Po dviejų dienų -1,9
Šiandien baigiu trečiąją-jaučiuos puikiai
O po tokios dietos I grikius ar begalite ziureti?
Jau geriau skaniai valgyti ir liekneti. Pusmetis ir 20 kg. nera, dar ir prisiaugineti teko.
Jau geriau skaniai valgyti ir liekneti. Pusmetis ir 20 kg. nera, dar ir prisiaugineti teko.
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 09, 23:00)
O po tokios dietos I grikius ar begalite ziureti?
Sveikos prisijungiau prie jusu. Uzbaiginejiu antra diena, svoris 60,900 ugis 159cm. Syrit -1kg einu i sporto kluba noriu atsikratiti pilvuko po gimdymo atrodo karanti skura:( grikei mano megstamiause kose o kai isbrinksta per nakti tokie minkstucei birus pasidaro niam niam valgau su kefyru isipilu vietoj grietines skanumelus ryte geriu nestiprios kavos su sauksteliu cukraus kitaip neimanoma. Na ziuresim kaip seksis toliau
Po 5d grikiai+obuoliai+kefyras -2,5kg
Na,gal ir ne auksinis rezultatas,bet kad lengviau,tai tikrai
Ką reiškia" skaniai valgyt ir lieknėt",NIDULIA??
Prašom plačiau pasidalint
Ketvirtos dienos pradzioje - 2.500 , jaucuosi labai gerai ir toliau laikysuos Dar 6dienas. Visoms,sekmes...
Sveikos Ar priimsit mane į savo grikiaujančiųjų gretas? Pradedu nuo 164cm, 64kg.
Tikslas būtų, kad bent kiek susitrauktų skrandis ir nukristų bent keli kg, pradžiai bandysiu laikytis savaitę, paskui žiūrėsiu kaip seksis
O mergytės kokį liesą kefyrą geriat? Nes bent jau parduotuvėse apart liesų pasukų, lieso kefyro neteko matyti
Tikslas būtų, kad bent kiek susitrauktų skrandis ir nukristų bent keli kg, pradžiai bandysiu laikytis savaitę, paskui žiūrėsiu kaip seksis
O mergytės kokį liesą kefyrą geriat? Nes bent jau parduotuvėse apart liesų pasukų, lieso kefyro neteko matyti
QUOTE(Nailea @ 2014 10 12, 11:08)
Sveikos Ar priimsit mane į savo grikiaujančiųjų gretas? Pradedu nuo 164cm, 64kg.
Sveika zinoma kuo musu daugiu tuo linksmau.Stiprybes tau. as geriu naturalu kefyra nera parasyta riebalu kiekis tik kcl.kaskur skaiciau kad naturalus jogurtas tinka 0% riebumo.
QUOTE(Šyta @ 2014 10 11, 10:56)
Po 5d grikiai+obuoliai+kefyras -2,5kg
As ne Nidule bet savo budus aprasiau 20-21 puslapiuose.Atsikraciau 10 kg ir man jie neatsistato.
QUOTE(I.Elija @ 2014 10 13, 13:38)
As ne Nidule bet savo budus aprasiau 20-21 puslapiuose.Atsikraciau 10 kg ir man jie neatsistato.
o dar vis grikiaujat ?
Sendien Mano penktos dienos pradzia Dar -300 mazoka bet pakanka jau grikiai sunkei belenda nebesuvalgau nei Tos stiklines.bet ir toliau kovosiu visgi 5dienos - 2,800 Mane tas labai tenkina aisku iki norimo svorio Dar truksta 5kg bet Su laiku nugalesiu tai.tik lb liudna visas svoris kremta nuo krutines o kojios vis tokios pat sekmes grikiaujancioms
QUOTE(kristynka* @ 2014 10 13, 14:30)
o dar vis grikiaujat ?
As kaipo sitaip ir negrikiavau.Jus turbut neskaitet ka parasiau pries tai.Grikius valgau bet nematau tikslo save taip alinti.Yra kitu budu kuriuos naudoju.