Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(kristynka* @ 2014 08 18, 13:07)
Bet nemanau, kad pomidorai būtų blogai prie grikių. Aš kazkada 5d mitau kefyras, agurkai, pomidorai. nes parsiveziau is mamos tai teko valgyti kad nesutyztu pomidorai biggrin.gif

stengiuos nenukrypti-negalima,tai negalima ax.gif
Atsakyti
Po 10 dienų - 4,6 kg.
Liko tik 4 dienos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 19, 07:37)
Po 10 dienų - 4,6 kg.
Liko  tik 4 dienos lotuliukas.gif

Sveikos merginos ir as noriu prie jusu prisijungti thumbup.gif Laikiausi sveikos mitybos, bet po savaitgalio baliu, svoris kaip dave i virsu doh.gif Kokie 2-3 kg priaugo, niekaip negaliu grysti ivezes, todel noriu prisijungti prie jusu mirksiukas.gif

Sveriu 59.00 kg. Ugis 163 cm.
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2014 08 20, 21:31)
Sveikos merginos ir as noriu prie jusu prisijungti  thumbup.gif  Laikiausi sveikos mitybos, bet po savaitgalio baliu, svoris kaip dave i virsu  doh.gif  Kokie 2-3 kg priaugo, niekaip negaliu grysti ivezes, todel noriu prisijungti prie jusu  mirksiukas.gif

Sveriu 59.00 kg. Ugis 163 cm.

Atsiprasau, taisausi 59.4 kg. blush2.gif
Atsakyti
Labuka, jungiuosi ir as i jusu saunu bury, pagrikiauti. Jau grikiai uzplikinti laukia rytojaus ax.gif . Tikiuosi svoris kris, ir nepalusiu . Po dvieju vaikiuku turiu nemaza antsvory ir norisi jo atsikratyti, taigi nusprendziau rimtai susiimti ir meciau sau nemazai issukiu. Nors geda ir prisipazinti mano ugis 1,74, o svoris oho ho, 97kg. taigi nuo rytojaus mano startas dvieju savaiciu grikiu dieta, 30 dienu issukis pivo presui ir 30d.isukis uzpakaliukui dailinti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliukas17 @ 2014 08 20, 22:57)
Labuka, jungiuosi ir as i jusu saunu bury, pagrikiauti. Jau grikiai uzplikinti laukia rytojaus  ax.gif . Tikiuosi svoris kris, ir nepalusiu . Po dvieju vaikiuku turiu nemaza antsvory ir norisi jo atsikratyti, taigi nusprendziau rimtai susiimti ir meciau sau nemazai issukiu. Nors geda ir prisipazinti mano ugis 1,74, o svoris oho ho, 97kg. taigi nuo rytojaus mano startas dvieju savaiciu grikiu dieta, 30 dienu issukis pivo presui ir 30d.isukis uzpakaliukui dailinti.  thumbup.gif

Tikrai įmanoma atsilaikyti tas dvi savaites,patikėk smile.gif
Puiku ,kad taip ryžtingai nusiteikei -tas tave ir gelbės sunkiom akimirkom 4u.gif
Na,o man liko 2 dienos.
Vakar sugriešijau -2 taurės vyno raudono blush2.gif
Tai po 12 dienų,tas pats kaip ir po 10 -4,6 kg doh.gif
Na bet likusias 2 dienas tai jau tik mano mielieji grikiai ir vanduo
notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(saliutas @ 2014 08 20, 21:37)
Atsiprasau, taisausi 59.4 kg.  blush2.gif

Jei reikia tik 2-3 kg atsikratyt-pakaks savaitės grikiavimo,tačiau be nukrypimų schmoll.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Po 13 dienų - 4,9kg.
Šiandien paskutinė diena !!! clap.gif
Atsakyti
Šaunuolė thumbup.gif Man -0,900 kg. PAsivalė organizmas, esu patenkinta mirksiukas.gif Bet antroje dienos puseje ir šiandien skaudėjo labai galvą, manau maisto medžiagų trūkumas ir nukritęs kraujospūdis. KAdangi organizmas pripratęs pagal mityba gauti įvairių medžiagų, dabar stygius, tai jauciausi prastokai. unsure.gif
Atsakyti
Grikiai baigti.Per 14 dienų -5 kg. bigsmile.gif
Dabar -išsilaikyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 25, 07:51)
Grikiai baigti.Per 14 dienų -5 kg. bigsmile.gif
Dabar -išsilaikyti  tongue.gif

Puikumelis! Mane gundo vel pradeti grikiu dieta biggrin.gif Parasyk kaip seksis islaikyti ta pati svori, labai idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 08 25, 11:34)
Puikumelis! Mane gundo vel pradeti grikiu dieta biggrin.gif Parasyk kaip seksis islaikyti ta pati svori, labai idomu mirksiukas.gif

Būtinai smile.gif Į senesnius džinsus telpu jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 25, 17:47)
Būtinai smile.gif Į senesnius džinsus telpu jau smile.gif

Super, saunuole thumbup.gif
Atsakyti