Gali būti, va kodėl čia taip tylu
Na ką, kadangi vakar paslydau tad rezultatai nera labai džiuginantys Suvalgiau kelis sausainius
Šiandien svoris 76,7 kg, tad turiu tik -200g
Norėčiau pasidalinti savo patirtimi laikantis grikių dietos. Jos laikiausi prieš gerus metus, - grikiai, vanduo, arbata, kava - visi gėrimai be cukraus, 7 dienos. Manau, šios dietos esmė yra taip vadinamos neigiamos kalorijos, t.y. termiškai neapdirbtoms kruopoms virškinti, įsisavinti, pašalinti organizmas sunaudoja daugiau energijos, negu gauna iš šių kruopų. Taigi, maždaug 10 šaukštų grikių kruopų aš perplaudavau šaltu vandeniu ir po to jas užpildavau apie pusė litro šalto vandens (ne verdančio, kaip kažkurioje žinutėje skaičiau). Jos puikiausiai išbrinkdavo. Ir taip 7 dienas. Galvą skaudėti pradėjo gal nuo antros ar trečios dienos, sekančiomis dienomis buvau kaip apsvaiginta - kalba, judesiai, mąstymas sulėtėjo. Paskutines porą dienų beprotiškai troškau suvalgyti ne mažiau kaip penkis kilogramus marinuotų agurkų ar šiaip kokių marinuotų daržovių - svarbu, kad būtų aštrios ir kuo daugiau. Bet ne - ištvėriau... O rezultatai? rezultatai buvo tikrai geri - netekau 7 kg, tarp kitko jie tikrai neataugo. Bet pats netikėčiausias efektas - atsirado tolerancija alkoholiui - nežinau kaip tiksliau ir teisingiau pavadinti reiškinį - galėjau išgerti kokį tai kiekį alkoholio (pvz. dvi, tris taures vyno) ir visiškai nieko nepajausti, nors iki tos grikių dietos išgėrusi taurę vyno apsvaigdavau visam vakarui... Šiandien užsimaniau dar pasidietinti, tačiau šį kartą bandysiu kitą dietą. Grikių dieta yra gera savo rezultatais, tačiau ištvert ją man buvo labai nelengva...
laba diena,siandien uzlipu ant svastykliu,vos nuo ju nenukritau kai pamaciau skaiciukus:(esu 164,o siandien sveriau 70kg tad siandien padarysiu lengva iskrova,o rytoj su jumis grikiausiu,tik kad pas jus labai ramu,ar bus kartu kas laikosi?
kazkaip cia tylu...o as atejau pasigirti grikiu dietos pasiekimais.siandien laikausi sesta diena.vis ilendu, paskaitineju...ir prisiruosiau susiimti. tikrai sunku buvo ir tebera, bet kai uzlipu ant svarstykliu ir matau vis mazesnius skaiciukus, tai toooks dziaugsmas apima. siai dienai jau minus 3kg.