Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Puikiai smile.gif Aš tiesiog pasakiau sau,kad iki švenčių kitaip nebus ir teks taip gyvent smile.gif Aš dar kokį vaisių suvalgau,arbatų geriu,medaus nemažai vartoju dabar,nes peršalus esu,tai vien medus kiek kalorijų turi [vienas šaukštelis 60kcl..]. Tai nebe taip drastiškai kaip ankščiau,kai vos kelis šaukštus į dieną suvalgydavau.. smile.gif

Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Grikinuosi ir as..... nuodemes tai po viena persimona per diena ir slakelis pieno i rytine kava... dar tokios lengvos dietos nesilaikiau niekada, siandien 6 diena nei galva sukasi nei pyktis ima, nei silpnuma jauciu, atsikeliau namus susitvarkiau ir rankos nesvyra, kaip kitu dietu metu...... rubai laisveja, o va del svorio tai nieko negaliu pasakyti blush2.gif ..... nesisveriau pries dieta nesisveriu ir dabar..... dabar tikslas yra ilysti i man patinkanti isaugta sijona ir tada jau lipsiu...... labai bijau pamatyti rezultatus, nes jauciu kad pliusas nemazas..... ax.gif ..... pirmadieni virsiu darzoviene su vistos krutinele ir pradesiu minti treniruokli 3 kartus per savaite, nes turiu ir tolimesniu tikslu (pilna spinta isaugtu, graziu drabuziu, o apsirengti neturiu ka, pirkti nenoriu, nes baisu parduotuveje kaip grazu ruba mano apvalumai isdarko). taigi...... ziuresim kas gausis, kol kas pasiryzusi esu labai stipriai.....
Atsakyti
Sveika prisijungus Saga! 4u.gif

Smagu, kad musu burelis dideja! mirksiukas.gif

Man irgi butu pagrindinis tikslas ilysti i mazesnius rubelius kurie pupso spintoje eile metu. Paskutiniu metu spinta papilnejo graziom suknelem, siaip rubeliai pirkti, kad kada nors tikrai uzsidesiu. I kaikuriuos i lendu, rodos grazu, bet tai ne tas tas pats kaip bent kokius 5kg netekus, vaizdas butu jau kitoks. Gyvenu ne LT tai rubeliu galima gauti labai pigiai ir svarbiausia nauju, tai va taip spinta ir pilneja. Pradzioje rezultatu nesitikiu tokiu kaip - 14 kg, norisi, kad viskas eitu letai, bet uztikrintai. Bandydama sios dietos bandau ismokti savikontroles valgyti mazai, dazniau ir nuo 6 nevalgyti. Su grikiais kolkas pavyksta tai igyvendinti. Su kiekviena diena vis pamastau jog butu buve lengviau valgyti maziau, neuzkandziauti tiek daug riesutais, saulegrazu seklomis... kad poto nereiktu sitaip kankintis. Nors pries grikiu dieta ir dabar laikantis savijauta zymiai geresne, kaip cia esancios yra sakiusios, rankos nedreba, silpnumo nera, viskas tiesiog puiku! O pries grikiu dieta savijauta buvo ne kokia, apeme silpnumas, tiesiog nieko nenori daryti iki kokiu pietu, veliau atsigauni ir budrus iki velaus vakaro.
Vienas dalykas tik gazdina, kad ilgai reikia jos laikytis. Suprantu tik tiek, kad reikia jos laikytis 7 dienas, poto dar 7 d reikia palaipniui pereiti prie normalaus maisto bet vis dar valgant grikius? Ar as ne taip suprantu? Ar 2 savaites reikia valgyti vient tik grikius ir nieko daugiau? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Saga,sveika prisijungusi 4u.gif

