Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Sveikos visos. Jau nusipirkau grikių, nuo rytojaus į jūsų gretas. Ūgis 159 cm, svoris 61 kg (paskutiniai 5 kg priaugti per porą mėnesiu, todėl tikiuosi nesunkiai atsikratyti). Pranešiu! smile.gif
Atsakyti
Aš kaip ir Dani1111 esu 159cm. Galiu pasakyti, kad kai norisi numesti vos kelis kg, jie labai sunkiai krenta.. sad.gif
Su grikių dieta ištvėriau vos dvi dienas, nes šalti jie tikrai ne itin skanūs. Man priimtinesnės skysčių ir sriubyčių dietos, nes įvairesnis asortimentas.
Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi ir as biggrin.gif , grikiai jau paruosti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ką, prasidėjo pirmoji diena. Kadangi negalima druskos, savo grikius "pagerinau" žolelių mišiniu be druskos. Ir be to, vietoj kefyro, geriu pasukas, nes kefyro nemėgstu. Ir klausimas: o negalima mikrobangėj šildyt jų? blush2.gif
Atsakyti
Galima šildyti wink.gif Gerti gali ne tik pasukas, bet ir žaliąją arbatą, moliūgų, morkų arba pomidorų sultis. Skaičiau, kad ryte, likus pusvalandžiui iki pusryčių, reikia išgerti stiklinę karšto vandens. wink.gif
Atsakyti
Taip, gėriau ir arbatos smile.gif pirmoji diena praėjo gan nesunkiai. Kadangi buvo daug veiklos, tai nebuvo kada apie tą maistą ir galvoti. Šiandien vėl pasiruošiau grikių rytojui, tikiuosi praeis taip pat lengvai. Be to, planuoju šios dietos laikytis tik 4 dienas, nes savaitė man per daug tikrai. Po to, jei bus efektas, kartosiu.
Atsakyti
As planuoju laikytis, kiek iseis smile.gif
Atsakyti
Pirmadienis-grikiai clap.gif
Antradienis-grikiai thumbup.gif
Trečiadienis-grikiai smile.gif
Ketvirtadienis-grikiai g.gif
Penktadienis-grikiai schmoll.gif
Šeštadienis...nėr grikų bigsmile.gif
Sekmadienis...nėr grikių blink.gif

Pirmadienis-grikiai clap.gif clap.gif clap.gif

Bandau nuo pirmadienio...grikius mėgstu ir nėr sunku...noriu prasišluot organizmą ir pamest 2-4kg (nuo 169;62)...ryte geriu vandenį ir kavą...10,14 ir 18val suvalgau po dubenėlį grikių...vakare išgeriu puodelį kefyro ar pasukų...

kas kartu grikiauja??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šyta: 11 gruodžio 2013 - 08:53
Sunkiausia ištverti savaitgalius ir kai reikia vyrui gaminti maistą. rolleyes.gif Aš jaučiuosi labai nelaiminga, kai negaliu skaniai pavalgyti... ech sunku su tom dietom. biggrin.gif
Atsakyti
Man jau antra diena pabaigon, sekasi neblogai visai smile.gif po pirmos dienos -1,2 kg. Bet čia nėra stebėtina, nes kaip minėjau, paskutinius kelis kg priaugau gan staigiai. Tik tos pasukos nesigeria, nors tu ką, nemėgstu unsure.gif
Atsakyti
Prasideda trečia diena. dar -1kg smile.gif sekasi neblogai, nuo grikių dar nepykina. Pasisekė, kad mėgstu. Kaip kitom sekasi? Kaip rezultatai?
Atsakyti
Niekas nesigrikinat? Aš nuo šiandien bandysiu 3 dienas ant grikių pasėdėti. Priaugau 3 kg nuo vasaros žiemos šventėms dar nė neprasidėjus doh.gif , reikia susiimt.
Atsakyti