Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

As ir kitaip negaliu.. snd grikiu tik karta valgiau, bet geriu saldintas pasukas su semenim blush2.gif bet ir vakaf ir uzvakar jas geriau.. snd ketvirta diena jau, ryte svsrstykles rode isvis minus 2.1 kg idomu kiek ryt rodys ir idomu kiek dar tversiu smile.gif)
Atsakyti
Sveikutes,nuo praeito pirmadienio laikausi dietos,3 dienas valgiau salotas,poto prasidejo grikiai,skanu man jie ax.gif biski savaitgaliui dariau nuodemeli,bet nedaug,per nestuma priaugau 26 kg,po gimdymo 12 kg nukrito,14 liko,db nori grist i savo buvusi svori,ir jau svarstykles 4 kg maziau rodo thumbup.gif
Atsakyti
Sian buvau nustebinta nukrito dar 900 gramu ! Isviso nukrito 3 kg per ketutias dienas. Istikro pagavau kabli biggrin.gif nepasiduodam mergaites ! Galvos nebeskauda bet jauciu jog ja turiu toks lengvas maudimas.. bet neikirus tai pasimirsta.. smile.gif) kaip kitom? Kaip krenta ?
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu.Karts nuo karto pasilaikau,bet paskutiniji taip ir neistraukiau visos savaites...bet siaip viena priimtiniausiu dietu,nes laaabai megstu grikius biggrin.gif
Atsakyti
aš ir mėgstu bet su cukrum ir pieneliu .. biggrin.gif kokie tikslai koks ūgis svoris? smile.gif
Atsakyti
Tikslai zemiski smile.gif atsikratyti keleta kg priaugtu metus rukyti...atrodo ir prisilaikiau su sociom vakarienem,bet keli kg priesu netruko apsisukti aplink juosmeni smile.gif Ugis 162,svoris 58kg,noreciau iki 55,bet savaime suprantama nesudegs kg per savaite,reikes daugiau valios ir ryzto,bei lanka pradeti sukti kaip anksciau
Atsakyti
Na tik trys kg, tai manau nesunkiai pasieksi, sunkiau islaikyt bus.. as snd grikius su cesnaku pasikepiau bet be aliejaus aisku smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2015 01 13, 19:07)
Na tik trys kg, tai manau nesunkiai pasieksi, sunkiau islaikyt bus.. as snd grikius su cesnaku pasikepiau bet be aliejaus aisku smile.gif)

Ir kaip sekasi?O kelinta diena laikaisi?ar rezultatais patenkinta?Pas mane svoris tik truputuka,ir taii matomai skysciu pagalba,nors geriu daug vandens,tik va kavos negaliu atsisakyti ax.gif Bet istveriau vakar seimynai koldunus belipdydama ir siandien visai neblogai sekasi,vakare I vandens aerobika nueisiu,pasikratysiu siek tiek bigsmile.gif Svarbiausia vakare nesuklupti doh.gif
Atsakyti
Man siandien 6ta isviso nukrito 3.3 kg, siandien nukrito tik 300g. diena, kavyte geriu su pienu ir cukrum arbata su medum, nu negaliu as kitaip smile.gif nusipirkau kitus grikius tai atbulais dantim jau valgau, pries tai turejau tikrai skanesnius.. nezinau kiek dar cia juos valgyt, ryt tai tikrai o paskui ka valgyt neisivauzduoju nes noriu dar 7 kg numest bet gi menesi grikiu nevalgysiu biggrin.gif eisiu kokiu receptu paieskot smile.gif
Atsakyti
Nu va prisikarksejau burokeliu uzvalgiau blush2.gif bet be jokiu priedu g.gif kazi labai nusizengiau lotuliukas.gif pamatysiu ryt svarstyklese smile.gif)
Atsakyti
Labutis,grystu I grikius buvau paklydus ax.gif sian vel pirma diena orgaizmas turbutnusprende isivalyt nes is vc neislendu :-)
Atsakyti
Sveikos,damos smile.gif
kaip sekasi grikintis?
Jungiuosi nuo šiandien t.y. dabar į GRIKIŲ DIETOS klubą biggrin.gif
Studentavimo laikais teko nemažai nusiridenti jos pagalba..tiesa,laikydavausi intervalu 4 dienos grikiai,kelios dienos sveikos mitybos..po to vėl grikiai ir t.t.
šįkart siekiamybė bent jau 10 dienų ax.gif mat rūbai ėmė braškėti po švenčių ir žiemos snaudulio..

ūgis 160cm
pradinis svoris ~58kg

STIPRYBĖS MUMS biggrin.gif
Atsakyti