QUOTE(NORIKA @ 2013 10 30, 17:12)
Nu kad gamykla ta pati ir šeimininkas tas pats, dar nereiškia kad produkto sudėtis ir pagaminimo technologijos tos pačios

Nu čia aišku mano pamastymai tokie
Aš per visur googlinu ir niekaip nerandu, kad Chanel ir Pupa prekinių ženklų savininkas būtų tas pats
Pupa prekinį ženklą turi italų kompanija Micys S.p.A. Ji kartu dar turi brendus Bouquet de parfums, Fiorilu', Plumes (nei vienios nežinau, bet visos kosmetika - parfumerija).
Chanel savininkai yra du broliai prancūzai bilionieriai Gerard ir Alain Wertheimer. Jie irgi turi ne tą vieną firmą, o dar visokio velnio, kažkokius Eres Lingerie, Tanner Krolle odos gaminius, Holland & Holland, dar daug vynuogynų, Château Rauzan-Ségla ir Château Canon.
Ir niekur o niekur nematau, kad jie turėtų ir tą Micys

Išvis nematau, kam tas Micys priklauso. Bet jei šitiems štai priklausytų, tai gal koks Bloomberg apie tai rašytų?
O jei tikrai tik fabrikas tas pats, tai technologijos gal ir tos pačios, betgi reeptūra gali skirtis... O svarbiausia - tai spalvos skiriasi. Man Pupos spalvos netinka tragiškai... Kažkodėl tai

Išvis nemėgstu jos. Kažkodėl. Net dabar galvoju, kodėl

Gal kad tos jų paletės kažkokios dauniškos
Bet va kodėl tada ant Chanel parašyta, kad made in france, o ant Pupos - made in italy (dabar pati pažiūrėjau ant turimų produktų), tai man tada neaišku

Ant sienos tas fabrikas stovi, ar kaip?