Nuo ryt nutariau pasilaikyt grikių dietos, gal atsiras man palaikančių kompanija
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 10, 20:15)
Nuo ryt nutariau pasilaikyt grikių dietos, gal atsiras man palaikančių kompanija
Ausrine261,man ryt jau trečia diena,bet galim pasidalint pasiekimais
Ryt ryte pasisversiu ir parašysiu dviejų dienų rezultatą
QUOTE(antbangu @ 2014 08 10, 23:29)
Ausrine261,man ryt jau trečia diena,bet galim pasidalint pasiekimais
Labai smagu ,kad ne viena. O kaip tau sekas labai sunku išsilaikyti? Grikių dietos laikausi pirma karta tai net nežinau kaip man seksis, bet nusiteikus ryžtingai.
O tu tik grikius su kefyru valgai ar dar ka nors nes radau, kad galima ir vaisių kokį ir kopūstų salotų ? O grikius kaip nors gardini?
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 11, 06:20)
Labai smagu ,kad ne viena. O kaip tau sekas labai sunku išsilaikyti? Grikių dietos laikausi pirma karta tai net nežinau kaip man seksis, bet nusiteikus ryžtingai.
O tu tik grikius su kefyru valgai ar dar ka nors nes radau, kad galima ir vaisių kokį ir kopūstų salotų ? O grikius kaip nors gardini?
Labas.Kol kas visai nieko,tik pagaunu save,kad vis tiesiu ranką į kokį pomidoriuką ant stalo,ar sausainį-įprotis(laiku susistabdau).
Aš taip pat bandau pirmą kartą-tikiuos ir apsivalyt,ir numest svorio bent kiek.
Kol kas niekuo kitu neužkandžiauju.Vien tik grikiai ir ne kefyras,o pasukos.Vieną dieną gėriau 0,3 proc.,kitą-0 proc.(toks Norfose gyvena).O pasukos tam,kad kefyro 1 proc.niekur neradau.Turiu nusipirkus greipfruktą(jei jau labai prireiktų kažko kito).
O šiaip man visai nieko tie grikiai lenda.Tiesa,ryte kavos tai puodelį būtinai
Mano rezultatas trečios dienos ryte -2,4 kg.
Sėkmės tau ir parašyk,kaip sekasi
Po pirmos dienos grikių -1,6 bet i grikius jau nelabai noriu žiūrėt.
QUOTE(ausrine261 @ 2014 08 12, 06:17)
Po pirmos dienos grikių -1,6 bet i grikius jau nelabai noriu žiūrėt.
Puikiai! O grikius pamažu pamilsi Rezultatas-geriausia motyvacija
Na stai- per 5 dienas -2,9 kg.Aišku,tikėjaus daugiau,tačiau yra,kaip yra...
Pilvas įsitraukė,energijos padaugėjo,netgi miego mažiau pakanka
Tęsiu toliau
Vakar nuo to "kito skonio" poreikio net duonos ėjau pauostyt
Tiesa,kaip ir kitos minėjo-labai pagerėjo odos būklė
Pilvas įsitraukė,energijos padaugėjo,netgi miego mažiau pakanka
Tęsiu toliau
Vakar nuo to "kito skonio" poreikio net duonos ėjau pauostyt
Tiesa,kaip ir kitos minėjo-labai pagerėjo odos būklė
Ir taip- po 6 dienų -3,4 kg.Tęsiu toliau
Toks jausmas,kad čia likau viena ?
Toks jausmas,kad čia likau viena ?
QUOTE(antbangu @ 2014 08 15, 07:32)
Puikus rezultatai Jeigu ne paslaptis, nuo kokio svorio juos nukratet, koks KMI buvo
Man tai labai skanus plikyti grikiai, tai karta per savaite tik juos ir valgau visa diena
QUOTE(nendrik @ 2014 08 15, 09:51)
Puikus rezultatai Jeigu ne paslaptis, nuo kokio svorio juos nukratet, koks KMI buvo
Man tai labai skanus plikyti grikiai, tai karta per savaite tik juos ir valgau visa diena
Ne paslaptis:buvo 69,8kg.Dabar po 6 dienu-66,4kg.
Tiesa,pirmomis dienomis gėriau pasukas,dabar tik grikiai ir vanduo be jokių nusižengimų
Užsiplikau ryte(ne vakare) -pirmas valgymas aoie 12,antras 16,paskutinis apie 19.
Ryte leidziu sau kavos be cukraus.Bandysiu traukt 2 savaites.
QUOTE(antbangu @ 2014 08 15, 12:41)
Ne paslaptis:buvo 69,8kg.Dabar po 6 dienu-66,4kg.
Tiesa,pirmomis dienomis gėriau pasukas,dabar tik grikiai ir vanduo be jokių nusižengimų
Užsiplikau ryte(ne vakare) -pirmas valgymas aoie 12,antras 16,paskutinis apie 19.
Labai rizikinga, organizmas gali pradeti kaupti atsargas. Organizmui reikia ir riebalu Geriau butu 3 dienas per savaite sedeti ant grikiu, o kitomis dienomis normaliai valgyti (nepersiryti), taip organizmui soko nebus ir svoris kris