Gal yra pradedančių grikiauti šiandien? Ryt prasideda delčia, labai geras laikas padailinti figūrą
Laukiu prisijungiančių
QUOTE(faustulia @ 2016 03 29, 08:30)
Gal yra pradedančių grikiauti šiandien? Ryt prasideda delčia, labai geras laikas padailinti figūrą
Laukiu prisijungiančių
Laukiu prisijungiančių
aš pradėjau šiandieną
QUOTE(ahabimeni @ 2016 03 29, 12:29)
aš pradėjau šiandieną
Kaip tylu čia
Kaip sekasi? Ar nesunku grikiauti, kai už lango taip niūru.. ?
QUOTE(faustulia @ 2016 03 30, 10:59)
sunkoka, ne visai vien grikiai, su menkais nukrypimais
kaip sekasi tau?
QUOTE(ahabimeni @ 2016 03 30, 14:56)
Sunku iš ryto buvo, taip viliojo kavos kvapas, bet atsilaikiau
O šiaip tai grikiai ir pasukos, sąžiningai kol kas
Pradėjau grikių dietą ir jau po pirmos dienos teko nusivilti..
Nenukrito nei gramas, tik apimtys sumažėjo po centimetrą kitą...
Esu laikiusis Vaikulės dietos, tai jau po pirmos dienos būdavo minus 1 kg. Na dabar tiesiog paeksperimentuosiu su šia dieta, nes labai įdomu, koks bus jos poveikis.
Šiandien antra diena. (pradinis svoris 60 kg.)
Nenukrito nei gramas, tik apimtys sumažėjo po centimetrą kitą...
Esu laikiusis Vaikulės dietos, tai jau po pirmos dienos būdavo minus 1 kg. Na dabar tiesiog paeksperimentuosiu su šia dieta, nes labai įdomu, koks bus jos poveikis.
Šiandien antra diena. (pradinis svoris 60 kg.)
As 6diena baigiu su grikiu dieta,aisku,pas mane nukrypimai menki,bet yra ir kavos negalejau atsisakyt. Bet labai intensyviai sportuoju,kasdiena lieju prakaita xfit,trx ir ntc treniruotese pradinis svoris 59kg,per tas dienas -3kg. Mazai sakyciau,bet neturejau dideliu virssvoriu,o vyras laikosi kartu (galima sakyt as ji palaikau siame etape ) tai minus 6kg,virsvoris apie 12kg.
Apimtys sumazejo labai,tiek pas mane tiek pas vyra
Apimtys sumazejo labai,tiek pas mane tiek pas vyra
Labas vakaras o butina grikius pkykiti?man neskanu gal reikia nuo ryt pradeti bet kaip?seima didele visi valgus.sveriu 75kg,ugis 170.idealu butu 10kg nunesti,bet uztektu ir 5.
Kiek kartu per diena valgot ir po kiek?
Kiek kartu per diena valgot ir po kiek?