Sveikos visos,kurios sekat:) Po dviejų savaičių grikių plius vanduo minus penki kg.
Dar po savaitės-nei kiek virš(prisilaikant)-dabar jau galiu daryt išvadą-tai veikia
Bet aišku,jokiu nukrypimų ir valia
Po kokios savaitės planuoju antrą etapą(dar minus penki kg)-tik gal jau ne taip drastiškai-parašysiu kaip...
QUOTE(antbangu @ 2014 08 31, 22:43)
Sveikos visos,kurios sekat:) Po dviejų savaičių grikių plius vanduo minus penki kg.
Dar po savaitės-nei kiek virš(prisilaikant)-dabar jau galiu daryt išvadą-tai veikia
Po kokios savaitės planuoju antrą etapą(dar minus penki kg)-tik gal jau ne taip drastiškai-parašysiu kaip...
Saunu, kad negrizo Lauksim tolimesniu ataskaitu
žiūriu, jog tema apmirsusi Pradėjau dietintis šiandien, bet, deja, per pusryčius kartu su grikiais suvalgiau vieną pienišką dešrelę tikiuosi turėsiu valios atlaikyt bent savaitėlę
Labas vakaras visoms
Kadangi sioj temoj esu nauja-zalia, gal galetumet man siek tiek paaiskinti apie kzkokius etapus
Noreciau ir as numesti kokius 5 kg, man tai labai svarbu nuo ryto pradesiu grikiauti, bent jau sau taip pasizadu, tikiuosi sulaukti rezultato
Nezinau jusu taisykliu, tad jei nesunku buciau labai dekinga uz paaiskinimus
Beje net neturiu zalio supratimo kiek tu grikiu galima suvalgyti per diena?
Kadangi sioj temoj esu nauja-zalia, gal galetumet man siek tiek paaiskinti apie kzkokius etapus
Noreciau ir as numesti kokius 5 kg, man tai labai svarbu nuo ryto pradesiu grikiauti, bent jau sau taip pasizadu, tikiuosi sulaukti rezultato
Nezinau jusu taisykliu, tad jei nesunku buciau labai dekinga uz paaiskinimus
Beje net neturiu zalio supratimo kiek tu grikiu galima suvalgyti per diena?
Vakar nieko nesigavo. Tiksliau gavosi, bet tik iki 16val, kuomet prisikimsau picos, uzgerdama karstu vynu na, skanu buvo, taciau siandien griztu i dieta. Ryte svoris buvo 66, 8
2 puodukai kavos, pakelis grikiu su prieskoninem zolelem ir cesnaku o problema pas mane su vandeniu, niekaip neprisiverciu jo gert :/
2 puodukai kavos, pakelis grikiu su prieskoninem zolelem ir cesnaku o problema pas mane su vandeniu, niekaip neprisiverciu jo gert :/
QUOTE(be5mintrenkta @ 2014 09 23, 16:14)
Vakar nieko nesigavo. Tiksliau gavosi, bet tik iki 16val, kuomet prisikimsau picos, uzgerdama karstu vynu na, skanu buvo, taciau siandien griztu i dieta. Ryte svoris buvo 66, 8
Man ir sunku su vandens gerimu, neisgerciau nei puslitrio... tai jau senai geriu gazuota - geriau lenda
QUOTE(be5mintrenkta @ 2014 09 23, 16:14)
Vakar nieko nesigavo. Tiksliau gavosi, bet tik iki 16val
Man nesigavo nei vakar, nei uzvakar.. Ir ne todel kad neturiu valios, o todel kad dirbu tai dienines, tai naktines pamainas, tiesiog neturiu jegu zaisti su grikiais.. Paprasciau i darba pasiimt banana ir jogurta
Na sia savaite tikrai prisilaikiau, sveriuosi kiekviena penktadieni, tai ziuresim kas bus, nes praeta penktadieni buvo 63,6
Po mėnesio svoris negrįžo.
Nuo rytdienos pradedu antrą etapą-savaitė grikiai ir vanduo.
Kas nesekė,priminsiu,kad prieš mėnesį atsikračiau 5 kg. per 2 sav.,bet be jokių nuolaidų sau-tik grikiai(aštuoni užplikyti šaukštai) ir vanduo.
Kas nesekė,priminsiu,kad prieš mėnesį atsikračiau 5 kg. per 2 sav.,bet be jokių nuolaidų sau-tik grikiai(aštuoni užplikyti šaukštai) ir vanduo.
QUOTE(antbangu @ 2014 09 29, 14:20)
Po mėnesio svoris negrįžo.
As rytoj ir pabandysiu dienuke su grikiais
pradziai dienuke, o paskui matysiu
susitiksime čia
QUOTE(kristynka* @ 2014 09 29, 13:44)
As rytoj ir pabandysiu dienuke su grikiais
susitiksime čia
susitiksime čia