Užėjo svečių ir turėjau nutraukti :/ nu tu velnias :/
jus pagal šitą laikotės?
Pusryčiai: stiklinė kefyro, žalia arbata, 200 g grikių.
Antri pusryčiai: keptas obuolys, stiklinė kefyro.
Pietūs: 100 g virtos paukštienos (arba neriebios jūrų žuvies), 200 g grikių, kopūstų arba agurkų salotų.
Priešpiečiai: stiklinė kefyro ir pilno grūdo duonos riekė, žalia arbata.
Vakarienė: 50 g liesos varškės, 100 g, grikių, greipfrutas (gali būti keptas obuolys arba pusė banano).
Laikantis kefyro ir grikių dietos, siūlome ją paįvairinti dar keliais variantais: grikių košė su medumi, kefyras su medumi, košė su sauja razinų, 34 gabaliukais abrikosų arba juodųjų slyvų. Taip pat tinka susmulkinti džiovinti vaisiai užpilti liesu jogurtu. Gausis maistingas, bet nekaloringas desertas.
QUOTE(aladammit @ 2015 03 03, 09:45)
jus pagal šitą laikotės?
Pietūs: 100 g virtos paukštienos (arba neriebios jūrų žuvies), 200 g grikių, kopūstų arba agurkų salotų.
Vakarienė: 50 g liesos varškės, 100 g, grikių, greipfrutas (gali būti keptas obuolys arba pusė banano).
Laikantis kefyro ir grikių dietos, siūlome ją paįvairinti dar keliais variantais: grikių košė su medumi, kefyras su medumi, košė su sauja razinų, 34 gabaliukais abrikosų arba juodųjų slyvų. Taip pat tinka susmulkinti džiovinti vaisiai užpilti liesu jogurtu. Gausis maistingas, bet nekaloringas desertas.
jus pagal šitą laikotės?
Papildyta:
QUOTE(aladammit @ 2015 03 03, 09:45)
jus pagal šitą laikotės?
jus pagal šitą laikotės?
Atsiprasau, kazka cia temoj ne taip paspaudziau.
sitas tavo pateiktas variantas gan neblogas.
bet as pirma savaite valgau tik grikius su pasukom. Antra savaitę jau įvesiu kito maisto,pvz. pusryciams virti kiausiniai.
beje, po 4 dienų - 3 kg.😊
Sveikos, merginos ir moterys! Esu naujokė ir šitame klube, ir laikantis grikių dietos Bet laaaabai trūksta kompanijos, tad tikiuosi, jog priimsite į savo gretas.
Taigi, šiandien pradėjau valgyti grikius, kol kas jaučiuosi gerai, matyt, organizmas dar nesuprato, ką čia išdarinėju Planuoju laikytis dietos 10 dienų, tada padaryti keleto dienų pertraukėlę ir įtraukti kitų maisto produktų, o tada vėl 10 dienų pagrikiauti Bet žiūrėsiu pagal situaciją, manau, jog visada reikia atsižvelgti į tai, kaip jautiesi Gaila, dabar neturiu svarstyklių, tad bus sunku stebėti pokyčius, nu bet kaip nors Mano ūgis - 162cm, svoris apie 63-64kg, vasarą noriu pasitikti būdama 50-51kg. Bus matyt, kokį efektą duos dieta, tačiau pradėjau pamažu sportuot (įvairūs baziniai pratimai: tempimo, pritūpimai, atsilenkimai, žodžiu - elementari mankšta), vos labiau atšils, trauksiu bėgioti! Tad labai tikiu, jog savo tikslą pasieksiu. O grikiai bus puiki pradžia išsivalyti organizmą. Kaip ir dauguma, grikius užsiplikau iš vakaro ir sekančią dieną valgau, valgau, valgau... Geriu vandens (2l per dieną) ir "Gracija sistema" arbatos. Žiūrėsim, kaip seksis išgyvent Išsiplėčiau truputėlį, bet labai entuziastingai esu nusiteikus
