Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Aš kasdien nesisveriu, sversiuos penktadienį.

O tu šaunuolė, įrodyk vyrui, kad tu gali!
Atsakyti
Sveiki 4u.gif 4u.gif
Tai va antra diena, pasisvėriau 58,700kg minus 600 gr, sakyčiau neblogai. Vakar prie krikių prisidėjau džiovintų vaisių saujelę. Spotuoti nebuvau, nes einu kas antrą dieną, tai eisiu šiandien, o rytoj žiūrėsim, kiek gramiukų vėl nukrito mirksiukas.gif
Tikslas 56kg g.gif

Kaip ir sakiau tęsiu savo dienoraštį, gal kam bus naudinga ar bus motyvacija numesti kelis kilogramiukus 4u.gif

Pradėjau: 168cm-60,300kg
1 diena -59,300kg minus 1kilogramas thumbup.gif
2 diena 58,700kg minus 0, 600gr thumbup.gif (dar nealkana)

Atsakyti
Sveikos, grikių mergaitės biggrin.gif

Prisiduodu : ūgis 162 , svoris pradinis 64 kg
po dviejų dienų : 63 kg.

Kolkas einas labai gerai, tikslas 60 kg
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2015 02 25, 13:29)
Sveikos, grikių mergaitės  biggrin.gif

Prisiduodu : ūgis 162 , svoris pradinis 64 kg
po dviejų dienų : 63 kg.

Kolkas einas labai gerai, tikslas 60 kg

Sveika 4u.gif
Prisijungei prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, grikių mergaitės 4u.gif
Prisiduodu :
Šiandien -600 g, po trijų dienų 1,6 kg
jau po truputį rwezultatai džiugina - 62,4 kg, rytoj tikiuosi jau bus 62 kg
jaučiuosi labai gerai, jokio silpnumo, jokio svaigimo, per pietus valgau : grikiai ir 0,5 pasukų, vakare tik 0,5 pasukų ir prieš miegą greifrutas.
Atsakyti
QUOTE(beata @ 2015 02 26, 11:11)
labas rytas, grikių mergaitės 4u.gif
Prisiduodu :
Šiandien -600 g, po trijų dienų 1,6 kg
jau po truputį rwezultatai džiugina - 62,4 kg, rytoj tikiuosi jau bus 62 kg
jaučiuosi labai gerai, jokio silpnumo, jokio svaigimo, per pietus valgau : grikiai ir 0,5 pasukų, vakare tik 0,5 pasukų ir prieš miegą greifrutas.

O ka daysit kaip baigsit grikiauti?
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 26, 11:27)
O ka daysit kaip baigsit grikiauti?

Kai baigsiu, tai po 18 val nieko burnon smile.gif , aš ir dabar jau po 18 nevalgau- tai žymiai geriau jaučiuosi
Atsakyti
Sveikos. Ar galiu prisijungti?
pradinis svoris buvo 78 kg. Su sistema minus 60 per mėnesį numečiau -4 kg,bet su laaabais dideliais nukrypimais.
Dabar,jau antra diena kaip grikiauju. Pradėjau su 74 kg.
Sekasi neblogai. Ryte išgeriu liekninamojo kefyro kokteilio stiklinę, per pietus grikiai+ pasukos, vakarieniai taip pat grikiai+pasukos ir daug daug vandens.
Beje, aš perku smulkintus grikius. Ryte stiklinę užpilu vergančiu vandeniu moliniame inde ( čenachų puodynė) , jie man išbriksta per nepilnai 2 valandas. Padalinu į dvi dalis pietums ir vakarienei. Pasišyldau mikrobanginei ir valgau užsigeriant pasukom.
Nežinau kaip seksis, bet dabar viskas čiki. Po dienos -1,3 kg.
Sėkmės man ir visoms kitoms lieknėjančioms.
Atsakyti
QUOTE(agnux @ 2015 02 28, 19:38)
Sveikos. Ar galiu prisijungti?
pradinis svoris buvo 78 kg. Su sistema minus 60 per mėnesį numečiau -4 kg,bet su laaabais dideliais nukrypimais.
Dabar,jau antra diena kaip grikiauju. Pradėjau su 74 kg.
Sekasi neblogai. Ryte išgeriu liekninamojo kefyro kokteilio stiklinę, per pietus grikiai+  pasukos, vakarieniai taip pat grikiai+pasukos ir daug daug vandens.
Beje, aš perku smulkintus grikius. Ryte stiklinę užpilu vergančiu vandeniu moliniame inde ( čenachų puodynė) , jie man išbriksta per nepilnai 2 valandas. Padalinu į dvi dalis pietums ir vakarienei. Pasišyldau mikrobanginei ir valgau užsigeriant pasukom.
Nežinau kaip seksis, bet dabar viskas čiki. Po dienos -1,3 kg.
Sėkmės man ir visoms kitoms lieknėjančioms.

O kokia cia sistema? Galima placiau? Ar cia apie grikius kalbama. As ir ruosiuos moraliskai mesti svori, ydomu.
Atsakyti
QUOTE(auksine` @ 2015 03 01, 19:30)
O kokia cia sistema? Galima placiau? Ar cia apie grikius kalbama. As ir ruosiuos moraliskai  mesti svori, ydomu.

Sistema minus 60 tai mityba kaip iki 12 val. galima valgyti viska, o antroje dienos pusėje maistas ribojamas, valgomas daugiau baltyminis, liesesnis gamintas be riebalų,padažų maistas ir valgoma tik iki 18 val.
Po dviejų grikių dienų -2,5 kg. Siandien trečia diena, jaučiuosi puikiai. Pa septynių dienų pusryčiams jau įvesiu kiaušinius virtus.
Atsakyti
Šiandien pirmoji diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aladammit @ 2015 03 02, 15:55)
Šiandien pirmoji diena smile.gif

Sveikintina. Sėkmės ir ištvermės tau.
Man po 3 dienų -2,8 kg. Šiek tiek sustos man kristi, nes mano dienelės artėja ☺
Atsakyti