Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(z.lineta @ 2013 11 05, 18:18)
eina sau 2savaites........................sakiai......as tai tiesiog kiek istversiu:)

Aš penktadienį, šeštafienį ilsėjausi nuo grikių, tiesiog prisižiūrėjau maistą ir tiek 4u.gif sekmadienį vėl prie grikių grįžau
Svarbu, kad kristų svoris. Kai krenta svoris atsiranda dar daugiau ryžto ir motyvacijos thumbup.gif
Laikykis viskas bus thumbup.gif Ištversi, imk baliona 4u.gif
Dabar susimasčiau, o kaip ta svori reiks išlaikyt, reik apgalvot kaip toliau maitinsiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2013 11 05, 19:36)
Aš penktadienį, šeštafienį ilsėjausi nuo grikių, tiesiog prisižiūrėjau maistą ir tiek 4u.gif sekmadienį vėl prie grikių grįžau
Svarbu, kad kristų svoris. Kai krenta svoris atsiranda dar daugiau ryžto ir motyvacijos thumbup.gif
Laikykis viskas bus  thumbup.gif Ištversi, imk baliona 4u.gif
Dabar susimasčiau, o kaip ta svori reiks išlaikyt, reik apgalvot kaip toliau maitinsiuos  blush2.gif

tai as ir galvojau,kai vemsiu nuo grikiu,tai kazka labai lengvo kitko uzvalgysiu....tikra tiesa,svarbu kad kristu...tikiuosi si karta kris ir pagausiu azarta,labai labai to noriu,noriu minus 30kg ir tikiu kad imanima,tik ne taip greit kaip norisi:)))))) kaledoms tikiuosi bent 10numesti:)baliona priemu
Atsakyti
Aš iki Kalėdų turiu tikslą nuridenti 13 kg ax.gif 4 kg jau nuriedėjo thumbup.gif , liko 9 blush2.gif Tikiuosi nedings mano pasiryžimas rolleyes.gif
Na ką šiandien svarstyklės parodė dar -700g mažiau thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 05, 09:36)
Sveikos Grikiautojos smile.gif, jungiuosi ir as.Ugis 164, svoris 73.800. Pradejau sia dieta nuo vakar. Stikline grikiu (vis tik as juos vyriau...ir idejau na laaabai mazai druskos) , geriau kefyra 3,2Dvaro...3stiklines ir 1,5lt Neptuno negazuoto.
Sios dienos rytas: 73.100...tad minus 700gr
Ryte pradejo galva skaudeti. Tad teks gerti kava. Ja gerdavau 3kartus i diena. Bandysiu gerti 1puodeli ryte.

Po antros dienos 72.200..- minus 900gr
Vakar suvalgiau VIENA sauksta sriubos, ir VIENA sauksta mesytes (ragavau savo virta maista).ir kaip jau rasiau geriau 1puodeli kavos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 06, 10:22)
Vakar suvalgiau VIENA sauksta sriubos, ir VIENA sauksta mesytes (ragavau savo virta maista).ir kaip jau rasiau geriau 1puodeli kavos wink.gif

4u.gif Už pasiekimus
Manau nieko dėl poros šaukštu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2013 11 06, 12:08)
4u.gif Už pasiekimus
Manau nieko dėl poros šaukštu ax.gif

po dienos 1,500,siaubas,o tai parodon kokia as didele ir kaip yra kas krist:)
nors vakar tai is wc neislindau,skysciai valesi ryskiai:)
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 06, 10:22)

Po trecios dienos 71.700..- minus 500gr
Vakar ziauriai nusizengiau blush2.gif isgeriau dvi taures shompano...ir VIENA sauksta misraines...
Atsakyti
Laikiausi grikių dietos lygiai 6 dienas, man nukrito apie 2kg verysad.gif . Laikiausi tikrai sąžiningai. Tai net nezinau net ka ir pasakyti. g.gif
Atsakyti
Sveikos, na ką vakar paslydau ir aš blush2.gif ir šiandienos rezultatas 0 doh.gif
Tikiuosi ryt pamatyti linksmesnius skaicius 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ramuska @ 2013 11 07, 11:12)
Laikiausi grikių dietos lygiai 6 dienas, man nukrito apie 2kg verysad.gif . Laikiausi tikrai sąžiningai. Tai net nezinau net ka ir pasakyti.  g.gif

Gal pas Jus antsvorio nedaug? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramuska @ 2013 11 07, 11:12)
Laikiausi grikių dietos lygiai 6 dienas, man nukrito apie 2kg verysad.gif . Laikiausi tikrai sąžiningai. Tai net nezinau net ka ir pasakyti.  g.gif

Visos mes cia renkames del vieno tikslo - numesti svorio,dalinames informacija tam , kad padeti sau ir kitoms merginoms. Butu smagiau,kad rasytumete visos savo duomenis ir dalintumemes savo "nuodemiu" smulkmenomis. Jeigu Jus isties sveriate 45kg, o ugis 180 - tai ir numesti svori 2kg atrodys kosmiskai didelis (tikiuosi Jus neizeidziau, nes tikrai neturiu tokio tikslo). Jei formos Jusu apvalesnes, manau pagrindine klaida galetu buti mazas skysciu vartojimas. Butina isgerti min 2litrus skysciu. Nes nenormalu, kad Jus prie tokio mazai koloringo maisto tik tiek numetete. Mano nuomone: arba Jus labai liekna, arba turejote "nuodemiu", arba negerete skysciu.
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 07, 09:20)
Po trecios dienos 71.700..- minus 500gr
Vakar ziauriai nusizengiau blush2.gif isgeriau dvi taures shompano...ir VIENA sauksta misraines...

Po ketvirtos dienos 71.100...- minus 600gr
....nusizengiau: DU saukstai baltos misraines, puse obuolio... Tikiuosi po savaitgalio bus 6priekyje...mmmm....laukiu iseiginiu!
Visoms SEKMES wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledukas @ 2013 11 08, 10:01)
Po ketvirtos dienos 71.100...- minus 600gr
....nusizengiau: DU saukstai baltos misraines, puse obuolio... Tikiuosi po savaitgalio bus 6priekyje...mmmm....laukiu iseiginiu!
Visoms SEKMES wink.gif

VIENA AS...VIENA verysad.gif
Bet nepasiduosiu!
Vakar nusidejau..labai... blush2.gif doh.gif , suvalgiau obuoli, 2sausainius ir samti sriubos...ir ka?
Po penktos dienos 71.500...-PLIUS 400gr doh.gif
Reik i baznycia nueiti wink.gif ir sugristi ant teisingo grikiais kloto kelio ....
Atsakyti