Edituk,nėra tokio dalyko kaip REIKIA,daryki kaip jauti. Laikiausi šios dietos paauglystėj ištisai. Pirmi kartai būdavo po dvi savaites,pamesdavau po 8kg kažkur,po to po savaitę.. Šį kartą laikausi net nežinau ar grikių dietos išvis tongue.gif Valgau grikius,bet tuo pačiu ir vaisius,sultis,pasukas,lašišą pvz šiandien valgiau,nebevaržau savęs tik grikiais,nes po to labai svoris grįš. Aišku dabar krenta labai lėtai.. Lėtai jau vien dėl to,kad organizmas per tiek metų išderintas,o dar kai ne tik gręžiu save su grikiais..smile.gif Štai todėl laikausi jau šešta diena,o laikysiuos dar dvi su puse savaitės.. Tada pereisiu prie kokios įvairesnės dietos..Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Siandien septinta diena, galvoju isivirsu rydienai darzoviene su krutinele, pora dienu pavalgysiu, paskui agurku sriubos, na viena diena bus dukros gimtadienis, tai ji nori uzsiskayti kinieciu maisto ir isgersiu vyno taure..... prisidarysiu daug darzoviu savaitei (burokeliu, kopustu, korejietisku morku salotu), kad butu vakarienei..... o kita savaite gal vel bandysiu grikius. kai svoris i apacia pasiridens kazkiek tada jau ziuresiu ka i burna dedu ir grieztai po 18 nieko i burna... na ir vynu nebepiktnadziausiu ax.gif ...... kazkaip paskutiniu metu vis vakarias po taure isgerdavau, dabar straipsni paskaiciau kad baltas sausas vynas 100 g turi 200 kcal blink.gif ..... nu tikiuosi si karta pavyks..... pries 7 metus buvau susiemusi, numeciau 25 kg.... islaikiau kokius tris metus, bet kepsniai saslykai alus ir vynas pakiso koja ax.gif , kai jau ateidau vadzias tai nebesuvaldziau kg augimo.... dabar vel reikia suimti save i rankas ir pasirinkti arba valgau kiek noriu arba atrodau kaip noriu (pas mane, deja, abu variantai buti negali)
Atsakyti
Sveikutes,

Grikiu dietos atsilaikiau vos 6 dienas, nes paskutines dvi dienas praktiskai lioviausi valgyt. Per ta laika nuriedejo apie 2.5-3 kg. Jau 3 dienas valgau iprasta maista, bet zenkliai mazesniais kiekiais. Iskarto jauciasi, kad skrandis susitrauke. Grikiu dieta isties puiki bent tuom, kad laikantis jos valia sustipreja. Bet jau dabar manes alkis nebe kankina, valgau dvigubai maziau ir daznai pastebiu, kad vos tik pradedu valgyti turiu jau sustoti. Nuo 6-7 val ne valgau ir nebera taip sunku kaip anksciau, ryte nesu tokia alkana kaip anksciau. Kiek prisimenu, tokius igudzius buvau ivaldzius paauglysteje kaip sveriau vos 53 kg. Valgydavau isties mazai, daug judejau, o maista sustodavau valgius vos pajutus sotumo jausma, ko paskutiniu metu to labai nesilaikiau, atleidau vadzias, nors kartas nuo karto stengiuosi prisilaikyti, nes kitu atveju jau butu senai buve 100 kg. Kuo daznau uzkandziauji tuo daugiau alkanas jautiesi ir nesvarbu, kad maisto racijone uzkandziai vaisiai : kriauses, slyvos, abrikosai, ananasai, bananai, obuoliai, persimonas ir kt. Diena prasidedavo sitaip papusriciavus, ziurek nei valandai nepraejus norisi vaisiu arba svieziai spaustu vaisiu sulciu, veliau gardzios saldzios arbatos is uogienes ir kepto namie skanesto, pietai, vel vaisiai arba riesutai, ziurek vakariene ir taip kasdien. Zinoma toks maistas geriau nei saldumynai, ar skanestai pirkti is parduotuviu, taciau ju didesnis kiekis nieko gero irgi neduoda! Pastebejimas toks, kad jei paragauji skanestu: sausainiu, saldainiu, sureliu ir kt.. tai organizmui sokas, kaip sakoma paragaves negali sustoti, nes praktiskai visas perdirbtas maistas prikimstas paskaninimu ir kitokiu priedu ir tiesiog uzeina paranoje kaip norisi nesveiku uzkandziu is parduotuviu. Jau beveik 2 metai kaip praktiskai atsisake pirktiniu skanestu del tu e raidziu, kurios isbalansuoja organizma, jei jau valgome tai bent jau mazai apdirbta kaip kefyra, grietine, zalia mesa ir kt... Vyrui per metus nukrito 9 kg, dar liko vos 5 kg. Dabar manes laukia sunkus kelias, manau po sios socios grikiu dietos tikiuos sureguliuoti svori palaisniui. Zinoma pagrindinis tikslas sverti 60 kg, bet pradziai butu didelis suolis atsikratyti kiekviena men po koki 2-3 kg. Per 10 metu priaugau 15 kg ir po nestumo dar uzsiauginau 15kg.
Sekmes mergaites, rasykit kaip sekasi jums? kokie rezultatai?
Kita men bandysiu vel griku dietos, bent savaite laiko! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 13 lapkričio 2014 - 20:45
QUOTE(editukas23 @ 2014 11 13, 21:36)
Sveikutes,

