sveikooos, prisijungiu ir as siandien pirma diena
Sveikos
Po 7 dienų grikių dietos praėjo dvi savaitės. Jaučiuosi puikiai, numečiau 3.300kg, svoris negrįžta. Beveik nebevalgau saldumynų, cukraus deduosi tik į kavą pusę šaukštelio. Valgau daug žalių daržovių, geriu kefyrą, vis dar valgau bent kartą per dieną brinkintus grikius
P.s. susidariau mitybos režimą- valgau 4 kartus per dieną tuo pačiu laiku
Po 7 dienų grikių dietos praėjo dvi savaitės. Jaučiuosi puikiai, numečiau 3.300kg, svoris negrįžta. Beveik nebevalgau saldumynų, cukraus deduosi tik į kavą pusę šaukštelio. Valgau daug žalių daržovių, geriu kefyrą, vis dar valgau bent kartą per dieną brinkintus grikius
O kokie smagūs atsiliepimai:)
Bet 3.3 kg. nėra labai daug. Gal Jūs neturite nuo ko labai mesti?
quote=Eliandra,2015 04 07, 11:34]
Sveikos
[/quote]
quote=Eliandra,2015 04 07, 11:34]
Sveikos
[/quote]
QUOTE(CocoChoco @ 2015 04 07, 13:03)
O kokie smagūs atsiliepimai:)
Turiu dar daug ką numesti. Tiesiog geriu hormoninius vaistus skydliaukės veiklai sureguliuoti, plius dar pataikiau laikytis dietos prieš pat mmm, tad džiaugiuosi kol kas nors tiek numetusi Kažkada paauglystėje ir ankstyvoje jaunystėje eksperimentavau, tai valgiau, tai nevalgiau, tai persivalgydavau, ir turbūt dėl to sutriko medžiagų apykaita. O jau seniau pastebėjau, kad reguliarus valgymas tuo pačiu laiku duoda teigiamų rezultatų, ir nedidelės porcijos. O nuo grikių nuslūgo veido patinimas, dingo rėmuo, kankinęs jau seniai
Sveikos, nuo rytojaus ir aš pradedu. labai bijaU. Sveriu 54 kg, 165 ūgis. Noriu numesti tik lasinukus nuo pilvo, nes.neesu stambi, tik turiu riebaliuku ant pilvuko. Tai tikiuosi grikiu dieta ir sportas padės tai įveikti svarstyklių nneturiu tad nesisversiu:) ir dar norėjau paklausti, jei negeriu kefyro galiu vietoj jo gerti vandenį ar arbata žalia be cukraus? ačiū
Sveikos, kyla klausimukas. Savaime suprantama, kad atsisakius visokio šlamštmaisčio svoris nukris savaime - tebūnie tai grikiai ar bet kas kita.
Bet ar yra moterų, kurios gali pasakyti, jog nukritęs svoris taip ir liko nukritęs net ir ilguoju periodu? Permečiau kelis temos puslapius ir teradau tik daug pradedančių "dietą" ir nė vieno pasakymo: damn, jau 5 mėnesiai po, o sveriu kaip po dietos!
Baisiausia būtų, jei numetus 5 kg grįžta jie ir dar su kaupu. Tokiu atveju geriau jau manoji sveika mityba, kur per savaitę 0,5-1 kg tenukrenta .... ;D Bet kad labai jau lėtai toks tempas kartais atrodo .....
Bet ar yra moterų, kurios gali pasakyti, jog nukritęs svoris taip ir liko nukritęs net ir ilguoju periodu? Permečiau kelis temos puslapius ir teradau tik daug pradedančių "dietą" ir nė vieno pasakymo: damn, jau 5 mėnesiai po, o sveriu kaip po dietos!
Baisiausia būtų, jei numetus 5 kg grįžta jie ir dar su kaupu. Tokiu atveju geriau jau manoji sveika mityba, kur per savaitę 0,5-1 kg tenukrenta .... ;D Bet kad labai jau lėtai toks tempas kartais atrodo .....
sveikos, aš irgi pradedu laikyti grikių dietos. šiandien pirma diena.. bent jau man asmeniškai tai šiek tiek sunku yra.gal kas gali mane padrąsinti, kad mano pastangos nenueis veltui ir svoris neataugs dvigubai
QUOTE(Laukineja @ 2015 04 20, 09:04)
Manau, jei po dietos vėl pradėsit valgyti bet kiek ir bet ką, tuomet ir grįš tas svoris. Reikia laikytis valgymo režimo visą gyvenimą, daryti iškrovos dienas kartas nuo karto. Man kol kas svoris negrįžo, netgi dar nukrito. Prieš grikių dietą svėriau 73 kg, po grikių savaitės 69,700. O dabar be dietų pavyko numesti dar šiek tiek, šiandien pasisvėriau- 68.400 Valgau viską, bet maistą derinu ir stengiuosi valgyti mažomis porcijomis. Taip pat kasdien bent po kartą suvalgau grikių
Jeigu jūs pasiryžusi sveikos mitybos laikytis visą laiką, kam tie grikiai, ir taip svoris pamažu, bet stabiliai nukris
QUOTE(atgaiva @ 2015 04 20, 12:45)
sveikos, aš irgi pradedu laikyti grikių dietos. šiandien pirma diena.. bent jau man asmeniškai tai šiek tiek sunku yra.gal kas gali mane padrąsinti, kad mano pastangos nenueis veltui ir svoris neataugs dvigubai
laikiaisi jau daug kartu ir veikia gersai, jei paskui nepuoli viska ryti tai svoris visas negrizta,aisku dalis sugryusbet ne visas, pati zadu vel pagrikiauti, nes dar turiu kanumesti. sunku buna pradzioj o po poros dienu ipranti ir daros lengviau,tad laikykites
na ar grikiai visdar valdo? siandien grikiauju paskui ziuresim
Sveikos merginos Jungiuosi prie grikiaujančių. Per nėštumą priaugau 34 kg, 19 kg nuridenau per du mėn., ir stop, svoris nebekrenta, tad startuoju nuo šiandien su 90 kg , žadu laikytis šios dietos 14 d. ir numesti 10 kg Žiūrėsiu, kaip seksis Būtų įdomu, jei besilaikančios šios dietos prisiduotų su savo reultatais, taip vienos kitas padrasinsime