Mergaitės, jungiuosi prie jūsų.
šiandienos svoris 74,1 kg ūgis 164cm
žadu laikytis iki trečiadienio (9d) vakaro. nes paskui vakare vyksime i gimtadieni, tai teks užkasti kažką
Prašau palaikymo Vis prisiduosiu kaip sekasi. O silpnumo valandą taip pat kreipsiuosi
sveikos aš irgi sugalvojau išbandyti Gana spontaniškai radau,kaip tik buvau nusipirkus grikių ir va šiandien jau pradėjau smagu bus kartu.
Mano ūgis 1,66, svoris 79,4
Mano ūgis 1,66, svoris 79,4
Sveikos merginos
Pradedu ir as nuo siandienos grikiaut, reikia kazkaip numest po nestumo likusius kilogramus, kurie niekaip netirpsta
Svoris 69.200 (bent jau siam momentui taip rode svarstykles, nes megsta kokia 500 gr, o karta net keliu kg paklaida parodyt), ugis 1.68.
Tikiuosi pamest bent kokius 5 kg, nors noretusi ir gerus kokius 7 (kas turbut neimanoma).
Pradedu ir as nuo siandienos grikiaut, reikia kazkaip numest po nestumo likusius kilogramus, kurie niekaip netirpsta
Svoris 69.200 (bent jau siam momentui taip rode svarstykles, nes megsta kokia 500 gr, o karta net keliu kg paklaida parodyt), ugis 1.68.
Tikiuosi pamest bent kokius 5 kg, nors noretusi ir gerus kokius 7 (kas turbut neimanoma).
Oho kiek pradedanciu nuo sendien , aš nuo rydienos pradesiu
mano ugis 166 -63 kg noriu bent 3kg pamesti
mano ugis 166 -63 kg noriu bent 3kg pamesti
Aš va šiandien prisiduodu Vaka sekėsi gerai grikiai plius kefyras nieko daugiau Šiandien irgi va ruošiuosi pusryčiauti. Ta proga einu pasisverti,nors aišku dar rezultato po 1 d nėrako tikėtis
Taigi svoris po pirmos dienos 78,9
Taigi svoris po pirmos dienos 78,9
QUOTE(grytta @ 2014 07 04, 10:22)
pas vyra gal didesnis svoris. o ir efektyvesne diena.
pas mane mm
tai po vakar -600g. 73.5
Pas mane mazas minusiukas, gal todel kad varskes vakar prikirtau svarbiausia kad minusas.
ridenames zemyn
ridenames zemyn
pas mane laaabai mazas minusiukas, vos -100
dabar galvoju negi tai itakojo kad virdama dukrytei sriuba paragavau, gavosi kazkur nedidelis saukstas ir i kose , pjaustydama jos sriubai pomidora isidejau 4 labai nedidelius kubeliu pomidoro.
tikiuosi kris toliau bent kiek. sian gabaliuka virtos mesytes zafu, nes silpna ir akyse pradeda lietis
dabar galvoju negi tai itakojo kad virdama dukrytei sriuba paragavau, gavosi kazkur nedidelis saukstas ir i kose , pjaustydama jos sriubai pomidora isidejau 4 labai nedidelius kubeliu pomidoro.
tikiuosi kris toliau bent kiek. sian gabaliuka virtos mesytes zafu, nes silpna ir akyse pradeda lietis
QUOTE(grytta @ 2014 07 06, 14:39)
as darzoves, vaisius tai valgau. o ir varkes, kefyro suvalgau.