Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(geguziuke @ 2014 11 19, 11:46)
Nea jau antra karta , noriu 10 dienu, bet ,kad jau dabar nuo grikiu bloga  doh.gif

Tuomet rekomenduoju nieko nedelsiant pereiti prie kitos dietos,nes:

A ) Jums neskanu,tikriausiai valgote vos kelis šaukštus,nesuvalgote net pusės tiek kiek reikėtų Jūsų organizmui,ne už ilgo lengviau bus visai nevalgyt nei vėl vien užuost grikius, o badas manau nereik sakyt prie ko veda.

B ) Jei net ir iškęsit tas 10d,kankinsitės ir tik pasibaigus terminui net ir nevalingai pulsit atsogriebt..o tai veda tik į pliusą ir bergždžias pastangas:)

Paieškokit dietos,kuri būtų bent kiek maloni:) Sėkmės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 19 lapkričio 2014 - 14:25
Jungiuosi ir as prie jusu. Valios turiu tikrai daug,todel tikiuosi ir sikart nepaslysiu. Is viso esu numetusi apie 30kg (sveika mityba+3k/sav sportas namuose), taciau jau 4 diena kaip svoris ne is vietos... Iki siol kasdien matydavau minusa,bet kazkodel tas svoris sustojo.ir tikrai ne delto,kad neturiu kur tobulet,oj kaip turiu.... siandien svarstykles rode 75,3kg (ugis 172cm),butu idealu,jog per savaite nukristu iki 72 :-) speju,kad organizmas priprato prie mano meniu ir sporto kruvio,todel bandysiu su grikiais prasivalyti,parasysiu kaip seksis,grikiai jau uzpilti vandeniu laukia rytojaus :-)
Atsakyti
QUOTE(roberciukass @ 2014 12 12, 00:53)
Jungiuosi ir as prie jusu. Valios turiu tikrai daug,todel tikiuosi ir sikart nepaslysiu. Is viso esu numetusi apie 30kg (sveika mityba+3k/sav sportas namuose), taciau jau 4 diena kaip svoris ne is vietos... Iki siol kasdien matydavau minusa,bet kazkodel tas svoris sustojo.ir tikrai ne delto,kad neturiu kur tobulet,oj kaip turiu.... siandien svarstykles rode 75,3kg (ugis 172cm),butu idealu,jog per savaite nukristu iki 72 :-) speju,kad organizmas priprato prie mano meniu ir sporto kruvio,todel bandysiu su grikiais prasivalyti,parasysiu kaip seksis,grikiai jau uzpilti vandeniu laukia rytojaus :-)

po dienos -600g;-)
Atsakyti
Ar dar yra besigrikinančių? Nuo šiandien ir aš pradėjau ax.gif Norisi naujus metus pasitikti keliais kilogramais lengvesnei. Pirmas kartas kaip laikausi tokio griežtumo dietos. Nežinau kaip seksis, tai ir tikslų konkrečių nėra. Idealiausia būtų iki kalėdų, bet abejoju, kad tiek ištemsiu doh.gif Svarstyklių namie neturiu, bet retkarčiais pasisversiu sporto klube. Sėkmės man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2014 12 15, 09:43)
Ar dar yra besigrikinančių? Nuo šiandien ir aš pradėjau ax.gif Norisi naujus metus pasitikti keliais kilogramais lengvesnei. Pirmas kartas kaip laikausi tokio griežtumo dietos. Nežinau kaip seksis, tai ir tikslų konkrečių nėra. Idealiausia būtų iki kalėdų, bet abejoju, kad tiek ištemsiu doh.gif Svarstyklių namie neturiu, bet retkarčiais pasisversiu sporto klube. Sėkmės man lotuliukas.gif

4u.gif

Taip smile.gif šiandien mano pirmoji diena, DAR nenusižengiau biggrin.gif
Manau su kompanija bus smagiau, sveriu 76,3 kg, ūgis- 172 cm (kažkur) laukiam rytojaus!!! smile.gif
Atsakyti
As taip pat nenusizengiau ne karto,siandien jau keturios sienos kaip vargstu... tai rezultatas toks :
po pirmos dienos -600g
Po antros-700g
Po trecios - 300g,kiek bus rytoj,dar nzn;-) na bet kolkas dziaugiuosi rezultatais. Dar siandien intensyviai sportavau,tai kazkaip jegu nedaug pasirode... bet siaip,alkio nejauciu,kaip ir viskas normos ribose ;-)
Papildyta:
QUOTE(godlikemona @ 2014 12 15, 18:34)
4u.gif

