Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Labukas
As pradesdu nuo siandien grikiauti 4u.gif vakar uzsiplykiau stikline grikiu ir siandiena pirmyn...
truputi papasakosiu..as esu nuo 70 kg iki 52 kg numetus, bet paskutinius 2 menesiu esu labai is veziu isvaziavus ir turiu 3,5 kg plius.siandiena 55,4 kg.
tikiuosi, kad sis susiemmas pades atsikratyti pliuso ir sugryzti i vezias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 07, 13:02)
Visos mes cia renkames del vieno tikslo - numesti svorio,dalinames informacija tam , kad padeti sau ir kitoms merginoms. Butu smagiau,kad rasytumete visos savo duomenis ir dalintumemes savo "nuodemiu" smulkmenomis. Jeigu Jus isties sveriate 45kg, o ugis 180 - tai ir numesti svori 2kg atrodys kosmiskai didelis (tikiuosi Jus neizeidziau, nes tikrai neturiu tokio tikslo). Jei formos Jusu apvalesnes, manau pagrindine klaida galetu buti mazas skysciu vartojimas. Butina isgerti min 2litrus skysciu. Nes nenormalu, kad Jus prie tokio mazai koloringo maisto tik tiek numetete. Mano nuomone: arba Jus labai liekna, arba turejote "nuodemiu", arba negerete skysciu.

As sveriu 67kg, o mano ugis 168cm.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 09, 10:12)
VIENA AS...VIENA  verysad.gif
Bet nepasiduosiu!
Vakar nusidejau..labai... blush2.gif  doh.gif  , suvalgiau obuoli, 2sausainius ir samti sriubos...ir ka?
Po penktos dienos 71.500...-PLIUS 400gr doh.gif
Reik i baznycia nueiti wink.gif ir sugristi ant teisingo grikiais kloto kelio ....

Po sestos dienos 71.000 - minus 500gr
Nusizengiau suvalgius vieno granato vaisiu... Kauliukus isspjoviau ir viena vistienos sparneli.
Atsakyti
Sveikos smile.gif nuo siandien ir as pradejau grikiu dietos laikytis ax.gif Nesu dietu gerbeja, bet va susigundziau pabandyt, nes taip noris nors kiek suliekneti. Tai va sveriu 69.400, ugis 1.64, jauciu bus nelengva nes siuo metu sedziu namuose, taigi ir laiko daug virtuveje praleidziu gamindama, todel papratau uzkandziauti doh.gif amziais kas nors burnoje, o ir saldumynai labai patinka blush2.gif
Pradejau su grikiais, nu neskanu neskanu blush2.gif , matysim kai stipriai busiu alkana kaip jie cia man lys. Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Jungiuosi prie jusu. Siandien pirmoji diena. Esu bevale, bet tikiuosi, kad sikar laikysiuosi, nes padetis nekokia. ax.gif
Ugis 171, svoris 76. Pirminis tikslas- grizti I 68, priesgimdyvini svori. Palinkekit stiprybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mahada @ 2013 11 11, 11:34)
Labas visoms  4u.gif 
Jungiuosi prie jusu. Siandien pirmoji diena. Esu bevale, bet tikiuosi, kad sikar laikysiuosi, nes padetis nekokia.  ax.gif
Ugis 171, svoris 76. Pirminis tikslas- grizti I 68, priesgimdyvini svori. Palinkekit stiprybes  thumbup.gif

stiprybes
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 10, 17:50)
Po sestos dienos 71.000 - minus 500gr
Nusizengiau suvalgius vieno granato vaisiu... Kauliukus isspjoviau ir viena vistienos sparneli.

