Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Po dviejų dienų -1,9 smile.gif
Šiandien baigiu trečiąją-jaučiuos puikiai smile.gif
Atsakyti
O po tokios dietos I grikius ar begalite ziureti?smile.gif
Jau geriau skaniai valgyti ir liekneti. Pusmetis ir 20 kg. nera, dar ir prisiaugineti teko.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 09, 23:00)
O po tokios dietos I grikius ar begalite ziureti?smile.gif
Jau geriau skaniai valgyti ir liekneti. Pusmetis ir 20 kg. nera, dar ir prisiaugineti teko.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungiau prie jusu. Uzbaiginejiu antra diena, svoris 60,900 ugis 159cm. Syrit -1kg einu i sporto kluba noriu atsikratiti pilvuko po gimdymo atrodo karanti skura:( grikei mano megstamiause kose o kai isbrinksta per nakti tokie minkstucei birus pasidaro niam niam valgau su kefyru isipilu vietoj grietines skanumelus smile.gif ryte geriu nestiprios kavos su sauksteliu cukraus kitaip neimanoma. Na ziuresim kaip seksis toliau smile.gif
Atsakyti
Po 5d grikiai+obuoliai+kefyras -2,5kg
Na,gal ir ne auksinis rezultatas,bet kad lengviau,tai tikrai

Ką reiškia" skaniai valgyt ir lieknėt",NIDULIA??

Prašom plačiau pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Ketvirtos dienos pradzioje - 2.500 thumbup.gif , jaucuosi labai gerai ir toliau laikysuos Dar 6dienas. Visoms,sekmes...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar priimsit mane į savo grikiaujančiųjų gretas? smile.gif Pradedu nuo 164cm, 64kg.
Tikslas būtų, kad bent kiek susitrauktų skrandis ir nukristų bent keli kg, pradžiai bandysiu laikytis savaitę, paskui žiūrėsiu kaip seksis smile.gif
O mergytės kokį liesą kefyrą geriat? Nes bent jau parduotuvėse apart liesų pasukų, lieso kefyro neteko matyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2014 10 12, 11:08)
Sveikos  4u.gif  Ar priimsit mane į savo grikiaujančiųjų gretas? smile.gif  Pradedu nuo 164cm, 64kg.
Tikslas būtų, kad bent kiek susitrauktų skrandis ir nukristų bent keli kg, pradžiai bandysiu laikytis savaitę, paskui žiūrėsiu kaip seksis smile.gif
O mergytės kokį liesą kefyrą geriat? Nes bent jau parduotuvėse apart liesų pasukų, lieso kefyro neteko matyti  g.gif

Sveika zinoma kuo musu daugiu tuo linksmau.Stiprybes tau. thumbup.gif as geriu naturalu kefyra nera parasyta riebalu kiekis tik kcl.kaskur skaiciau kad naturalus jogurtas tinka 0% riebumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigexx: 12 spalio 2014 - 14:03
QUOTE(Šyta @ 2014 10 11, 10:56)
Po 5d grikiai+obuoliai+kefyras  -2,5kg
Na,gal ir ne auksinis rezultatas,bet kad lengviau,tai tikrai

Ką reiškia" skaniai valgyt ir lieknėt",NIDULIA??

Prašom plačiau pasidalint 4u.gif

As ne Nidule bet savo budus aprasiau 20-21 puslapiuose.Atsikraciau 10 kg ir man jie neatsistato.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 10 13, 13:38)
As ne Nidule bet savo budus aprasiau 20-21 puslapiuose.Atsikraciau 10 kg ir man jie neatsistato.

o dar vis grikiaujat ?
Atsakyti
Sendien Mano penktos dienos pradzia Dar -300 mazoka bet pakanka jau grikiai sunkei belenda nebesuvalgau nei Tos stiklines.bet ir toliau kovosiu visgi 5dienos - 2,800 Mane tas labai tenkina aisku iki norimo svorio Dar truksta 5kg bet Su laiku nugalesiu tai.tik lb liudna visas svoris kremta nuo krutines o kojios vis tokios pat sad.gif sekmes grikiaujancioms
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 10 13, 14:30)
o dar vis grikiaujat ?

As kaipo sitaip ir negrikiavau.Jus turbut neskaitet ka parasiau pries tai.Grikius valgau bet nematau tikslo save taip alinti.Yra kitu budu kuriuos naudoju.
Atsakyti