Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(coffee @ 2015 01 26, 12:09)
Sveikos,damos smile.gif
kaip sekasi grikintis?
Jungiuosi nuo šiandien t.y. dabar į GRIKIŲ DIETOS klubą biggrin.gif
Studentavimo laikais teko nemažai nusiridenti jos pagalba..tiesa,laikydavausi intervalu  4 dienos grikiai,kelios dienos sveikos mitybos..po to vėl grikiai ir t.t.
šįkart siekiamybė bent jau 10 dienų  ax.gif  mat rūbai ėmė braškėti po švenčių ir žiemos snaudulio..

ūgis 160cm
pradinis svoris ~58kg

STIPRYBĖS MUMS  biggrin.gif

Sveika,na man asmeniskai tainormaliai antra diena sedziu:-)
Atsakyti
QUOTE(coffee @ 2015 01 26, 11:09)

ūgis 160cm
pradinis svoris ~58kg

STIPRYBĖS MUMS  biggrin.gif

Duomenys panasus grikiauju taip pat nuo 26d smile.gif siandien pasitikslinsiu nes svarstykles " grybauja". zr kaip seksis nors nusiteikus optimistiskai. 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodu.
Po pirmos dienos -1 kg smile.gif

Negeriu kefyro anei pasukų-nemėgstu.Keičiu juos į vandenį su citrina.
Ir negaliu be kavos..Išgeriu po 2 puodelius su trupiniu splendos(natūralus augalinės kilmės saldiklis)
Gal stipriai neįtakos svorio kritimo. unsure.gif
Atsakyti
Ar yra gyvų?Kaip jums sekasi grikintis?
Man po dviejų dienų -1,8 kg thumbup.gif motyvacija auga laikytis bent 10 d. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coffee: 28 sausio 2015 - 10:11
QUOTE(coffee @ 2015 01 28, 10:10)
Ar yra gyvų?Kaip jums sekasi grikintis?
Man po dviejų dienų -1,8 kg  thumbup.gif motyvacija auga laikytis bent 10 d.  biggrin.gif

Caffe pasiekimai isties motyvuojantys.

Ar sunku laikytis? Man kolkas nulis emocijų į tai... tiesiog zinau kad kuri laika valgysiu tik grikius ir viskas- ir " neteisingos" mintys manęs nelanko.. jei ir toliau taip - manau bus visai nesunku pasiekti tikslo. Savaitgali sunkiau... namai ir t.t. reikes susigalvoti intensyvios veiklos.

prisiduodu 1+2 diena -1,2kg smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lioliuke: 28 sausio 2015 - 15:47
Sveikos:)
ir aš prisiduosiu sendien trečia diena smile.gif tai -2,300 kg:) ir as zadu laikytis kiek tversiu, nors sendien man labai lengvai ejosi sunkiausia buvo pirmos dvi dienos:)
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2015 01 28, 22:48)
Sveikos:)
ir aš prisiduosiu sendien trečia diena smile.gif  tai -2,300 kg:) ir as zadu laikytis kiek tversiu, nors sendien man labai lengvai ejosi sunkiausia buvo pirmos dvi dienos:)

Na geras:) sendien ryte -700 g.:)tai noras testi toliaus:)
Atsakyti
Po triju dienu -2,1 kg
Gyvenu be nuodemiu smile.gif Grikiai ir tik grikiai. dar pora vakaru po stikline pasuku. ( neblogai susirimavo smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2015 01 29, 07:39)
Na geras:) sendien ryte -700 g.:)tai noras testi toliaus:)

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas:) sendien ne tiek ir daug bet -300 g. pajudejo is vietos, mano ugis 179, o sveriu dabar 66,7, noriu iki 63 smile.gif bet nezinau kaip cia iseis nes atrodo kad neta nuo ko kristi:)
Atsakyti
Tu ir taip labai kuda thumbup.gif zadu ir asvel pagrikiauti, nes is ties veiksminga ir pigu, o kad dar nebutu namie skanestu vaikams, doh.gif butu is vis paprasta smile.gif
Atsakyti
Aš irgi laikausi, šiandien man ketvirta diena. Aš geriu liesą pieną su grikiais, kartais juos pagerinu puse šaukštelio garstyčių, kitaip jau nepraryčiau biggrin.gif

Per tris dienas numečiau 1.8kg, bet yra daug mesti, tai bandysiu išsilaikyti visas 14 dienų.

Kažkada labai labai senai laikiausi jau, tai pavyko visas dvi savaites grikintis, numečiau apie 10kg tada.
Atsakyti