Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(brigexx @ 2014 10 13, 15:20)
Sendien Mano penktos dienos pradzia Dar -300 mazoka bet pakanka jau grikiai sunkei belenda nebesuvalgau nei Tos stiklines.bet ir toliau kovosiu visgi 5dienos - 2,800 Mane tas labai tenkina aisku iki norimo svorio Dar truksta 5kg bet Su laiku nugalesiu tai.tik lb liudna visas svoris kremta nuo krutines o kojios vis tokios pat sad.gif sekmes grikiaujancioms

doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Brigexxx,sveikinu su rezultatu,bet iš savo karčios patirties su dietomis,paklausiu- ar supranti,kad turi kardinaliai keist mitybą po dietos? T.y.visą laiką jos laikytis praktiškai,kad svoris negrįžtų?..Laikiausi jos tikrai ne vieną ir net ne dešimt kartų.. Taip ''išderinau'' organizmą,kad dabar jau badauk nors ir savaitę ir svoris nekris nei kilogramu. Įsijungia bado rėžimas.. Aš ne prieš dietas,kai to reikia kažkokiai ypatingai progai ar pan.bet dietos tėra trumpalaikis efektas.. Patarčiau geriau mitybos planą susidaryti ir jo laikytis..sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 13, 17:47)
Brigexxx,sveikinu su rezultatu,bet iš savo karčios patirties su dietomis,paklausiu- ar supranti,kad turi kardinaliai keist mitybą po dietos? T.y.visą laiką jos laikytis praktiškai,kad svoris negrįžtų?..Laikiausi jos tikrai ne vieną ir net ne dešimt kartų.. Taip ''išderinau'' organizmą,kad dabar jau badauk nors ir savaitę ir svoris nekris nei kilogramu. Įsijungia bado rėžimas.. Aš ne prieš dietas,kai to reikia kažkokiai ypatingai progai ar pan.bet dietos tėra trumpalaikis efektas.. Patarčiau geriau mitybos planą susidaryti ir jo laikytis..sėkmės 4u.gif

taip suprantu pries sia dieta maitinaus sureguluotai bet uzsimaniau greito efekto nes krizdavo iki kilogramo i savaite o pries gimtadieni noriu biski suliekneti plius einu i sporto kluba o po grikiu dietos vel grysiu i savo normalu maista Su visais kaloriju skaiciavimais.smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tada labai džiaugiuosi ir sveikinu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 10 11, 10:56)
Ką reiškia" skaniai valgyt ir lieknėt",NIDULIA??

Prašom plačiau pasidalint 4u.gif

Paleo mityba. Valgai skaniai ir sociai ir liekneji. Tik reikia atsisakyti cukraus, miltiniu ir krakmoliniu. Kadangi as megstu riebia mesyte, grietine, kiausus ir lasinius, tai man si mityba pats tas:) Iki idealios figuros (ugis cm -110) man reikejo numesti 10 kg, bet netycia 20 nusirideno tai 5 jau prisiauginau:) O svarbiausia, kad nereikia kankintis su badavimais ar esti tik zole ir panasiai:) As tai emiausi sios mitybos del odos problem ir kitu sveikatos bedu, bet dar, kaip bonusas, nukrenta ir svoris smile.gif Viena nare virs 35 kg nurideno, kitos virs 20, tai jei jums tereikia truputi numesti, baika, tikrai nurindentumet kaip mat.Na, pasidomesite, issiaiskinsite. Yra ir tema SM 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 spalio 2014 - 22:13
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 27, 23:11)
Paleo mityba. Iki idealios figuros (ugis cm -110) man reikejo numesti 10 kg, bet netycia 20 nusirideno tai 5 jau prisiauginau:)

