Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Kaip matau niekas dietu nebesilaiko biggrin.gif Maniske irgi baigesi antradieni, turejau siokiu tokiu nenumatytu problemu..., tai nutraukiau dieta anksciau... svorio nezinau, po pirmadienio daugiau nesisveriau, kai praeis tinimai pasisversiu ax.gif
Atsakyti
Nuo ryt nutariau pasilaikyt grikių dietos, gal atsiras man palaikančių kompanija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 10, 20:15)
Nuo ryt nutariau pasilaikyt grikių dietos, gal atsiras man palaikančių kompanija mirksiukas.gif

Ausrine261,man ryt jau trečia diena,bet galim pasidalint pasiekimais smile.gif
Ryt ryte pasisversiu ir parašysiu dviejų dienų rezultatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 10, 23:29)
Ausrine261,man ryt jau trečia diena,bet galim pasidalint pasiekimais smile.gif
Ryt ryte pasisversiu ir parašysiu dviejų dienų rezultatą smile.gif

Labai smagu ,kad ne viena. O kaip tau sekas labai sunku išsilaikyti? Grikių dietos laikausi pirma karta tai net nežinau kaip man seksis, bet nusiteikus ryžtingai.
O tu tik grikius su kefyru valgai ar dar ka nors nes radau, kad galima ir vaisių kokį ir kopūstų salotų ? O grikius kaip nors gardini?
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 11, 06:20)
Labai smagu ,kad ne viena. O kaip tau sekas labai sunku išsilaikyti? Grikių dietos laikausi pirma karta tai net nežinau kaip man seksis, bet nusiteikus ryžtingai.
O tu tik grikius su kefyru valgai ar dar ka nors nes radau, kad galima ir vaisių kokį ir kopūstų salotų ? O grikius kaip nors gardini?

Labas.Kol kas visai nieko,tik pagaunu save,kad vis tiesiu ranką į kokį pomidoriuką ant stalo,ar sausainį-įprotis(laiku susistabdau).
Aš taip pat bandau pirmą kartą-tikiuos ir apsivalyt,ir numest svorio bent kiek.
Kol kas niekuo kitu neužkandžiauju.Vien tik grikiai ir ne kefyras,o pasukos.Vieną dieną gėriau 0,3 proc.,kitą-0 proc.(toks Norfose gyvena).O pasukos tam,kad kefyro 1 proc.niekur neradau.Turiu nusipirkus greipfruktą(jei jau labai prireiktų kažko kito).
O šiaip man visai nieko tie grikiai lenda.Tiesa,ryte kavos tai puodelį būtinai smile.gif
Mano rezultatas trečios dienos ryte -2,4 kg.
Sėkmės tau ir parašyk,kaip sekasi essen.gif
Atsakyti
Po pirmos dienos grikių -1,6 smile.gif bet i grikius jau nelabai noriu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 12, 06:17)
Po pirmos dienos grikių -1,6  smile.gif bet i grikius jau nelabai noriu žiūrėt.

Puikiai! O grikius pamažu pamilsi tongue.gif Rezultatas-geriausia motyvacija biggrin.gif
Atsakyti
Na stai- per 5 dienas -2,9 kg.Aišku,tikėjaus daugiau,tačiau yra,kaip yra...
Pilvas įsitraukė,energijos padaugėjo,netgi miego mažiau pakanka smile.gif
Tęsiu toliau ax.gif
Vakar nuo to "kito skonio" poreikio net duonos ėjau pauostyt lotuliukas.gif
Tiesa,kaip ir kitos minėjo-labai pagerėjo odos būklė thumbup.gif
Atsakyti
Ir taip- po 6 dienų -3,4 kg.Tęsiu toliau
essen.gif
Toks jausmas,kad čia likau viena ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 15, 07:32)
Ir taip- po 6 dienų  -3,4 kg.Tęsiu toliau
essen.gif
Toks jausmas,kad čia likau viena ? g.gif

Puikus rezultatai thumbup.gif Jeigu ne paslaptis, nuo kokio svorio juos nukratet, koks KMI buvo blush2.gif

Man tai labai skanus plikyti grikiai, tai karta per savaite tik juos ir valgau visa diena essen.gif
Atsakyti
QUOTE(nendrik @ 2014 08 15, 09:51)
Puikus rezultatai thumbup.gif Jeigu ne paslaptis, nuo kokio svorio juos nukratet, koks KMI buvo blush2.gif
Man tai labai skanus plikyti grikiai, tai karta per savaite tik juos ir valgau visa diena essen.gif

Ne paslaptis:buvo 69,8kg.Dabar po 6 dienu-66,4kg.
Tiesa,pirmomis dienomis gėriau pasukas,dabar tik grikiai ir vanduo be jokių nusižengimų schmoll.gif
Užsiplikau ryte(ne vakare) -pirmas valgymas aoie 12,antras 16,paskutinis apie 19.
Ryte leidziu sau kavos be cukraus.Bandysiu traukt 2 savaites. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(antbangu @ 2014 08 15, 12:41)
Ne paslaptis:buvo 69,8kg.Dabar po 6 dienu-66,4kg.
Tiesa,pirmomis dienomis gėriau pasukas,dabar tik grikiai ir vanduo be jokių nusižengimų schmoll.gif
Užsiplikau ryte(ne vakare) -pirmas valgymas aoie 12,antras 16,paskutinis apie 19.
Ryte leidziu sau kavos be cukraus.Bandysiu traukt 2 savaites. essen.gif

Labai rizikinga, organizmas gali pradeti kaupti atsargas. Organizmui reikia ir riebalu 4u.gif Geriau butu 3 dienas per savaite sedeti ant grikiu, o kitomis dienomis normaliai valgyti (nepersiryti), taip organizmui soko nebus ir svoris kris mirksiukas.gif
Atsakyti