Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(Terezza @ 2015 03 09, 02:31)
Per tris dienas tik išsivalysit žarnyną, bet "tikro" svorio nenumesit, arba numesit labai mažai. Tam, kad nukristų 1kg, reikia negauti 7000kcal. Jei dienos norma yra 1800-2000, o valgydama grikius suvartojat kokius 600-700kcal., tai per dieną sutaupot 1100-1300kcal. O tai reiškia, kad numesti vienam kg grikintis reikėtų mažiausiai 6-7 dienas.

Bent viena parašė tiesąsmile.gif))
Atsakyti
Žarnyno išsivalymas - į naudą. Tačiau jau trečia savaitė gan aktyviai sportuoju ir lankau baseiną bei masažus, o svoris kaip užkeiktas.. stovi vietoj nors tu ką. Laikas imtis mitybos. MĖ taip sakant...
Atsakyti
na kagi,tikiuosi,kad istemsiu savaite:)
tiesiog as nemegstu uzsibrezti dideliu uzmoju...man po truputi geriau einasi...
Aciukas uz pastebejimus ir patarimus:)
rytoj sversimes ir pradesime ziureti rezultatus:)
Atsakyti
QUOTE(kristiulka @ 2015 03 09, 13:43)
na kagi,tikiuosi,kad istemsiu savaite:)
tiesiog as nemegstu uzsibrezti dideliu uzmoju...man po truputi geriau einasi...
Aciukas uz pastebejimus ir patarimus:)
rytoj sversimes ir pradesime ziureti rezultatus:)

Aš su Tavim smile.gif Bus mums kaip tam šuniukui iš anekdoto... Pirmadienis - Oooo Grikiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi grikintis? Ar jau nieks nebesigrikina? Aš nuo šiandienos pradėjau. Savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Barbarėja @ 2015 03 16, 14:22)
Sveikos, kaip sekasi grikintis? Ar jau nieks nebesigrikina? Aš nuo šiandienos pradėjau. Savaitei.

Barbarėja, jau nebe smile.gif Grikinausi nuo pirmadienio - kai ketvirtadienio ryte svarstyklės rodė tiek pat, kiek trečiadienį, truputį pyktelėjau, bet ketvirtadienį dar atgrikiavau. Penktadienį grįžau prie "normalaus" maisto, tačiau vengiu ėsti kaip anksčiau, valgau kas 2.5 val., daugiau daržovių, salotų, stengiuosi įsiklausyti ko prašo organizmas. Vakar savanoriškai padariau grikių iškrovos dieną, bet valgiau ir vaisių (obuolių, kivi), vakare didelė lėkštė salotų su tunu, o svarstyklės šiandien "padėkojo" -1 kg smile.gif Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sveikos, grikiautojos 4u.gif

Prisijungsiu prie jūsų būrio smile.gif Man šiandien 5-a diena, pradinis svoris 73 kg, šiandien svarstyklės parodė 71 kg. Ūgis 164. Noriu kada nors grįžti prie savo kažkada turėtų 60 kg ax.gif
Stengiuosi laikytis dietos taisyklių- iš vakaro užsiplikau stiklinę grikių, juos suvalgau per 4 kartus, po 20 min. išgeriu lieso kefyro. Vieno valgymo metu leidžiu sau suvalgyti su grikiais pomidorą, salotos ar kopūsto lapą. Kartą vakarienei pridėjau 2 džiovintas slyvas.
Kol kas energijos yra su kaupu, tik kartais paskauda galvą ar silpnumas jaučiasi. Planuoju grikiauti viso 7 dienas, gal, jei ištversiu, 8...Tada per savaitę įvesti į meniu virtą vištieną, salotas, žuvį smile.gif
Visoks įprastas maistas vilioja vis labiau, sunku atsispirti biggrin.gif Tiesa, ryte dar išgeriu juodos kavos puodelį be cukraus
Atsakyti
Sveikos smile.gif
manysiu ir as nuo rytojaus grikius smile.gif prisijungiu prie grupes, gal bus lengviau, nes kiek bandziau vis paslysdavau smile.gif
Atsakyti
6-a diena -300 g thumbup.gif Vakar pietinę grikių porciją vos vos pasūdžiau, keliomis kruopelėmis, tai visą dieną burnoje tą druską jaučiau g.gif Vakarienei dar suvalgiau obuolį, pasirodė skanesnis už viską pasaulyje lotuliukas.gif Ir gėriau daug vandens.
Ar daugiau nieks negrikiauja? bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien pirmoji diena, bet ryte išgėriau kavos su pienu ir šaukšteliu cukraus. Numesti norėčiau maximum 5kg, galėčiau ir mažiau, nenoriu pamesti krūtinės ir užpakaliuko biggrin.gif Labiausiai motyvuoja kolegė, kuri visiškai manimi netiki.
Atsakyti
4u.gif na ka grikiai jega thumbup.gif rytoj ir poryt grikinsiuos, gal iseis ir savaitgali jei niekur nevaziuosim. ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos. As grikiauju jau savaite ir minus 5 kg. Dabar turiu sirgti tai svarstykles siandien rode tiek kiek vakar,tai dar zadu testi dieta iki sekmadienio kol griz normalus po visu skysciu kaupimu svoris.Jauciusi super. thumbup.gif
Atsakyti