Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(antbangu @ 2014 09 30, 09:36)

pradedu siandiena su 74kg. blush2.gif
Atsakyti
sveikos

startuoju ir as, grikiai isbrinkinti, beliks kefyro nusipirkt ir zinoma valios blush2.gif

na kas man i kompmanija svoriuka mesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 09 29, 13:20)
Po mėnesio svoris negrįžo. 4u.gif
Nuo rytdienos pradedu antrą etapą-savaitė grikiai ir vanduo.
Kas nesekė,priminsiu,kad prieš mėnesį atsikračiau 5 kg. per 2 sav.,bet be jokių nuolaidų sau-tik grikiai(aštuoni užplikyti šaukštai) ir vanduo.
thumbup.gif

kaip sekasi grikiaut? ar antra kart laikantis tiek pat motyvacijos ir uzsispyrimo nepaslist?
Atsakyti
Startuojam nuo pirmadienio?? mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergaitės.. Augau su šita dieta.. Dabar į grikius pažiūrėt negaliu lotuliukas.gif Buvo,kad ir 8 ir 10kg per dvi savaites nukrisdavo,kai realiai net nelabai kam krist buvo. Kilogramų kritimo prasme ji puiki,bet nepraraskite saiko.. Sėkmės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 10 05, 21:41)
Startuojam nuo pirmadienio?? mirksiukas.gif

Aš siandien iskrovauju, nes pavar persivalgiau. viena karta i savaite bandysiu diena su grikiais.
Papildyta:
QUOTE(SensualitY @ 2014 10 05, 23:14)
Oi mergaitės.. Augau su šita dieta.. Dabar į grikius pažiūrėt negaliu  lotuliukas.gif  Buvo,kad ir 8 ir 10kg per dvi savaites nukrisdavo,kai realiai net nelabai kam krist buvo. Kilogramų kritimo prasme ji puiki,bet nepraraskite saiko.. Sėkmės wink.gif

valgydavote vien grikius, ar grikius su kazkuo maišydavote (kefyras, pasukos, obuoliai...) ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 10 06, 09:37)
Aš siandien iskrovauju, nes pavar persivalgiau. viena karta i savaite bandysiu diena su grikiais.
Papildyta:

valgydavote vien grikius, ar grikius su kazkuo maišydavote (kefyras, pasukos, obuoliai...) ?

Griežtai tik grikius wink.gif
Atsakyti
Na,aš sykį bandžiau apie savaitę grikiaut-rezultatas apie 4kg minuso
Bet ir obuolį suvalgyt sau leidau,ir kefyro 1-3puodukus

Dabar turiu noro pagrikiaut 10d,bet ar užteks ryžto,nežinau... ax.gif
Atsakyti
Neistveriau tada nei dvieju dienu. Man asmeniskai, labai nepatiko, ir nerekomenduociau niekam. Jau antra diena negalejau i juos ziuret. O brinkintu isvis, skonis kaip š, atsiprasant. Perejau ant baltymu ir per 5 dienas -3kg. Nors alkana nesijauciu, o ir maistas skanus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(be5mintrenkta @ 2014 10 07, 14:41)
Neistveriau tada nei dvieju dienu.

As su grikiais galiu tik vieną dieną iškrova pasidaryti. Jau kita diena nebent prievarta valgau, arba pasidarau ir nevalgau jų, paziurėdama i juos pasijauciu soti, kad tik netektų valgyti biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka tongue.gif

Po dienos -1.4 rolleyes.gif

Žinau,kad ir skysčių perteklių grikiai pašalina,bet...iškart lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 10 07, 14:46)
As su grikiais galiu tik vieną dieną iškrova pasidaryti. Jau kita diena nebent prievarta valgau, arba pasidarau ir nevalgau jų, paziurėdama i juos pasijauciu soti, kad tik netektų valgyti biggrin.gif

Va va, tas pats ir man biggrin.gif
Atsakyti