Aš kaip ir Dani1111 esu 159cm. Galiu pasakyti, kad kai norisi numesti vos kelis kg, jie labai sunkiai krenta..
Su grikių dieta ištvėriau vos dvi dienas, nes šalti jie tikrai ne itin skanūs. Man priimtinesnės skysčių ir sriubyčių dietos, nes įvairesnis asortimentas.
Sėkmės visoms
Su grikių dieta ištvėriau vos dvi dienas, nes šalti jie tikrai ne itin skanūs. Man priimtinesnės skysčių ir sriubyčių dietos, nes įvairesnis asortimentas.
Sėkmės visoms
Sveikutes jungiuosi ir as , grikiai jau paruosti
Galima šildyti Gerti gali ne tik pasukas, bet ir žaliąją arbatą, moliūgų, morkų arba pomidorų sultis. Skaičiau, kad ryte, likus pusvalandžiui iki pusryčių, reikia išgerti stiklinę karšto vandens.
Taip, gėriau ir arbatos pirmoji diena praėjo gan nesunkiai. Kadangi buvo daug veiklos, tai nebuvo kada apie tą maistą ir galvoti. Šiandien vėl pasiruošiau grikių rytojui, tikiuosi praeis taip pat lengvai. Be to, planuoju šios dietos laikytis tik 4 dienas, nes savaitė man per daug tikrai. Po to, jei bus efektas, kartosiu.
As planuoju laikytis, kiek iseis
Pirmadienis-grikiai
Antradienis-grikiai
Trečiadienis-grikiai
Ketvirtadienis-grikiai
Penktadienis-grikiai
Šeštadienis...nėr grikų
Sekmadienis...nėr grikių
Pirmadienis-grikiai
Bandau nuo pirmadienio...grikius mėgstu ir nėr sunku...noriu prasišluot organizmą ir pamest 2-4kg (nuo 169;62)...ryte geriu vandenį ir kavą...10,14 ir 18val suvalgau po dubenėlį grikių...vakare išgeriu puodelį kefyro ar pasukų...
kas kartu grikiauja??
Antradienis-grikiai
Trečiadienis-grikiai
Ketvirtadienis-grikiai
Penktadienis-grikiai
Šeštadienis...nėr grikų
Sekmadienis...nėr grikių
Pirmadienis-grikiai
Bandau nuo pirmadienio...grikius mėgstu ir nėr sunku...noriu prasišluot organizmą ir pamest 2-4kg (nuo 169;62)...ryte geriu vandenį ir kavą...10,14 ir 18val suvalgau po dubenėlį grikių...vakare išgeriu puodelį kefyro ar pasukų...
kas kartu grikiauja??
Sunkiausia ištverti savaitgalius ir kai reikia vyrui gaminti maistą. Aš jaučiuosi labai nelaiminga, kai negaliu skaniai pavalgyti... ech sunku su tom dietom.
Niekas nesigrikinat? Aš nuo šiandien bandysiu 3 dienas ant grikių pasėdėti. Priaugau 3 kg nuo vasaros žiemos šventėms dar nė neprasidėjus , reikia susiimt.