. Kuo daznau uzkandziauji tuo daugiau alkanas jautiesi ir nesvarbu, kad maisto racijone uzkandziai vaisiai : kriauses, slyvos, abrikosai, ananasai, bananai, obuoliai, persimonas ir kt. Diena prasidedavo sitaip papusriciavus, ziurek nei valandai nepraejus norisi vaisiu arba svieziai spaustu vaisiu sulciu, veliau gardzios saldzios arbatos is uogienes ir kepto namie skanesto, pietai, vel vaisiai arba riesutai,

Ar jus bent isivaizduojate, kokia angliavandeniu bomba gaunate is raudonai paryskintu dalyku? O dar turbot ir duona, bulkas, makaronus, bulves valgote. Kaip galima numesti svori su tokiu kiekiu angliavandeniu. Zmogui pakanka 40/60 gramu angliavandeniu per diena o jus gaunate kokius 400 gramu, tai kur dedasi tie, nereikalingi, nesudeginami angliavandeniai? Ogo ant sonu ir pilvo, riebalu pavidalu.
Pameginkit susivesti I lentele viska ka valgote ir pamatysite kokia "porcija" suvalgote kasdien angliavandeniu:) Vaisiai, tai tas pats cukrus, tik, kad ne is cukrines o gliukozes ir fruktozes pavidalu, tad valgydama tokius kiekius vaisiu o dar ir spaustu sulciu, jus organizmui imitate tooookia angliavandeniu bomba ir toookius insulino suolius, kad tai ir sveikatai blogai ir apie sukudejima near kalbos.
http://www.kalorijos.lt/
cia, jei idomu:
http://www.homosanit...lizaciju_maista
http://www.homosanit...sa_visam_laikui
Atsakyti
Sveikutės, man šiandien dvylikta dietos diena iš kurių šeštoji draugaujant su grikiais. Čia jiem ir pasakysiu stop,nes nebesivalgo,gaunasi badavimas,o tai jau tiesus kelias blogyn doh.gif Dabar laikysiuosi ir toliau [kiek pavyko numesti nežinau,neturiu ir neturėsiu galimybės pasisverti dar gerą savaitę],tik bandysiu kiek įvairiau. Pagrinde rudieji ryžiai ir daržovės bus. 4u.gif Pasisversiu kai bus praėjusios trys savaitės ir vis tiek parašysiu čia,nors ir nelabai grikių dieta jau.. 4u.gif Kaip Jums sekasi,mielosios?
Atsakyti
Galvoju gal pasigrikinti. Valios turiu visada, ir seniai megau sia dieta vien del išsivalymo. O pernai pamenu kai grikinausi ir sekiau svori, tai galiu pasakyti kad per desimt dienu vos pora kg nukrito. Na si dieta reikalauja istvermes, grikiai kaloringi ir tikrai nera skanu. Ir kai tiek stengies, tie pora kd nedziugina. Tarkim man daug skaniau maitintis vien vaisiais ar varske ar sultis gert.ir kazkaip svoris krenta gerai. Tik kad susitaupo.Sulciu litras 20lt o cia 9saukstai grikiu. Ir patogu.Nereik sukt galvos. Manau pasigrikinsiu vistik. Kaip tik atsiedus esu,reikia i rezima gryst tai noriu isivalyt. Tad pirmadieni jau grikiai eis.laikysiuos 14 d. Sekmes visoms
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 11 14, 11:59)
Sveikutės, man šiandien dvylikta dietos diena iš kurių šeštoji draugaujant su grikiais. Čia jiem ir pasakysiu stop,nes nebesivalgo,gaunasi badavimas,o tai jau tiesus kelias blogyn  doh.gif  Dabar laikysiuosi ir toliau [kiek pavyko numesti nežinau,neturiu ir neturėsiu galimybės pasisverti dar gerą savaitę],tik bandysiu kiek įvairiau. Pagrinde rudieji ryžiai ir daržovės bus.  4u.gif  Pasisversiu kai bus praėjusios trys savaitės ir vis tiek parašysiu čia,nors ir nelabai grikių dieta jau..  4u.gif  Kaip Jums sekasi,mielosios?

