Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(Nermazzz @ 2015 01 08, 20:41)
tikiu kad iki pavasario busim lieknos ir grazios:-)

As ir tikiu bigsmile.gif siekiam to pacio tikslo beveik,as ir noriu sugryzt prie savo 70 kg. mirksiukas.gif
Atsakyti
Dingo kaskur visos grigaujancios blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Va ir as pribrendau siai dietai,grikiai ir kefyras man skanu,tikiuos atsilaikysiu biggrin.gif Pradedu nyuo pirmadienio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ILGAPLAUKE @ 2015 01 11, 00:44)
Sveikutes smile.gif

Va ir as pribrendau siai dietai,grikiai ir kefyras man skanu,tikiuos atsilaikysiu  biggrin.gif Pradedu nyuo pirmadienio!  4u.gif

Valiooo atsirado kompanjone drinks_cheers.gif Koks ugis,svoris? Aisku jei ne paslaptis bigsmile.gif ir koks norimas rezultatas?
Atsakyti
Sveikutes dar karta:) jau penkta diena su grikiais:) tikiuosi visos laikosi puikiai ir nepaslysta smile.gif kaip tycia svarstykles uzluzo bet vyras ryt nupirks kitas wink.gif taciau geros zinios apimtys sumazejo tad lauksiu rydienos kol pasisversiu:) laikykites ir bukit stiprios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Din3ara @ 2015 01 11, 03:46)
Sveikutes dar karta:) jau penkta diena su grikiais:) tikiuosi visos laikosi puikiai ir nepaslysta smile.gif kaip tycia svarstykles uzluzo bet vyras ryt nupirks kitas wink.gif taciau geros zinios apimtys sumazejo tad lauksiu rydienos kol pasisversiu:) laikykites ir bukit stiprios smile.gif

laba laba,vakar buvo biski nukrypimu blush2.gif siandien vel tik grikiai,niam niam skanu man jie rolleyes.gif
Atsakyti
na stai per penkias dienas -2 kg visai nieko smile.gif))
Atsakyti
Sveikos smile.gif) kaip smagu kad radau grikiaujanciu biggrin.gif man siandien trecia diena, esu ir anksciau valgius grikius, bet issilaikydavau tik 3 dienas si karta kazkaip lengvai einas smile.gif ir svoris neblogai krenta man nuo grikiu, pirma diena pusryciams dar banana suvalgiau. O siaip grikiai ir siek tiek pasuku smile.gif) mano ugis 166 svoris 64 kg, po dvieju dienu nukrito 1.5kg smile.gif) šiaip norėčiau sverti 53kg, bet nesitikiu nuo grikių tiek numesti o ir nenorėčiau taip staigiai, su grikiais noriu išbristi iš 60 smile.gif jau seniai ant svarstykliu nemačiau 59kg biggrin.gif
o kaip jūs darot su kava arbata? aš pvz visad geiu kava su cukrum i pieneliu, cukraus tik puse šauštelio bet vistiek.. ir dar taip pat geriu.. o arbata su medučiu gurkšnoju, kaži labai blogai.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 11 sausio 2015 - 13:38
QUOTE(Rūtkė @ 2015 01 11, 14:32)
Sveikos smile.gif) kaip smagu kad radau grikiaujanciu biggrin.gif man siandien trecia diena, esu ir anksciau valgius grikius, bet issilaikydavau tik 3 dienas si karta kazkaip lengvai einas smile.gif ir svoris neblogai krenta man nuo grikiu, pirma diena pusryciams dar banana suvalgiau. O siaip grikiai ir siek tiek pasuku smile.gif) mano ugis 166 svoris 64 kg, po dvieju dienu nukrito 1.5kg smile.gif) šiaip norėčiau sverti 53kg, bet nesitikiu nuo grikių tiek numesti o ir nenorėčiau taip staigiai, su grikiais noriu išbristi iš 60 smile.gif jau seniai ant svarstykliu nemačiau 59kg biggrin.gif
o kaip jūs darot su kava arbata? aš pvz visad geiu kava su cukrum i pieneliu, cukraus tik puse šauštelio bet vistiek.. ir dar taip pat geriu.. o arbata su medučiu gurkšnoju, kaži labai blogai..  4u.gif

As tai arbata geriu be jokiu priedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyciuks @ 2015 01 11, 17:01)
As tai arbata geriu be jokiu priedu smile.gif

as taip pat geriu tik zalia arbata be jokiu priedu ir daug vandens smile.gif))
Atsakyti
Va vandens pastebejau kad mazai geriu ir itariu kad nuo jo trukumo skauda galva, nors sian stengiaus daugiau gert vistiek jauciu kad pradeda skaudet galva ;(
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2015 01 11, 14:32)
Sveikos smile.gif) kaip smagu kad radau grikiaujanciu biggrin.gif man siandien trecia diena,  aš pvz visad geiu kava su cukrum i pieneliu, cukraus tik puse šauštelio bet vistiek.. ir dar taip pat geriu.. o arbata su medučiu gurkšnoju, kaži labai blogai..  4u.gif

aš geriu kavą su cukrum, kitaip niekaip, šiand startavau su grikais, kaip visada išgėriau 2 puodelius kavos.
QUOTE(Rūtkė @ 2015 01 11, 17:28)
Va vandens pastebejau kad mazai geriu ir itariu kad nuo jo trukumo skauda galva, nors sian stengiaus daugiau gert vistiek jauciu kad pradeda skaudet galva ;(

man jau skauda galvą doh.gif pradėjau gert daugiau skysčių g.gif
Atsakyti