Taigi, šiandien pradėjau valgyti grikius, kol kas jaučiuosi gerai, matyt, organizmas dar nesuprato, ką čia išdarinėju Planuoju laikytis dietos 10 dienų, tada padaryti keleto dienų pertraukėlę ir įtraukti kitų maisto produktų, o tada vėl 10 dienų pagrikiauti Bet žiūrėsiu pagal situaciją, manau, jog visada reikia atsižvelgti į tai, kaip jautiesi Gaila, dabar neturiu svarstyklių, tad bus sunku stebėti pokyčius, nu bet kaip nors Mano ūgis - 162cm, svoris apie 63-64kg, vasarą noriu pasitikti būdama 50-51kg. Bus matyt, kokį efektą duos dieta, tačiau pradėjau pamažu sportuot (įvairūs baziniai pratimai: tempimo, pritūpimai, atsilenkimai, žodžiu - elementari mankšta), vos labiau atšils, trauksiu bėgioti! Tad labai tikiu, jog savo tikslą pasieksiu. O grikiai bus puiki pradžia išsivalyti organizmą. Kaip ir dauguma, grikius užsiplikau iš vakaro ir sekančią dieną valgau, valgau, valgau... Geriu vandens (2l per dieną) ir "Gracija sistema" arbatos. Žiūrėsim, kaip seksis išgyvent Išsiplėčiau truputėlį, bet labai entuziastingai esu nusiteikus
sorry mergaites, ne i ta foruma parasiau
Nu va, tikėjausi palaikymo, bet tylu kažkaip čia Šiandien antroji diena, išgėriau arbatos, puslitriuką vandens, kabliuoju tuos grikius, bet net alkio kol kas nesijaučia Ir šiaip įdomu pasidarė, per kiek kažin laiko susitraukia skrandis? Žinau, keistas klausimas, bet vis tiek
nors dabar negrikiauju, siaip megstu grikius labai. tad teko ir man su jais maitintis, buvo nesunku sotu, tik pabosta vienodas maistas, bet kol maitinaus jais i diena po gera puskili kristadvo, o atgal negrizdavo aisku jei nekemsi visko iseiles. po triju keturiu dienu skrandis tikrai apsitraukia, aisku kuo ilgiau laikais tuo geriau. As ilgai nesilaikau, bet po kelias dienas iki 5d labai nesudetingai istveriu, kai baigsiu ka turiu pradejus, karts nuo karto vel pavalgysiu grikiu su kefyru, skanaus ir sekmes
QUOTE(liduute @ 2015 03 05, 13:50)
nors dabar negrikiauju, siaip megstu grikius labai. tad teko ir man su jais maitintis, buvo nesunku sotu, tik pabosta vienodas maistas, bet kol maitinaus jais i diena po gera puskili kristadvo, o atgal negrizdavo aisku jei nekemsi visko iseiles. po triju keturiu dienu skrandis tikrai apsitraukia, aisku kuo ilgiau laikais tuo geriau. As ilgai nesilaikau, bet po kelias dienas iki 5d labai nesudetingai istveriu, kai baigsiu ka turiu pradejus, karts nuo karto vel pavalgysiu grikiu su kefyru, skanaus ir sekmes
Dėkui, liduute, pakėlėt ūpą ir kovinę dvasią
Sveikos mergytės, va aš atsilaikiau 7 dienas su grikiais. Nukriti 4 kg. Maniau kad dar savaitėlę pratemsiu, bet kad jau labai atsibodo tie grikiai, tadėl pereinu į baltymų dietą, beje su ja prieš pora metų per 1,5 mėn. buvau arsikračius 11 kg. Tai vat ir gryžtu prie jos.
Sėkmės visom grikiaujančiom.
Sėkmės visom grikiaujančiom.
QUOTE(beata @ 2015 02 26, 11:16)
Kai baigsiu, tai po 18 val nieko burnon , aš ir dabar jau po 18 nevalgau- tai žymiai geriau jaučiuosi
Jau seniai paneigtas šitas nesąmoningas mitas, kad reikia nevalgyt po 18h.
Svarbu kas ir kiek suvalgoma, o ne kada. Todėl nesikankinkit be reikalo. Na, nebent miegoti einat aštuntą vakaro.
QUOTE(kristiulka @ 2015 03 08, 22:29)
Sveikos mergaites ruosiuosi ir as nuo rytojaus grikiu dietai,kolkas galvoju laikytis 3d.grieztai.,bet norma dalinsiy i 6 dalis ir pavalgiusi -po pusvalandzio gersiu pasuku stikline.
Mano ugis 164cm.
Svoris apie 64kg.
Veliau parasysiu tiksliai...
Susikaupiam ir vaziuojam:)
Mano ugis 164cm.
Svoris apie 64kg.
Veliau parasysiu tiksliai...
Susikaupiam ir vaziuojam:)
Per tris dienas tik išsivalysit žarnyną, bet "tikro" svorio nenumesit, arba numesit labai mažai. Tam, kad nukristų 1kg, reikia negauti 7000kcal. Jei dienos norma yra 1800-2000, o valgydama grikius suvartojat kokius 600-700kcal., tai per dieną sutaupot 1100-1300kcal. O tai reiškia, kad numesti vienam kg grikintis reikėtų mažiausiai 6-7 dienas.