Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(ChoiE @ 2015 06 15, 19:20)
na mano pirma diena eina y pabaiga. kazkaip labai jau sunkiai man tie grikiai valgosi. bet nepasiduosiu  clap.gif

kiek jus grikiu per diena suvalgot? g.gif

Labas,man taip pat šiandien sunku... Aš nevalgau grikių kiek noriu-man jie skanu.Valgau tik tiek,kiek telpa saujoje-t.y. 3-4 šaukštai. Darbe ,matyt, pavargau,kad grįžusi suvalgiau paukštienos kasnelįsad.gif
Prieš miegą reiktų atsilaikyti-gal ryt bus lengviau.
Papildyta:
Stengiuosi valgyti kas 3 val-noriu,kad skrandis susitrauktų-gal pavyks.Anksčiau laikiausi dukano dietos-tai baltymai-bet ten galima valgyti kiek nori-rezultatai buvo puikūs,bet...kai pradėjau valgyti angliavandenius...mano valia baigėsi:( Todėl dabar stengiuosi valgyti mažai ir dažnai.Jei matysiu,kad sunku, pridėsiu papildomai daržoves ir virtą paukštieną ar žuvį-svarbu dažnai ir po nedaug: kad susitrauktų skrandis-šiandien taip sugalvojau:).Vėliau vėl pakartosiu vien grikius. Nevirti grikiai išvalo žarnyną-todėl pradžioje yra rezultatas,bet didesnį svorį numesti to neužteks
Atsakyti
QUOTE(Tytuva @ 2015 06 15, 21:28)
Labas,man taip pat šiandien sunku... Aš nevalgau grikių kiek noriu-man jie skanu.Valgau tik tiek,kiek telpa saujoje-t.y. 3-4 šaukštai. Darbe ,matyt, pavargau,kad grįžusi suvalgiau paukštienos kasnelįsad.gif
Prieš miegą reiktų atsilaikyti-gal ryt bus lengviau.
Papildyta:
Stengiuosi valgyti kas 3 val-noriu,kad skrandis susitrauktų-gal pavyks.Anksčiau laikiausi dukano dietos-tai baltymai-bet ten galima valgyti kiek nori-rezultatai buvo puikūs,bet...kai pradėjau valgyti angliavandenius...mano valia baigėsi:( Todėl dabar stengiuosi valgyti mažai ir dažnai.Jei matysiu,kad sunku, pridėsiu papildomai daržoves ir virtą paukštieną ar žuvį-svarbu dažnai ir po nedaug: kad susitrauktų skrandis-šiandien taip sugalvojau:).Vėliau vėl pakartosiu vien grikius. Nevirti grikiai išvalo žarnyną-todėl pradžioje yra rezultatas,bet didesnį svorį numesti to neužteks

labai tikiuos,kad bus lengviau ryt.
neskanus man tie grikiai, bet kefyras/pasukos gelbeja situacija. tikriausiai lengviau savaite su kefyru issilaikyciau nei su grikiais biggrin.gif

as irgi dukano dietos laikiausi pries kelis metus, tai pritariu thumbup.gif tiek,kad man panasiai baigesi doh.gif

reik man daugiau grikiu valgyti g.gif kad nesigautu badavimas
Atsakyti
Šaunuolės merginos thumbup.gif labai geras sprendimas ir žinau labai geras jausmas smile.gif
Pati taip pat jau morališkai ruošiuosi...gal liepą reiks daryt. Grįžo man viskas (jei tik ne su kaupu) kai pradedu normaliai valgyti. Tai toks jausmas, kad visą gyvenimą reikia laikytis, tai koks čia gyvenimas?

(ir da bėda ta, kad labai mėgusi grikius iš principo, po šios dietos negaliu į juos žiūrėti:(

Šiaip kaip skaičiau, kad labai sveika tos grikių dietos, išvalo visus šlakus iš organizmo, apsivalo ir atjaunėja organai..

Neužmirškit vandens, merginos 4u.gif
Atsakyti
na manau jei nori grazios figuros tai visa gyvenima reik prisilaikyti ir neesti. smile.gif
bet manau
mano antra diena, siandien daug lengviau smile.gif
ziuresim kaip seksis toliau.
Atsakyti
Labas, šiandien sąžiningai valgiau tik grikius ir pasukas.Bėda tik ta ,kad darbe vandenį išgėriau ,o per pietus nenusipirkau:( Dabar su malonumu pliumpinu pasukas.Beje- be druskos grikiai tikrai neskanūs..
Vakar pasiskaičiau apie šią dietą daugiau-nerekomenduojama iš eilės daugiau 2 savaičių-manau reiks keisti taktiką
Atsakyti
oficialiai baigiu savo antra diena smile.gif
vakarop kazko saldaus uzsinorejau, bet nieko, istveriau.
Ryt bus sunku, nes nedirbsiu, tai tikiuos nesusigundysiu ...
Atsakyti
Mano jau trecioji diena.
siandien sugriesijau ir suvalgiau 80g morku.
ryt pasisversiu kad zinociau tikslu svory su el. svarstyklem, nes su mechaninem nesuprasi ka ten rodo
Atsakyti
šiandien man 6 diena, valgiau tik grikius ir vakare mažą jogurto be nieko 2,5 proc. Mano svarstyklės irgi mechaninės-daug maž smile.gif Penktadienį ryte žiūrėsiu rimčiau-bus savaitė.
Atsakyti
QUOTE(Tytuva @ 2015 06 17, 20:37)
šiandien man 6 diena, valgiau tik grikius ir vakare mažą jogurto be nieko 2,5 proc. Mano svarstyklės irgi mechaninės-daug maž smile.gif Penktadienį ryte žiūrėsiu rimčiau-bus savaitė.

tik savaite laikysies ar ilgiau?
Atsakyti
mano jau ketvirta diena smile.gif
numeciau apie 2kg.
nezinau kiek dar laikysiuos. na savaite gal baigsiu smile.gif
Atsakyti
Labas.Savaitė-rezultatas: -4/4,5kg.Laikausi antrą savaitę...nors kuo toliau,tuo sunkiau.Ir svoris mažiau krenta.Galvojau laikytis apie mėn su lengvais nuklydimais.Nuklydimų buvo,bet kadangi skaičiau ,kad nerekomenduojama ilgiau nei 2 sav ir, bus vis sunkiau... manau, tempti antrą savaitę. unsure.gif o kaip gausis ,pamatysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytuva @ 2015 06 19, 06:17)
Labas.Savaitė-rezultatas: -4/4,5kg.Laikausi antrą savaitę...nors kuo toliau,tuo sunkiau.Ir svoris mažiau krenta.Galvojau laikytis apie mėn su lengvais nuklydimais.Nuklydimų buvo,bet kadangi skaičiau ,kad nerekomenduojama ilgiau nei 2 sav ir, bus vis sunkiau... manau, tempti antrą savaitę. unsure.gif o kaip gausis ,pamatysim smile.gif

kokia šaunuolė thumbup.gif medalį galima duoti už tokią valią bigsmile.gif
Atsakyti