Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(gitauste @ 2013 11 26, 09:57)
Tai gal visos perbego pas delciukes?smile.gif g.gif

Gali būti, va kodėl čia taip tylu 4u.gif
Na ką, kadangi vakar paslydau tad rezultatai nera labai džiuginantys blush2.gif Suvalgiau kelis sausainius doh.gif
Šiandien svoris 76,7 kg, tad turiu tik -200g

Beje Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Negi likau viena? blush2.gif
Na ką po sažiningos vakarykštės dienos svarstyklės parodė 75,8 kg thumbup.gif thumbup.gif
Laikausi toliau 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pasidalinti savo patirtimi laikantis grikių dietos. Jos laikiausi prieš gerus metus, - grikiai, vanduo, arbata, kava - visi gėrimai be cukraus, 7 dienos.
Manau, šios dietos esmė yra taip vadinamos neigiamos kalorijos, t.y. termiškai neapdirbtoms kruopoms virškinti, įsisavinti, pašalinti organizmas sunaudoja daugiau energijos, negu gauna iš šių kruopų. Taigi, maždaug 10 šaukštų grikių kruopų aš perplaudavau šaltu vandeniu ir po to jas užpildavau apie pusė litro šalto vandens (ne verdančio, kaip kažkurioje žinutėje skaičiau). Jos puikiausiai išbrinkdavo. Ir taip 7 dienas.
Galvą skaudėti pradėjo gal nuo antros ar trečios dienos, sekančiomis dienomis buvau kaip apsvaiginta - kalba, judesiai, mąstymas sulėtėjo. Paskutines porą dienų beprotiškai troškau suvalgyti ne mažiau kaip penkis kilogramus marinuotų agurkų ar šiaip kokių marinuotų daržovių - svarbu, kad būtų aštrios ir kuo daugiau. Bet ne - ištvėriau...
O rezultatai? rezultatai buvo tikrai geri - netekau 7 kg, tarp kitko jie tikrai neataugo. Bet pats netikėčiausias efektas - atsirado tolerancija alkoholiui - nežinau kaip tiksliau ir teisingiau pavadinti reiškinį - galėjau išgerti kokį tai kiekį alkoholio (pvz. dvi, tris taures vyno) ir visiškai nieko nepajausti, nors iki tos grikių dietos išgėrusi taurę vyno apsvaigdavau visam vakarui...
Šiandien užsimaniau dar pasidietinti, tačiau šį kartą bandysiu kitą dietą. Grikių dieta yra gera savo rezultatais, tačiau ištvert ją man buvo labai nelengva...
Atsakyti
Vieno produkto dietos laikytis negalima! nes po to atauga kilogramai kai gauni daugiau kitokio maisto
Papildyta:
QUOTE(linatavo @ 2013 11 28, 17:17)
Vieno produkto dietos laikytis negalima! vien jau dėl to  kad atauga kilogramai kai gauni daugiau kitokio maisto

Atsakyti
Labukas na ka esu naujoke bet galvoju apie grikiu dieta taip pat kad reiketu prisijungti prie jusu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutacepulyte: 28 lapkričio 2013 - 19:46
QUOTE(rutacepulyte @ 2013 11 28, 20:43)
Labukas na ka esu naujoke bet galvoju apie grikiu dieta taip pat kad reiketu prisijungti prie jusu smile.gif

Drąsiai junkis 4u.gif
Atsakyti
nu tai jau nuo siandien stoju i jusu gretas smile.gif ir nuo rytojaus pradesiu grikiauti biggrin.gif tik nzn kaip man cia bus ar istversiu g.gif
Atsakyti
laba diena,siandien uzlipu ant svastykliu,vos nuo ju nenukritau kai pamaciau skaiciukus:(esu 164,o siandien sveriau 70kg sad.gif tad siandien padarysiu lengva iskrova,o rytoj su jumis grikiausiu,tik kad pas jus labai ramu,ar bus kartu kas laikosi? ax.gif
Atsakyti
labuka nu ka zinau tik dvi dienas istveriau daugiau niekaip... blush2.gif

Atsakyti
kazkaip cia tylu...o as atejau pasigirti grikiu dietos pasiekimais.siandien laikausi sesta diena.vis ilendu, paskaitineju...ir prisiruosiau susiimti. tikrai sunku buvo ir tebera, bet kai uzlipu ant svarstykliu ir matau vis mazesnius skaiciukus, tai toooks dziaugsmas apima. siai dienai jau minus 3kg. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes.Jungiuos i jusu bury nuo rytojau 4u.gif
Kadaise laikiaus bet dbr reik vel susiimt smile.gif daug dar besidietinanciu smile.gif
Atsakyti
katyte kaip sekasi grikiauti?
o cia is ties labai tylu...
Atsakyti