Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Sveikos 4u.gif Jungiuosi ir aš į grikių dietos būrį. Šiandien pirma diena, pradinis svoris 66 kg (ūgis 156)
Atsakyti
Sveikos ir as jungiuosi prie grikiuuuu:))) Siandien pirma diena kol kas motyvacijos daug norisi kokius 5 kg numest smile.gif)) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikpasilik @ 2015 01 03, 14:57)
Sveikos  4u.gif  Jungiuosi ir aš į grikių dietos būrį. Šiandien pirma diena, pradinis svoris 66 kg (ūgis 156)

Labas:) Ar dar laikaisi dietos? kaip sekasi su rezultatais? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,ar dar yra grikiaujanciu? Nuo rytojaus ir as pradedu,grikiai jau uzmerkti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,na nutariau ir as prisideti prie grikiu dietos :-) jau antra diena laikausi...kol kas jauciuosi pakenciamai :-) tik vakar vakare labai galva skauda :-(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nermazzz: 08 sausio 2015 - 12:57
QUOTE(Nermazzz @ 2015 01 08, 13:56)
Sveikos mamytes,na nutariau ir as prisideti prie grikiu dietos :-)  jau antra diena laikausi...kol kas jauciuosi pakenciamai :-) tik vakar vakare labai galva skauda :-(

Sveika prisidejus,kaska pavyko numesti ar ne
Atsakyti
QUOTE(rasyciuks @ 2015 01 08, 15:28)
Sveika prisidejus,kaska pavyko numesti ar ne

nezinau per neapdairuma vakar nepasisveriau:-) beto siandien tik antra diena :-) aisku ryte ilgokai vc pasedejau nes organizmas nusprende issivalyti bet siaip alkana nesijauciu :-)
Atsakyti
QUOTE(Nermazzz @ 2015 01 08, 15:47)
nezinau per neapdairuma vakar nepasisveriau:-)  beto siandien tik antra diena :-)  aisku ryte ilgokai vc pasedejau nes organizmas nusprende issivalyti bet siaip alkana nesijauciu :-)

As siandien 11h suvalgiau grikiu dubeneli,tai dar nesijauciu alkana,o koks tavo svoris ir ugis,aisku jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyciuks @ 2015 01 08, 15:55)
As siandien 11h suvalgiau grikiu dubeneli,tai dar nesijauciu alkana,o koks tavo svoris ir ugis,aisku jei ne paslaptis ax.gif

ugis 173 svoris 99,8kg sad.gif as valgau po maziuka dubeniuka 3-4k I diena....ir kaulai mano stambus...norimas svoris 73kg
Atsakyti
QUOTE(Nermazzz @ 2015 01 08, 16:00)
ugis 173 svoris 99,8kg sad.gif as valgau po maziuka dubeniuka 3-4k I diena....ir kaulai mano stambus...norimas svoris 73kg

Aiskutis,nieko reikia ydeti daug pastangu norint svori numest,pas mane jis sunkiai krenta,tai dabar bandau grykauti,tai ziuresim kaip cia bus. Man siaip grikiai skanu,tai skaniai valgau,tik kefyra i juos dar isipylu ax.gif Gerai,kad vyrui ir patinka grikiai,tai kartu valgom,tik jam pakepu dar svoguna su cesnaku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyciuks @ 2015 01 08, 17:05)
Aiskutis,nieko reikia ydeti daug pastangu norint svori numest,pas mane jis sunkiai krenta,tai dabar bandau grykauti,tai ziuresim kaip cia bus. Man siaip grikiai skanu,tai skaniai valgau,tik kefyra i juos dar isipylu ax.gif  Gerai,kad vyrui ir patinka grikiai,tai kartu valgom,tik jam pakepu dar svoguna su cesnaku rolleyes.gif

Nejau nebeliko grikaujanciu? kur dingo visos,jug pavasaris arteja mergytes cool.gif
Papildyta:
Na merginos laikomes grikiu dietos? g.gif Siandien visa diena valgiau grikius,skanu man jie,ir taip pilvas lengvas,toks tuscias atrodo,ir neesu alkana bigsmile.gif
Atsakyti
tikiu kad iki pavasario busim lieknos ir grazios:-)
Atsakyti