QUOTE(mukaka1993 @ 2015 10 18, 13:30)
sveikutes dar gal kuri nors laikotes grikiu dietos?
As buvau pradejusi, bet po dvieju dienu nutraukiau. Pagavo gripas ir kanciu uzteko man ir be grikiu dietos Siandien pirma diena kaip vel grikiauju gal prisijungsi?
QUOTE(Geeky @ 2015 10 18, 22:41)
As buvau pradejusi, bet po dvieju dienu nutraukiau. Pagavo gripas ir kanciu uzteko man ir be grikiu dietos Siandien pirma diena kaip vel grikiauju gal prisijungsi?
as irgi nuo vakar grikiauju,kiek tau svorio reikia numesti?
QUOTE(mukaka1993 @ 2015 10 19, 16:42)
as irgi nuo vakar grikiauju,kiek tau svorio reikia numesti?
Iki kito ketvirtadienio noreciau numesti 4kg. Per Vaikules dieta numeciau 4.6kg tai manau rezultata pasieksiu su sia dieta tikrai!
Prasidejo moteriskos dienos tad svoris super letai krenta -300g tik siandien dar liko 4kg nusiridenti! Laukiu rytoj rezultatus pamatyti.
Kiek tu svorio numesti nori? Iki kada zadi laikytis? Kaip pirmos dvi dienos praejo?
Sio ryto rezultatai -700g Po dvieju dienu rezultatas -1kg. Rytoj trecia diena.
QUOTE(Geeky @ 2015 10 20, 19:41)
Sio ryto rezultatai -700g Po dvieju dienu rezultatas -1kg. Rytoj trecia diena.
na va,as noreciau 5 numesti,sekmes tau,man nukrito jau 2
Siandien +300 gramu. Nezinau is kur ir del ko, bet manau bus kaltos moteriskos dienos. Ketvirta diena, laikausi toliau
Mano mokslai ir darbas reikalauja daug protines veiklos. Kaip tau sekasi mokslai/darbai per sia dieta? Man labai sunkiai, labai sunku susikaupti ir galva nedirba taip gerai kaip visada.
Rytoj eisiu pas dietologe plana kad sudarytu. Grikiu laikysiuosi dar bet gal iterpsiu koki valgyma pries mokinantis kad susikaupt geriau iseitu. Nezinau ka sugalvojus.
Mano mokslai ir darbas reikalauja daug protines veiklos. Kaip tau sekasi mokslai/darbai per sia dieta? Man labai sunkiai, labai sunku susikaupti ir galva nedirba taip gerai kaip visada.
Rytoj eisiu pas dietologe plana kad sudarytu. Grikiu laikysiuosi dar bet gal iterpsiu koki valgyma pries mokinantis kad susikaupt geriau iseitu. Nezinau ka sugalvojus.
QUOTE(Geeky @ 2015 10 21, 17:07)
Siandien +300 gramu. Nezinau is kur ir del ko, bet manau bus kaltos moteriskos dienos. Ketvirta diena, laikausi toliau
as jau nutraukiau visas dietas,pykint siaubigai padejo,dabar aplamai nieko i burna isidet negaliu,cia tokia dabar kaip ir bado dieta gaunasi. o jau i grikius tai turbut metus laiko negalesiu paziuret,ant kiek jie jau nusibode
QUOTE(mukaka1993 @ 2015 10 23, 12:44)
as jau nutraukiau visas dietas,pykint siaubigai padejo,dabar aplamai nieko i burna isidet negaliu,cia tokia dabar kaip ir bado dieta gaunasi. o jau i grikius tai turbut metus laiko negalesiu paziuret,ant kiek jie jau nusibode
Kada nutraukei? As vakariene valgau normalia o daugiau grikius, noriu vistiek as ja rimtai atlaikyti, galvoju gal bandyti is naujo su kefyru si karta
QUOTE(Geeky @ 2015 10 23, 14:02)
Kada nutraukei? As vakariene valgau normalia o daugiau grikius, noriu vistiek as ja rimtai atlaikyti, galvoju gal bandyti is naujo su kefyru si karta
ketvirtadieni,na sekmes tau
Ar laikotės šiuo metu kasnors? aš ryt pradedu, šiandien vakarienei grikius valgiau, kaip pradžią prieš rytojų padariau noriu prasivalyti organizmą ir kad pilvas nebūtų toks išpūstas