Kaip einasi?
As nuo sendiena sedu ant grikiu ,tad tikiuosi 5 kg pamest smile.gif
Gal kas nuo sendienos pradejot irgi ?
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2014 11 17, 14:58)
Kaip einasi?
As nuo sendiena sedu ant grikiu ,tad tikiuosi 5 kg pamest smile.gif
Gal kas nuo sendienos pradejot irgi ?

Sveikutė.
Man vakar buvo lygiai dvi savaitės dietos. Paskutinėm dienom jau tobnet nepavadinsi dieta,nes ir ryžiai ir daržovės ir žuvis. Pasisvėriau,per dvi savaites minus 3kg,daugiau nė per kur (paauglystėj dvi savaitės ir minus 8 be didelių pastangųsmile.gif).. Dabar tiesiog valgau kas 2-3h,delno dydžio porcijas ir stengiuos neviršyt 1300kcal. Tai tiek smile.gif Daugiau pamest nesitikiu greitai,bet gal susireguliavus mitybą ir tie vargani 3kg negrįš..o gal su laiku ir dar koks nuriedės:)..

Sveikinu pasiryžus ir linkiu sėkmės!!!:) Pirmas kartas su šia dieta? Kiek dienų žadi laikytis?
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 11 17, 18:34)
Sveikutė.
Man vakar buvo lygiai dvi savaitės dietos. Paskutinėm dienom jau tobnet nepavadinsi dieta,nes ir ryžiai ir daržovės ir žuvis. Pasisvėriau,per dvi savaites minus 3kg,daugiau nė per kur (paauglystėj dvi savaitės ir minus 8 be didelių pastangųsmile.gif).. Dabar tiesiog valgau kas 2-3h,delno dydžio porcijas ir stengiuos neviršyt 1300kcal. Tai tiek smile.gif Daugiau pamest nesitikiu greitai,bet gal susireguliavus mitybą ir tie vargani 3kg negrįš..o gal su laiku ir dar koks nuriedės:)..

Sveikinu pasiryžus ir linkiu sėkmės!!!:) Pirmas kartas su šia dieta? Kiek dienų žadi laikytis?

Nea jau antra karta , noriu 10 dienu, bet ,kad jau dabar nuo grikiu bloga doh.gif
Atsakyti