bouquet de parfums, Fiorilu', Plumes (nei vienios nežinau, bet visos kosmetika - parfumerija).

Chanel savininkai yra du broliai prancūzai bilionieriai Gerard ir Alain Wertheimer. Jie irgi turi ne tą vieną firmą, o dar visokio velnio, kažkokius Eres Lingerie, Tanner Krolle odos gaminius, Holland & Holland, dar daug vynuogynų, Château Rauzan-Ségla ir Château Canon.
Ir niekur o niekur nematau, kad jie turėtų ir tą Micys mastau.gif
Išvis nematau, kam tas Micys priklauso. Bet jei šitiems štai priklausytų, tai gal koks Bloomberg apie tai rašytų? mastau.gif

O jei tikrai tik fabrikas tas pats, tai technologijos gal ir tos pačios, betgi reeptūra gali skirtis... O svarbiausia - tai spalvos skiriasi. Man Pupos spalvos netinka tragiškai... Kažkodėl tai biggrin.gif Išvis nemėgstu jos. Kažkodėl. Net dabar galvoju, kodėl biggrin.gif Gal kad tos jų paletės kažkokios dauniškos biggrin.gif

Bet va kodėl tada ant Chanel parašyta, kad made in france, o ant Pupos - made in italy (dabar pati pažiūrėjau ant turimų produktų), tai man tada neaišku mastau.gif Ant sienos tas fabrikas stovi, ar kaip? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 30 spalio 2013 - 17:17