Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(kristynka* @ 2014 07 06, 14:41)
as darzoves, vaisius tai valgau. o ir varkes, kefyro suvalgau.

o svoris krenta normaliai ?
as cia taip pergyvenu del svorio del to kad sestadieni vestuves nusimato, norisi bent kiek grazesniai atrodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grytta @ 2014 07 06, 17:33)
o svoris krenta normaliai ?
as cia taip pergyvenu del svorio del to kad sestadieni vestuves nusimato, norisi bent kiek grazesniai atrodyt smile.gif

Krenta potruputi. Vakar vynuogiu prisivalgiau, nors ir zinojau kad jos kaloringos doh.gif daznai i lauka einam, tai man patogiau vaisei, gryzus koki pomidora, agurka sugrauzti
Atsakyti
o aš va savaitgalį važiavau kaiman, pas senelius. ir na ketinau mažesniais kiekiais valgyt, bet susirgau angina. tai dabar jau 3 diena kamuojuos. Pirmas išvis valgyt nesinorėjo... nes taip skauda... tai žodžiu grįšiu pas grikius kai pasveiksiu...
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2014 07 07, 12:44)
o aš va savaitgalį važiavau kaiman, pas senelius. ir na ketinau mažesniais kiekiais valgyt, bet susirgau angina. tai dabar jau 3 diena kamuojuos. Pirmas išvis valgyt nesinorėjo... nes taip skauda... tai žodžiu grįšiu pas grikius kai pasveiksiu...

Linkiu greiciau pasveikt wink.gif
Papildyta:
Mano rezultatai 66.4 kg, tai -900gr. bet tai vakar vakarienes nevalgiau, namuose darbu daug buvo, o kai susivokiau kad pavalgyt reikia buvo per velu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas. Atejau pasiziureti, kaip gyvenate? As seltoniauju... ir metu svori. bet va reikia, kad truputi greciau kelis kg numesciau... Taigi ryt grikiauju. Manau jog cia pabusiu kokia 3 dienas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aukso pieva, sekmes metant svori wink.gif
siandienos rezultatai 65,5, tai bus -900 smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,as jungiuosi prie jusu,reikia iki atostogu kokius 4 kg pamesti 4u.gif siandienai sveriu 57 kg, svajoju apie 52-53.vakar vakare 200 gr grikiu uzsiplykijau. Norejau paklausti ar geriate kava su pienu? Leistina ar cia jau butu nuodeme biggrin.gif
Atsakyti
[quote=grytta,2014 07 08, 12:38]
Aukso pieva, sekmes metant svori wink.gif
siandienos rezultatai 65,5, tai bus -900 smile.gif
[/quAciu tau, Grytta. Smagu jog cia vis dar yra mergaiciu metanciu svoriuka su grikiais. Norejau vaisias ir darzovemis valyti organizma, bet va esu isbandziusi grikiu dieta ir... nusprandziau grikiauti, nes jauciuosi labai sociai. Jauciuosi pavalgysiu, gal butent ir todel grikiauju. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau pameginti ir as, bet nelabai zinau kaip cia viskas turi atrodyti, gal galit papasakoti? Kaip suprantu reikia grikius uzsipilti karstu vandeniu ir palikt per nakti, ryte jau galima valgyt. O kiek per diena tokiu grikiu galima suvalgyti? Labai noriu numesti kelis kg greituoju budu, kad lengviau sportuot butu, nes dabar tai nestuke.gif ir del didelio svorio sanarius skauda darant tiek pratimus, tiek begiojant verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slapse @ 2014 07 08, 16:36)
Sveikos 4u.gif
Noreciau pameginti ir as, bet nelabai zinau kaip cia viskas turi atrodyti, gal galit papasakoti? Kaip suprantu reikia grikius uzsipilti karstu vandeniu ir palikt per nakti, ryte jau galima valgyt. O kiek per diena tokiu grikiu galima suvalgyti? Labai noriu numesti kelis kg greituoju budu, kad lengviau sportuot butu, nes dabar tai  nestuke.gif  ir del didelio svorio sanarius skauda darant tiek pratimus, tiek begiojant verysad.gif

Nepatarciau tau sitos dietos, juk laukiesi, o tokia dieta yra griezta, nekankink savo vaikucio, juk svarbiausia kad jam pilvuky butu gerai ir visko uztektu.
Geriau mazink porcijas ir nevalgyk uz du smile.gif
Atsakyti
Ne nesilaukiu, tik kad va pilvas toooks didelis, slaunys, anksciau buvau M dydzio dabar jau net vietomis XXL dydis ir labai dziaugiuosi jei i xl itelpu dar, baisiai susigadinau savo svori, nereguliari ir nesubalansuota mityba, kontraceptikai netinkami, mazai fizinio aktyvumo ir per 4 metus +25 kg, labai noriu bent 5 kg numest labai greitai, nes pradejau begiot, bet sanarius nuo tokio didelio antsvorio labai skauda ir greitai padustu verysad.gif
Atsakyti
sveiki
girdėjau, kad grikius reikia užpilti kefyru ir tada, kai jie pabrinksta valgyt
smile.gif
Atsakyti