Sveikos,dietininkės.Ar dar kam aktualu grikinimasis?Man pirmoji diena "eina".
pradinis svoris 56kg.
QUOTE(coffee @ 2016 01 13, 16:09)
Sveikos,dietininkės.Ar dar kam aktualu grikinimasis?Man pirmoji diena "eina".
pradinis svoris 56kg.
pradinis svoris 56kg.
Labas, priimkite. Noriu ir labai reikia atsikratyti nors šiek tiek viršsvorio. Šiandien pirma grikių diena. Kolei kas visai be problemų. Žiūrėsim, kaip bus ryt.
O dabar einu skaityti jūsų patirties.
QUOTE(ego @ 2016 01 16, 17:59)
Labas, priimkite. Noriu ir labai reikia atsikratyti nors šiek tiek viršsvorio. Šiandien pirma grikių diena. Kolei kas visai be problemų. Žiūrėsim, kaip bus ryt.
Antra diena. Kolei kas labai sėkminga, visai nenoriu valgyti.
Na va, su savimi pasišnekėjau ir pasidalinau įspūdžiais
Sveikos grikiu myletojos )
na ka ryt vasario1d, ne uz kalnu valentinke pirmadienis ir dar delcia ... labai daug progu pradeti dietintis kadangi grikius labai megstu (matysim kiek ilgai) nusprendziau figura dailinti ju pagalba.
nagi kas nors dietinames kartu palenktyniausim.
mano meniu bus grikiai ir kefyras
duomenis parasysiu ryt
taigi STARTUOJAM !!!!
na ka ryt vasario1d, ne uz kalnu valentinke pirmadienis ir dar delcia ... labai daug progu pradeti dietintis kadangi grikius labai megstu (matysim kiek ilgai) nusprendziau figura dailinti ju pagalba.
nagi kas nors dietinames kartu palenktyniausim.
mano meniu bus grikiai ir kefyras
duomenis parasysiu ryt
taigi STARTUOJAM !!!!
Hello, hello, ar dar yra gyvų? Ar visos jau pasiekusios savo idealų svorį ir niekas nebesilaiko grikių dietos???? Ar aš būsiu viena?
Yra gyvu Ziuriu ziuriu,kad yra megeju po 1 diena laikytis Mano grikiai jau paruosti,laukia rytojaus,o is anksto prasinesu,kad nebutu geda sprukt i krumus
QUOTE(Dakora @ 2016 02 11, 23:45)
Yra gyvu Ziuriu ziuriu,kad yra megeju po 1 diena laikytis Mano grikiai jau paruosti,laukia rytojaus,o is anksto prasinesu,kad nebutu geda sprukt i krumus
Pirma dienele baigesi.Suvalgyta 250 gr (sausu svoris) grikiu ,isgerta 700 gr pasuku,1 l. mineralinio vandens,2 puodukai kavos be cukraus,tik su minimumo pieno.Viso 1098 kcal. Is papildu- 9 tabl. spirulinos ,gelezis ir Asparkam(kalis su magniu) 3 tabl.
Savijauta fizine puiki,o smegenys nori ko skanaus
QUOTE(Dakora @ 2016 02 12, 20:58)
Pirma dienele baigesi.Suvalgyta 250 gr (sausu svoris) grikiu ,isgerta 700 gr pasuku,1 l. mineralinio vandens,2 puodukai kavos be cukraus,tik su minimumo pieno.Viso 1098 kcal. Is papildu- 9 tabl. spirulinos ,gelezis ir Asparkam(kalis su magniu) 3 tabl.
Antra diena -viskas tas pats tik maza nuodeme-mazas nesaldus obuoliukas.Ryte svoris -1.200 .
QUOTE(Dakora @ 2016 02 13, 22:30)
Antra diena -viskas tas pats tik maza nuodeme-mazas nesaldus obuoliukas.Ryte svoris -1.200 .
Trecios dienos ryte -800 gr .
Pradedu ir aš grikių pasiilgau tik mano grikiai nebus ,,pliki" ryte su vaisiais, razinomis, pietums - su daržovėmis, o vakare - su kefyru. Grikius užpilu karštu vandeniu termose, labai skanūs gaunasi Pradinis svoris 68, reikia numesti 4kg. Kas kartu
Sveikos, ryt ir aš startuoju su grikių dieta ☺. Žiūrėsim kaip seksis. Norimas rezultatas -6kg. Dabartinis svoris 66kg, ūgis 1.73m. Žadu laikytis 7 dienas. Kasdien parašysiu apie rezultatą ☺.
Po dviejų dienų minus 1.6kg. Ryt trečia diena...kolkas grikiai dar nepabodo. Valgau tik grikius ir geriu kefyrą.