Taip smile.gif šiandien mano pirmoji diena, DAR nenusižengiau biggrin.gif
Manau su kompanija bus smagiau, sveriu 76,3 kg, ūgis- 172 cm (kažkur) laukiam rytojaus!!! smile.gif

mano ugis tas pats,svoris buvo 75,3kg kai pradejau grikintis,tai mes panasios:-)

Papildyta:
QUOTE(IDeina @ 2014 12 15, 10:43)

laukiam rezultatu ;-)
Atsakyti
Siandien dar -500g!!! thumbup.gif
Is viso,per 4dienas -2,200kg
Atsakyti
QUOTE(roberciukass @ 2014 12 16, 00:58)
. Dar siandien intensyviai sportavau,tai kazkaip jegu nedaug pasirode... bet siaip,alkio nejauciu,kaip ir viskas normos ribose ;-)
Papildyta:

mano ugis tas pats,svoris buvo 75,3kg kai pradejau grikintis,tai mes panasios:-)

O is kur pas jus gali buti jegos, jei organizmui neduodate reikalingu maistiniu medziagu? Tokioje situacijoje sportas duoda daugiau zalos nei naudos. Kuom jus raumenis pamaitinate po tokios intensyvios treniruotes? Juk raumenims po treniruotes reikia kokybisko baltymo, o jus su grikiais organizmui duodate tik angliavandenius, butent nuo ju pertekliaus ir auga svoris, o ji pasalinus - svoris graziai krenta.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 12 16, 13:00)
O is kur pas jus gali buti jegos, jei organizmui neduodate reikalingu maistiniu medziagu? Tokioje situacijoje sportas duoda daugiau zalos nei naudos. Kuom jus raumenis pamaitinate po tokios intensyvios treniruotes? Juk raumenims po treniruotes reikia kokybisko baltymo, o jus su grikiais organizmui duodate tik angliavandenius, butent nuo ju pertekliaus ir auga svoris, o ji pasalinus - svoris graziai krenta.

Nieko,siandien pasportavau su didziausiu malonumu!O jus cia prie ko komentuojat?kaip suprantu niekada gyvenime nevalgysit tu grikiu,tai negi taip neturit ka veikt,jei lendat i temas,kurios jums visiskai neaktualios? :-D
Atsakyti
QUOTE(roberciukass @ 2014 12 17, 18:52)
Nieko,siandien pasportavau su didziausiu malonumu!O jus cia prie ko komentuojat?kaip suprantu niekada gyvenime nevalgysit tu grikiu,tai negi taip neturit ka veikt,jei lendat i temas,kurios jums visiskai neaktualios? :-D

Mano drauge laikesi grikiu dietos, buvau ir as susigundziusi, bet nesiemiau, nors grikiai man labai skanu. O del komentaro - atsiprasau, jei jis trugdo:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 12 17, 20:03)
Mano drauge laikesi grikiu dietos, buvau ir as susigundziusi, bet nesiemiau, nors grikiai man labai skanu. O del komentaro -  atsiprasau, jei jis trugdo:)

Tikrai netrukdo,tiesiog negatyvus pasirode,priesiskas,cia ateinu tam,kad rasti bendraminciu,paplepeti,kaip sekasi kitoms,rasti dar didesne motyvacija.. rodel negatyviu nuotaiku labai nesinori,kai ir taip nera be galo lengva lailytis tikrai gana gtiezto rezimo;-) pati puikiai suprantu,jog tai nera puikus variantas svorio metimui,taciau jau rasiau,kodel imuosi sios dietos.tiesiog sustojo kristi svoris sveikai matinantis,todel nusprendziau 7 dienas prasivalyti zarnyna ir tiek,toliau grisiu prie iprasto savo jau tapusio sveiko gyvenimo budo ;-)
Atsakyti
QUOTE(roberciukass @ 2014 12 17, 22:14)
Tikrai netrukdo,tiesiog negatyvus pasirode,priesiskas,cia ateinu tam,kad rasti bendraminciu,paplepeti,kaip sekasi kitoms,rasti dar didesne motyvacija.. rodel negatyviu nuotaiku labai nesinori,kai ir taip nera be galo lengva lailytis tikrai gana gtiezto rezimo;-) pati puikiai suprantu,jog tai nera puikus variantas svorio metimui,taciau jau rasiau,kodel imuosi sios dietos.tiesiog sustojo kristi svoris sveikai matinantis,todel nusprendziau 7 dienas prasivalyti zarnyna ir tiek,toliau grisiu prie iprasto savo jau tapusio sveiko gyvenimo budo ;-)

Aš visai pozityviai žiūriu į organizmo pravalymą tokiomis dietomis, nors konkrečiai su grikiais bandžiusi nesu. Tačiau pritarčiau minčiai, kad tokios mitybos metu (intensyviai) sportuoti nereikėtų.
Atsakyti