Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(kavannha @ 2013 11 01, 19:23)
galiu prisijungti as, mielai!  wub.gif  nors jau siandien pradejau, tai pirmadieni bus ketvirta diena, bet galim kartu pasilaikyti, ir perduoti viena kitai naujienas kaip sekasi  cool.gif  4u.gif
Papildyta:
smagu kad jus palaikot 4u.gif  nes to palaikymo tikrai reikia, kai namie taip skaniai kvepia sokaladinis pyragas...  schmoll.gif bet visgi atsispyriau cool.gif o jei kada noresit prisijungti, mielai esat laukiama  4u.gif

Labai smagu thumbup.gif thumbup.gif Kaip sekasi? aš sumaniau jungtis nuo rytojaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2013 11 02, 08:54)
Labai smagu thumbup.gif  thumbup.gif Kaip  sekasi? aš sumaniau jungtis nuo rytojaus rolleyes.gif

Na pati pirma diena, tai buvo vakar tikrai ne iš lengvųjų . Išgėriau 2L vandens su citrina, ir 9 šaukštus grikių. Šiandien kaip ir antra diena ir jaučiuosi geriau ir pakankamai lengvesnė. 4u.gif aš nesisvėriau dabar tai net nežinau koks yra dabartinis svoris , bet pirmadienį lėksiu į sporto salę ir ten pasisversiu ir būtinai jums pranešiu mirksiukas.gif nesitikiu kad daug kg ištirpo bet pažiūrėsim smile.gif na tada aš jūsų laukiu wub.gif
Atsakyti
Sveiki, turiu Jums tokį klausimėlį. Daug kartų laikiausi šios dietos ir rezultatais tikrai visada džiaugiausi. Per 4-5 dienas pavykdavo numesti nuo 3,5kg iki 5kg, bet kas kart susidurdavau su tokia problema, jog nuo 3 ar 4 dienos imdavo darytis silpna, skaudėdavo galvą ir pnš. O grikių valgydavau tikrai pakankamai, nemarindavau savęs, į dieną po du pilnus indukus suvalgydavau. Taigi, norėjau paklausti ar Jums taip nėra? Nes norėčiau kokį kartą ir savaitę pasilaikyti ar dar ilgiau, bet dėl silpnumo tenka viską nutraukti g.gif
Atsakyti
QUOTE(harilla @ 2013 11 02, 21:06)
Sveiki, turiu Jums tokį klausimėlį. Daug kartų laikiausi šios dietos ir rezultatais tikrai visada džiaugiausi. Per 4-5 dienas pavykdavo numesti nuo 3,5kg iki 5kg, bet kas kart susidurdavau su tokia problema, jog nuo 3 ar 4 dienos imdavo darytis silpna, skaudėdavo galvą ir pnš. O grikių valgydavau tikrai pakankamai, nemarindavau savęs, į dieną po du pilnus indukus suvalgydavau. Taigi, norėjau paklausti ar Jums taip nėra? Nes norėčiau kokį kartą ir savaitę pasilaikyti ar dar ilgiau, bet dėl silpnumo tenka viską nutraukti  g.gif

aisku kad buna,vat tas ir nervina,kad kai laikaisi dietos,taip saves gaila buna,jautiesi tokia auka,uztat butina nusiteikt kad tu ne auka,ir kad tiesiog sia savaite valgysi sitaip,ir kad tau nereikia to sokolado nelaimingo,ir dar beje,pastebejus esu kad buna lengviau kai tuo metu kai ant dietos sedi seimai geriau gaminti tokius patiekalus kurie tau nelabai skanus,ir kai apskritai namie nera tavo megstamiausiu skanumynu,arba juos kam nors reikia sumaitint thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresija: 02 lapkričio 2013 - 20:33
QUOTE(harilla @ 2013 11 02, 21:06)
Sveiki, turiu Jums tokį klausimėlį.

Tokį bendrą silpnumą ir aš jutau g.gif

Sveikos, na kagi šiandien pradėjau grikiauti 4u.gif Tikiuosi išsilaikyti bent jau iki penktadienio ax.gif Man taip pat sunkiausia yra kai tenka gaminti maistą doh.gif O kai vyras valgo stengiuosi išeiti į kitą kambarį blush2.gif Šiaip svarbiausi yra geras nusiteikimas, svarbu nesijausti kankiniu bigsmile.gif
Beje žinau savo problemą, nu niekaip aš neišgeriu rekomenduojamo vandens kiekio doh.gif doh.gif Neisivaizduoju kaip reikia įprasti doh.gif
Sėkmės, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Ir kurgi visos grikiautojos dingo? ax.gif
Prisiduodu, po vakar dieno -700g thumbup.gif Ryt žiūrėsim kiek per šiandien nuridensiu 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos nuo rytojaus,einu uzsiplikysiu:) kaip suprantu prie to galima vanduo ir kefyras-pasukos?
Atsakyti
Sveikos Grikiautojos smile.gif, jungiuosi ir as.Ugis 164, svoris 73.800. Pradejau sia dieta nuo vakar. Stikline grikiu (vis tik as juos vyriau...ir idejau na laaabai mazai druskos) , geriau kefyra 3,2Dvaro...3stiklines ir 1,5lt Neptuno negazuoto.
Sios dienos rytas: 73.100...tad minus 700gr
Ryte pradejo galva skaudeti. Tad teks gerti kava. Ja gerdavau 3kartus i diena. Bandysiu gerti 1puodeli ryte.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Šiandien svarstyklės parodė -800g thumbup.gif
Aš tai pat šiek tiek pasisūdau grikius blush2.gif
Kas man labiausiai patinka, kad jau nebėra toookio didelio noro suvalgyt kanors nuodemingo lotuliukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ech,o pas man pirma tik diena.....o tos pirmos sunkiausios...nors kolkas dar nesupratau,tik karta valgiau sian grikius su kefyru,jauciuos soti ir nealkana,bet beda ne ta bus,beda bus kitu skoniu noras:)))))))))
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 11 05, 15:32)
ne ta bus,beda bus kitu skoniu noras:)))))))))

Tas tai tiesa. Man praėjusią savaitę buvo užėjęs nenumaldomas noras kažko kitko, tik ne grikių lotuliukas.gif Tai aš pasidariau salotų iš burokėlių, bet be jokių padažų ar pagardų tik su svogūnu thumbup.gif Manau tas nėra labai blogai ax.gif Kiek skaičiau apie grikių dietą ten rašoma, kad galima ir vieną obuolį suvalgyti (nesaldų) blush2.gif Nes nu dvi savaites vien tik grikius valgyti aš negalėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Etinija @ 2013 11 05, 17:28)
Tas tai tiesa. Man praėjusią savaitę buvo užėjęs nenumaldomas noras kažko kitko, tik ne grikių lotuliukas.gif Tai aš pasidariau salotų iš burokėlių, bet be jokių padažų ar pagardų tik su svogūnu  thumbup.gif Manau tas nėra labai blogai ax.gif Kiek skaičiau apie grikių dietą ten rašoma, kad galima ir vieną obuolį suvalgyti (nesaldų)  blush2.gif Nes nu dvi savaites vien tik grikius valgyti aš negalėčiau blush2.gif

eina sau 2savaites........................sakiai......as tai tiesiog kiek istversiu:)
Atsakyti