Jungiuosi nuostabi dieta svoris krenta tikrai žaibiškai.
Bet. Nežinau sutapimas ar kaip, sutriko moteriški dalykai.
Gal kam buvo kas panašaus, galima į AŽ.
Na va, po pirmos grikiu dienos pokyciu jokiu,gal ka netaip darau lauksiu rytojaus, gal svarstykles nudziugins
Pirmadienį pradedu vėl Bandysiu pamilt grikius iš naujo.. Laikysiuos 3 savaites. Grikiai + liesas jogurtas. Neatsisakysiu kavos ir arbatos su medumi Gal kas kartu?
Sekmes
QUOTE(sermuksnelis @ 2015 05 01, 08:14)
Sekmes
Ačiū labai! Laukiu nesulaukiu pradėt! Dabar kapoju iš širdies,nes po dietos teks pamiršt nuodėmes kad kg negrįžtų..
QUOTE(SensualitY @ 2015 05 01, 19:50)
Ačiū labai! Laukiu nesulaukiu pradėt! Dabar kapoju iš širdies,nes po dietos teks pamiršt nuodėmes kad kg negrįžtų..
Beveik pries 3 metus laikiausi, numeciau 13kg. Grigiu dietos laikiausi tik 3 dienas, numeciau 3 kg. paskui 3 dienas bijojau valgyti, ziurejau ka dedu i burna. Po to po truputi ir vel valgiau viska. Svoris nukrito iki -13. Per visa likusi laika valgiau bet ka, geriau alkoholi ir pan. Susigrazinau 4kg, tad pradziai issivalyti organizma liux, taciau nesuprantu kaip taip galima 3 sav. Grynas organizmo alinimas.
QUOTE(DiStyle @ 2015 05 06, 01:39)
Beveik pries 3 metus laikiausi, numeciau 13kg. Grigiu dietos laikiausi tik 3 dienas, numeciau 3 kg. paskui 3 dienas bijojau valgyti, ziurejau ka dedu i burna. Po to po truputi ir vel valgiau viska. Svoris nukrito iki -13. Per visa likusi laika valgiau bet ka, geriau alkoholi ir pan. Susigrazinau 4kg, tad pradziai issivalyti organizma liux, taciau nesuprantu kaip taip galima 3 sav. Grynas organizmo alinimas.
labai įdomu padiskutuoti ar grįžta tie kg gal čia jau kita tema
ši dieta - tikrai unikali, man per 2 dienas (bet griežtai, tik grikiai ant vandens) galima sakyti 3kg. Toks silpnumas tarsi, geras lengvumas, l.pastebima, "iškritus iš veido" ir t.t. toliau tai tęsti pati jau bijojau, kažkaip ekspermentuoti, o gal verta..? po grikių lieka toks pojūtis, tarsi savaime visiškai nesinori valgyti, gal susitraukia skrandis... tas laikosi apie 3-4dienas (man).
Palaipsniui, įsivažiavus į normalų gyvenimą (gimtad, baliukus, vakarienes), žinoma tie kg grįžta
Negyvensi juk visą gyvenimą ant grikių ir vandens... žinau, kad reikia keisti mąstymą, neprisivalgyti prieš naktį ir iš viso nepersivalgyti, nekoloringą maistą t.t. ir t.t. bet kaip realiai tą įgyvendinti, kai gyvenimas toks geras ir skanus Esu bandžiusi nemažai maisto papildų Apetitui slopinti (brangių, natūralių, atsisiuntus iš užsienio). Taip, tikrai nesinori valgyti, kartais į maistą net pažiūrėt, viskas ok, numeti. Bet tik tų tablečių atsisakai - vėl apetitas liuks Negerai taip.
Grikiai išvalo nuo šalų, kaip skaičiau, galima dažniau taip pabandyti. Tik ar negadinu taip pačią medžiagų apykaitą. Organizmas galiausiai nesupranta kas vyksta
Sveikutes
Gal kas nors zada grikintis nuo kitos sav?
As pradedu nuo ryt!
Gal kas nors zada grikintis nuo kitos sav?
As pradedu nuo ryt!
QUOTE(ChoiE @ 2015 06 14, 14:45)
Labas,aš pradėjau nuo penktadienio.-2kg jau yra,bet šiendien suvalgiau 1 agurkėlį ir 3 ridikėlius.Manau ,kad neiko baisaus.Tiesa,nežinojau dėl kefyro ir naudojau druską,todėl ...teks be druskos:)
QUOTE(Tytuva @ 2015 06 14, 17:28)
Labas,aš pradėjau nuo penktadienio.-2kg jau yra,bet šiendien suvalgiau 1 agurkėlį ir 3 ridikėlius.Manau ,kad neiko baisaus.Tiesa,nežinojau dėl kefyro ir naudojau druską,todėl ...teks be druskos:)
ooo puiku! nereiks vienai.
Kiek laiko zadi laikytis?
na mano pirma diena eina y pabaiga. kazkaip labai jau sunkiai man tie grikiai valgosi. bet nepasiduosiu
kiek jus grikiu per diena suvalgot?
kiek jus grikiu per diena suvalgot?