Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Sveikos,dietininkės.Ar dar kam aktualu grikinimasis?Man pirmoji diena "eina".
pradinis svoris 56kg.
Atsakyti
QUOTE(coffee @ 2016 01 13, 16:09)
Sveikos,dietininkės.Ar dar kam aktualu grikinimasis?Man pirmoji diena "eina".
pradinis svoris 56kg.

Labas, priimkite. Noriu ir labai reikia atsikratyti nors šiek tiek viršsvorio. Šiandien pirma grikių diena. biggrin.gif Kolei kas visai be problemų. Žiūrėsim, kaip bus ryt.
O dabar einu skaityti jūsų patirties. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ego: 16 sausio 2016 - 18:19
QUOTE(ego @ 2016 01 16, 17:59)
Labas, priimkite. Noriu ir labai reikia atsikratyti nors šiek tiek viršsvorio.  Šiandien pirma grikių diena. biggrin.gif  Kolei kas visai be problemų. Žiūrėsim, kaip bus ryt.
O dabar einu skaityti jūsų patirties.  4u.gif

Antra diena. Kolei kas labai sėkminga, visai nenoriu valgyti.
Na va, su savimi pasišnekėjau ir pasidalinau įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Sveikos grikiu myletojos wink.gif)
na ka ryt vasario1d, ne uz kalnu valentinke wink.gif pirmadienis ir dar delcia ... labai daug progu pradeti dietintis smile.gif kadangi grikius labai megstu (matysim kiek ilgai) nusprendziau figura dailinti ju pagalba.
nagi kas nors dietinames kartu wink.gif palenktyniausim.
mano meniu bus grikiai ir kefyras wink.gif
duomenis parasysiu ryt wink.gif
taigi STARTUOJAM !!!!
Atsakyti
Hello, hello, ar dar yra gyvų? smile.gif Ar visos jau pasiekusios savo idealų svorį ir niekas nebesilaiko grikių dietos???? Ar aš būsiu viena? sad.gif
Atsakyti
Yra gyvu 4u.gif Ziuriu ziuriu,kad yra megeju po 1 diena laikytis bigsmile.gif Mano grikiai jau paruosti,laukia rytojaus,o is anksto prasinesu,kad nebutu geda sprukt i krumus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2016 02 11, 23:45)
Yra gyvu 4u.gif Ziuriu ziuriu,kad yra megeju po 1 diena laikytis bigsmile.gif Mano grikiai jau paruosti,laukia rytojaus,o is anksto prasinesu,kad nebutu geda sprukt i krumus biggrin.gif

Pirma dienele baigesi.Suvalgyta 250 gr (sausu svoris) grikiu ,isgerta 700 gr pasuku,1 l. mineralinio vandens,2 puodukai kavos be cukraus,tik su minimumo pieno.Viso 1098 kcal. Is papildu- 9 tabl. spirulinos ,gelezis ir Asparkam(kalis su magniu) 3 tabl.
Savijauta fizine puiki,o smegenys nori ko skanaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2016 02 12, 20:58)
Pirma dienele baigesi.Suvalgyta 250 gr (sausu svoris) grikiu ,isgerta 700 gr pasuku,1 l. mineralinio vandens,2 puodukai kavos be cukraus,tik su minimumo pieno.Viso 1098 kcal. Is papildu- 9 tabl. spirulinos ,gelezis ir Asparkam(kalis su magniu) 3 tabl.
Savijauta fizine puiki,o smegenys nori ko skanaus biggrin.gif

Antra diena -viskas tas pats tik maza nuodeme-mazas nesaldus obuoliukas.Ryte svoris -1.200 .
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2016 02 13, 22:30)
Antra diena -viskas tas pats tik maza nuodeme-mazas nesaldus obuoliukas.Ryte svoris -1.200 .

Trecios dienos ryte -800 gr .
Atsakyti
Pradedu ir aš 4u.gif grikių pasiilgau biggrin.gif tik mano grikiai nebus ,,pliki" schmoll.gif ryte su vaisiais, razinomis, pietums - su daržovėmis, o vakare - su kefyru. Grikius užpilu karštu vandeniu termose, labai skanūs gaunasi thumbup.gif Pradinis svoris 68, reikia numesti 4kg. rolleyes.gif Kas kartu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 29 vasario 2016 - 10:56
Sveikos, ryt ir aš startuoju su grikių dieta ☺. Žiūrėsim kaip seksis. Norimas rezultatas -6kg. Dabartinis svoris 66kg, ūgis 1.73m. Žadu laikytis 7 dienas. Kasdien parašysiu apie rezultatą ☺.
Atsakyti
Po dviejų dienų minus 1.6kg. Ryt trečia diena...kolkas grikiai dar nepabodo. Valgau tik grikius ir geriu kefyrą.
Atsakyti