Po septintos dienos...71.600 - PLIUS 600gr. doh.gif
Nusizengiau isgerusi naturaliai spaustu apelsinu sulciu ir dvi vistienos slauneles suvalgius.
Savaitei pasibaigus viso netekau 2.200kg... Sumautai mazai prie tokio badavimo ir koloriju kiekio. Pries mazdaug 4metus laikiausi dietos pagal Chazanova. LABAI veiksminga, LABAI soti.Tik laikantis jos reik nusiteikti keisti savo gyvenimo iprocius nors pusmeciui. Dar pasilaikysiu 4dienas, nes noriu staigaus rezultato. Zinau, manau, kad sis badavimas bus bevaisis kai tik grisiu prie iprastos mitybos - tai irodo kai prie grikiu pridejus sulciu stikline ir du vistienos sparnelius svoris soktelejo 600gr. Tad kas butu jei suvalgyciau sriubos, korbonata su garnyru ir sausainiuka su kava, o vakare suvalgyciau obuoli ir isgerciau taure vyno smile.gif))
Bet kuriuo atveju tesiu eksperimenta toliau, ir toliau rasysiu ataskaita. Palaikau visas mergaites, linkiu sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledukas: 11 lapkričio 2013 - 19:48
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 11, 20:46)
Po septintos dienos...71.600 - PLIUS 600gr. doh.gif 
Nusizengiau isgerusi naturaliai spaustu apelsinu sulciu ir dvi vistienos slauneles suvalgius.
Savaitei pasibaigus viso netekau 2.200kg... Sumautai mazai prie tokio badavimo ir koloriju kiekio. Pries mazdaug 4metus laikiausi dietos pagal Chazanova. LABAI veiksminga, LABAI soti.Tik laikantis jos reik nusiteikti keisti savo gyvenimo iprocius nors pusmeciui. Dar pasilaikysiu 4dienas, nes noriu staigaus rezultato. Zinau, manau, kad sis badavimas bus bevaisis kai tik grisiu prie iprastos mitybos - tai irodo kai prie grikiu pridejus sulciu stikline ir du vistienos sparnelius svoris soktelejo 600gr. Tad kas butu jei suvalgyciau sriubos, korbonata su garnyru ir sausainiuka su kava, o vakare suvalgyciau obuoli ir isgerciau taure vyno smile.gif))
Bet kuriuo atveju tesiu eksperimenta toliau, ir toliau rasysiu ataskaita. Palaikau visas mergaites, linkiu sekmes!

Vel viena...hm...
po astuntos dienos...71.100 - minus 500gr
NENUSIDEJAU
siandien nusprendiau paradyti iskrovos diena, paivairinant savo dienos meniu. Valgysiu 250gr riebios varskes, 2bananai ir 0.5lt kefyro. Laukiu rytojaus rezultatu...
Atsakyti
Sveikos smile.gif na mano pirma diena prejo gan nesunkiai, nesuvalgiau visu grikiu (neskanu ax.gif ), suvalgiau obuoli, geriau kavos puodeli, 0.5 l kefyro ir vandens koki 1.5 litro .Po pirmos dienos -1.200, nemazai, bet jauciu vanduo cia is organizmo pasisalino, kai ims tirpti riebalai rezultatas stipriai sumazes.
Pradejau ryta su grikiais ir ant ju sutarkuotu obuoiu, skanu, gal ir negalima, bet lai krenta leciau, gal ir priiaugs leciau ax.gif tada....
Ledukas ne viena 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jungiuosi ir aš į grikių gerbėjų būrį biggrin.gif Jei priimsit 4u.gif blush2.gif

Šiandien pirma diena. Jau suvalgiau dubenėlį grikių ir išgėriau puodelį kefyro (2,5 proc.).

Pradinis svoris 92,5 kg, ūgis 168.

Planuoju laikytis 6 dienas. Labiausiai iš šios dietos tikiuosi, kad greitas matomas rezultatas bus paskatinimas toliau sveikai maitintis ir iki metų pabaigos pasiekti 85 kg.

Norėčiau vėl pasiekti priešnėštuminį svorį 70 kg bigsmile.gif Na, bet čia jau kitų metų tikslas cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Lokiukas @ 2013 11 12, 10:40)
Labas rytas smile.gif
Jungiuosi ir aš į grikių gerbėjų būrį  biggrin.gif  Jei priimsit  4u.gif  blush2.gif

Šiandien pirma diena. Jau suvalgiau dubenėlį grikių ir išgėriau puodelį kefyro (2,5 proc.).

Pradinis svoris 92,5 kg, ūgis 168.

Planuoju laikytis 6 dienas. Labiausiai iš šios dietos tikiuosi, kad greitas matomas rezultatas bus paskatinimas toliau sveikai maitintis ir iki metų pabaigos pasiekti 85 kg.

Norėčiau vėl pasiekti priešnėštuminį svorį 70 kg  bigsmile.gif Na, bet čia jau kitų metų tikslas  cool.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Kuo musu daugiau tuo smagiau
Atsakyti
labas rytas senbuvems ir naujokei 4u.gif

po pirmos dienos -1kg! liux thumbup.gif
ryte isgeriau silto vandens su citrina. kava su kruopele cukraus ir balinta. vel pora silto vandens su citrina iki pietu. vakare arbatos su sauksteliu medaus.
grikius mirkiau saltam vandeny, ryte 5min paviriauir palikau baigti brinkti. man vien uzpilti neskanu. i rytine porcija dejau truputi sviesto, o pietu ir vakarine isipyliau po 3 saukstus mesos-darzoviu sultinio.buvo skanu. kefyro negeriau.
varo skyscius ir grikiai, ir vanduo su citrina.
Atsakyti