Labas rytas,
Nuo šiandien ir aš mėginsiu pasigrikinti. Užsiplikiau iš vakaro grikiù ir pusryčiams jau grikinaus. Kà galiu pasakyti, nors ir mėgstu grikius, bet nevirti ir be druskos jie visiškai neskanūs net sunku juos nuryti. Jau po pirmo valgymo apėmė abejonės ar bent jau nors vienà dienà sugebėsiu ištverti.
Svorio numesti norėčiau apie 5-6 kg. nors tas svoris kaip ir normos ribose, bet pilvas labai atsikišęs ir rankos bei šlaunys labai storėja į praeitù metù sukneles netelpu. Ar yra dar kas šiuo metu laikosi grikiù dietos? Būtù įdomu sužinoti kaip sekasi.
Nuo šiandien ir aš mėginsiu pasigrikinti. Užsiplikiau iš vakaro grikiù ir pusryčiams jau grikinaus. Kà galiu pasakyti, nors ir mėgstu grikius, bet nevirti ir be druskos jie visiškai neskanūs net sunku juos nuryti. Jau po pirmo valgymo apėmė abejonės ar bent jau nors vienà dienà sugebėsiu ištverti.
Svorio numesti norėčiau apie 5-6 kg. nors tas svoris kaip ir normos ribose, bet pilvas labai atsikišęs ir rankos bei šlaunys labai storėja į praeitù metù sukneles netelpu. Ar yra dar kas šiuo metu laikosi grikiù dietos? Būtù įdomu sužinoti kaip sekasi.
Pabaigiau as dietintis, o buvo taip. Treciadieni saziningai tik grikius valgiau ir dvi stiklines kefyro dar du puodelius zalios arbatos ir vandens ( neskaiciavau kiek). Istveriau normaliai be sunkumu, ketvirtadieni is ryto is vis nenorejau valgyti apie 11 val.isgeriau vandens stikline ir pajauciau lengva pykinima. Apie 14 val. Prisiverciau uzvalgyti grikiu kelis saukstus, nes i grikkus paziureti negalejau. Vakare nusprendziau dar uzvalgyti grikiu nes jauciausi silpnai ir galva skaudejo, nors valgyti nenorejau. Apie 20 val mane pradejo pykinti, paleido vidurius nu vnz. Nezinau ar cia nuo dietos, bet jokio kito maisto nevalgiau tai nusprendziau nebesigrikinti. Siandien viskas gerai, valgyti norisi maziau, is ryto atsibudau su lengvu pilvu.
Nesupratau kodel mano organizmas taip sureagavo i grikius, nors siaip man grikiai skaunus visada budavo. Gal cia taip apsibale nuo kokiu toksinu?
Nesupratau kodel mano organizmas taip sureagavo i grikius, nors siaip man grikiai skaunus visada budavo. Gal cia taip apsibale nuo kokiu toksinu?
Grikiai jau uzplykiti. Startuoju rytoj. Gal kas kartu?
Sveikos! Na ir senai cia nebuvau! nusprendziau ir as sios dietos pasilaikyti. kadangu gyvenu londone reikes i lietuviu parde uzsukt uzsipirkt grikiu ryt ryte ir kefyro
beje kiek tu grikiu galima suvalgyt? ar kiek nori? man reiketu kokius 2kg numest, todel galvoju uzteks ir iki sekmadienio ryto (4dienos)
beje kiek tu grikiu galima suvalgyt? ar kiek nori? man reiketu kokius 2kg numest, todel galvoju uzteks ir iki sekmadienio ryto (4dienos)
Ar kas nors turite linka kur galeciau paskaityti apie sia dieta? Yra tiek daug skirtingu variantu, kuri efektyviausia?
Pirma diena einasi puikiai grikiai skanu ir alkis nekankina. Gal kas zinote kokie grikiai geresni sviesesni ar tamsus?
Pirmos dienos rezultatas -800g