Labas, per kiek laiko tie 20kg nuriedėjo? smile.gif
Atsakyti
Na ką,burbėjau burbėjau ant visų kurios laikėsi,daug metų pati laikiausi ir organizmą susigadinau..Dabar bandžiau sveikai maitintis kurį laiką,bet nelabai man sekėsi.. Tad einu prie senos geros grikių dietos. Žinau visus pliusus ir minusus pati savo kailiu,bet dabar kartu su mamyte iki Kalėdų laikysimės dietų. Ši,pirmoji. Nežinau kiek laiko laikysiuos. Manau,kad apie tris savaites smile.gif Sversiuosi tik ryt,pirmąją dieną,ir po trijų savaičių smile.gif Gal kas jungiatės kartu? Tiesa,aš už tai kad ir daržovių ir vaisių ir kefyro šį kartą kartu pavartosiu 4u.gif Startuoju su 60kg [o jau buvo 58 prieš kelias dienas sad.gif], tikslas 52 iki švenčių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 11 02, 18:11)
Na ką,burbėjau burbėjau ant visų kurios laikėsi,daug metų pati laikiausi ir organizmą susigadinau..Dabar bandžiau sveikai maitintis kurį laiką,bet nelabai man sekėsi.. Tad einu prie senos geros grikių dietos. Žinau visus pliusus ir minusus pati savo kailiu,bet dabar kartu su mamyte iki Kalėdų laikysimės dietų. Ši,pirmoji. Nežinau kiek laiko laikysiuos. Manau,kad apie tris savaites smile.gif Sversiuosi tik ryt,pirmąją dieną,ir po trijų savaičių smile.gif Gal kas jungiatės kartu? Tiesa,aš už tai kad ir daržovių ir vaisių ir kefyro šį kartą kartu pavartosiu  4u.gif  Startuoju su 60kg [o jau buvo 58 prieš kelias dienas sad.gif], tikslas 52 iki švenčių  4u.gif

Ir man norisi per šventes "sužibėt" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbarėja @ 2014 10 28, 10:06)
Labas, per kiek laiko tie 20kg nuriedėjo? smile.gif

Man per 6 menesius. Bet per pirmus 3/4, nuriedejo apie 15 kg.
Atsakyti
Sveikutes,

Jungiuosi mergytes ir as i jusu grupele. 4u.gif Kiek perskaiciau atsiliepimu, tai vaizdas toks, kad visos ideliu fyguru, nera kuom lyginti su manimi. Grikiu dietos laikysius pirma karta. Pries 2 menesius teko laikytis svieziu vaisiu sulciu dietos 7d, veliau issimusau is veziu kaip menesi sveciavomes LT. Ta karta numeciau apie 2 kg. Taciau pasiekto svorio islaikyti nepavyko is po tokiu pasisveciavimu, nes viskas issibalansavo. Tai gryzus is gimtines stojau vel i kelia. Is po gimdymo dasidejo dar papilmomas svoris kuri paskutiniu metu suvaldziau, kad nebe augtu, bet nesiimant papildomu veiksmu nekrenta. Ugis 165 cm, svoris 85 kg. Siandien pirma grikiu diena, Skonis idomus reikia priprasti, nors zinoma virti skaniau. Iveikiau vos puse rekomenduojamos porcijos (puse plikyto puodelio). Gyvenant ne LT su kefyru didesne problema, tai geriu 3,2 proc mazesni kieki ir daugiau vandens. Teko skaityti daugiau info apie sia dieta straipsniuose, tai siek tiek bandau apsidrausti save ir rytais isgerti po 1 stikline vaisiu sulciu pvz ananaso, apelsinu, kad po keliu dienu nebutu smegenims bado del cliukozes trukumo. Bus matyti kaip seksis kita diena, siandien rodos viskas ok. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 04 lapkričio 2014 - 23:03
Sveika,Edituk.. 4u.gif Šaunu,kad prisijungsi ir nebūsiu viena drinks_cheers.gif Tikrai patariu pagerti sulčių,aš geriu granatų [bet sultis,ne koncentratą ar iš jo padarytas ''sultis'']. Labai sveika ir kraujui gerai 4u.gif Man šiandien trečia diena,jaučiuosi jau laisvesnė smile.gif Liko dar tolimas kelias.. Bet visą laiką grikių nevalgysiu Grikiausiu dar 2,5 savaitės,o tada pereisiu prie kokios įdomesnės dietos wink.gif. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labukas SensualitY! mirksiukas.gif Labai malonu, kad atsirado nors 1 zmogeliukas su kuriuo galesiu pasedet ant sios dietos. Nebus taip liudna vienai. Vakar velai berasant iveliau klaidu, o tik siandien pastebejau. Sveriu ne 85, o 84 kg. Siandien ryte jau -1 kg skysciu pasisalino. Siandien grikius valgiau kartu su kefyru, nes kitu atveju buciau valgius susiraukus, nes labai sunku kaip seimyna valgo visai ka kita, o juk dar ir ruosti kiekvienam reikia beveik atskirai. Teisingai sakai SensualitY, granatai turi labai daug vitaminu, tai siandien su ananaso sultimis isgeriau puodeli.
Kaip sekasi siandien su grikiais SensualitY? Veliau turesiu tau daugiau klausimeliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editukas23: 05 lapkričio 2014 - 19:15