Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

O kur reikėtų rasti šios dietos aprašymą? Kiek laiko trunka dieta ir kiek grikių galima suvalgyti per dieną ? Norisi taip pat numesti papildomus kg ax.gif
Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2015 02 18, 23:21)
O kur reikėtų rasti šios dietos aprašymą? Kiek laiko trunka dieta ir kiek grikių galima suvalgyti per dieną ? Norisi taip pat numesti papildomus kg  ax.gif

Viskas labai paprasta - vienąs stiklinę grikių užpili pusantros stiklinės verdančio vandens iš vakaro ir kitą dieną valgai su kefyru/pienu/pasukomis (iki litro). Reikia gerti daug vandens ir nesaldintos arbatos. Aš ir kavos išgeriu (be cukraus), nes kitaip neištverčiau.

Pirmas dienas ir tie grikiai skanūs, ir kefyras geriasi. Man jau penkta diena šiandien, tai aš paskaninu savo grikius puse šaukštelio garstyčių, nes nesivalgyčiau nė tos stiklinės.

Man tai nesunku šitos dietos laikytis visai, planuoju dvi savaites grikintis.
Atsakyti
O kodel ju negalima pavirti unsure.gif
As labai megstu karsta maista tai kaip dabar dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2015 02 20, 00:04)
O kodel ju negalima pavirti    unsure.gif
As labai megstu karsta maista tai kaip dabar  dirol.gif

Tai gali virti, tikrai nieko nepakeis. bet kai tokie maži kiekiai, gal sunku išvirti?

Aš savo visada pašildau mikrobanginėje, įdedu žirnelį garstyčių ir valgau su liesu pienu mirksiukas.gif

Man šiandien šešta diena jau biggrin.gif
Atsakyti
pasigrikinau porą dienų per pietus, ryte-avižinė košė, vakare kitko, ir 2 kg nėr smile.gif
Atsakyti
O man jau šiandien 7 diena grikinimosi, kol kas nei valgyti noriu, nei silpna thumbup.gif Rytoj ryte pasisversiu, tikiuosi didelio minuso.
Atsakyti
Sveikutės lieknutės 4u.gif
Nuo šiandien jungiuosi ir aš prie jūsų. Mano ūgis 168cm svoris 60.3kg, norėčiau gryžti į priešgimdyvinį svorį, 54-55, bet visada po dietų būna taip, kad nukrenta 5kg, 2 gryžta g.gif .
Aš sportuoju, lankau sporto salę kas antrą dieną, na žiūrėsim kokie bus rezultatai, jei ištemsiu biggrin.gif
Kaip sekasi jums? Kiek išėjo numesti? Ar derinot kartu ir sportą?
Atsakyti
QUOTE(Indruciukas333 @ 2015 02 23, 13:58)
Sveikutės lieknutės  4u.gif
Nuo šiandien jungiuosi ir aš prie jūsų. Mano ūgis 168cm svoris 60.3kg, norėčiau gryžti į priešgimdyvinį svorį, 54-55, bet visada po dietų būna taip, kad nukrenta 5kg, 2 gryžta  g.gif .
Aš sportuoju, lankau sporto salę kas antrą dieną, na žiūrėsim kokie bus rezultatai, jei ištemsiu  biggrin.gif
Kaip sekasi jums? Kiek išėjo numesti? Ar derinot kartu ir sportą?

Čia aš viena laikausi, kiek matau, man šiandien jau 9 diena. Numečiau virš 3 kilogramų, nesijaučiu alkana, tikiuosi pabaigti visas 2 savaites. Man mmm turi ateiti greitai, tai todėl tokie menki rezultatai.

Aš aktyviai nesportuoju, bet stengiuosi daugiau vaikščioti.

Sėkmės tau, parašyk kaip sekasi laikytis!
Atsakyti
9 diena g.gif
kažin ar aš tiek ištempsiu blink.gif
tikiuosi nors savaitę, iki Sekmdienio blush2.gif
Ar sąžiningai laikaisi? smile.gif Skamba mažokai per 9 dienas, bet gal tavo ''viršsvoris'' labai mažytis?
Aš labai tikiuosi numesti iki 55kg blush2.gif 5kg per savaitę.
Nu matysim mirksiukas.gif
Rašysiu kas dien, man stibrybės tai duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruciukas333 @ 2015 02 23, 18:02)
9 diena  g.gif
kažin ar aš tiek ištempsiu  blink.gif
tikiuosi nors savaitę, iki Sekmdienio  blush2.gif
Ar sąžiningai laikaisi?  smile.gif Skamba mažokai per 9 dienas, bet gal tavo ''viršsvoris'' labai mažytis?
Aš labai tikiuosi numesti iki 55kg  blush2.gif 5kg per savaitę.
Nu matysim  mirksiukas.gif
Rašysiu kas dien, man stibrybės tai duoda  mirksiukas.gif

Ne, man reikia numesti tiek, kiek tu nori sverti ax.gif Man nekrenta, nes mmm ateina, tai skysčiai kaupiasi ir žinau, kad gero rezultato tikėtis nereikia. Bet aš pabaigsiu jei jau pradėjau, nes laikytis nesunku.

Tik vieną dieną vakare galvą paskaudėjo, bet todėl, kad vandens tą dieną mažai gėriau.

Atsakyti
QUOTE(salutvera @ 2015 02 18, 22:21)
O kur reikėtų rasti šios dietos aprašymą? Kiek laiko trunka dieta ir kiek grikių galima suvalgyti per dieną ? Norisi taip pat numesti papildomus kg  ax.gif

cia va yra aprasymas grikiu dieta
Atsakyti
Sveikos grikių Ne mylėtojos lotuliukas.gif
Kaip ir sakiau tęsiu savo dienoraštį, gal kam bus naudinga ar bus motyvacija numesti kelis kilogramiukus 4u.gif

Pradėjau: 168cm-60,300kg
1 diena -59,300kg minus 1kilogramas thumbup.gif

(nenusidėjau, buvau sporto salėje valandą, ant bėgimo takelio 3km ir treniruokliai).
Jaučiuosi puikiai, niekaip negaliu atsisakyti rytinės kavos su cukrumi, nes tai mano ritualas. Vakar buvo sunku, nes šeimai gaminau vakarienę, kol jie valgė išėjau į miegamajį su obuoliu ir kefyru mirksiukas.gif

P.S. vyras juokiasi ir netiki kad iki Sekmadienio sversiu nrs 56 kg blink.gif , tai teko susiderint iš gerų dalykų, gera motyvacija, negaliu pralošt lotuliukas.gif

Papildyta:
[quote=Phoebe_Buffay,2015 02 23, 18:03]
Ne, man reikia numesti tiek, kiek tu nori sverti ax.gif Man nekrenta, nes mmm ateina, tai skysčiai kaupiasi ir žinau, kad gero rezultato tikėtis nereikia. Bet aš pabaigsiu jei jau pradėjau, nes laikytis nesunku.

Tik vieną dieną vakare galvą paskaudėjo, bet todėl, kad vandens tą dieną mažai gėriau.
[/qu

Na sveika 4u.gif
ir kokie šiandien rezultatai? Šiendien ir aš mm sulaukiau, gal nesutrukdys kg metimui g.gif
Atsakyti