Niu va, grikiai baigti, per 7 dienas -3,5kg
QUOTE(rienka @ 2014 05 31, 14:11)
Niu va, grikiai baigti, per 7 dienas -3,5kg
Kaip sekes ? Ar sunku buvo?
QUOTE(gal:) @ 2014 06 06, 15:50)
Kaip sekes ? Ar sunku buvo?
Žinok visai nesunkiai, ir šeimai gaminau, ir namie sėdėjau, bet nė kiek nebuvo sunku, prieš kelis metus kai bandžiau laikytis 3 dieną pykino mane nuo jų ir mečiau, o dabar 7 dienas atsilaikiau ir galėjau dar toliau tęsti, matyt viskas nuo nusiteikimo priklauso
Aš laikiausi šios dietos prieš metus. Tada labai mėgau grikius. Išsilaikiau tris dienas. Po to daugiau gyvenime nevalgau grikių, vien nuo kvapo bloga.
Sveikos Ar bus pradedanciu nuo rytojaus? As jau nusiteikiau ir pradesiu ,bandysiu istempt pora savaiteliu..
Esu 1.68 ugio ir 71kg. svorio
QUOTE(*Slim* @ 2014 06 15, 16:27)
Sveikos Ar bus pradedanciu nuo rytojaus? As jau nusiteikiau ir pradesiu ,bandysiu istempt pora savaiteliu..
Sveikute Nu kad as turbut paciai I kompanija busiu As noreciau nors savaite,nes kiek esu bandziusi tai valios niekaip neuztekdavo
Nu gal ryt isaus stebuklingas pirmadienis
QUOTE(~aura~ @ 2014 06 15, 19:12)
Sveikute Nu kad as turbut paciai I kompanija busiu As noreciau nors savaite,nes kiek esu bandziusi tai valios niekaip neuztekdavo
Isaus isaus
Mano grikiukai jau paruosti laukia rytojaus
Sveikutes
Bandau nuo siandien valgyt grikius, ziuresim kas gausis. Stulbinamo rezultato nesitikiu bet pribrento laikas pabandyti numest keleta kg
Bandau nuo siandien valgyt grikius, ziuresim kas gausis. Stulbinamo rezultato nesitikiu bet pribrento laikas pabandyti numest keleta kg
Sveikutes,Valgau grikius jau dvi dienas.Pirma vakara uzkirtau arbuzo ir teko taure vyno isgert antra vakara uzkramsnojau virtu bulviu....Rytais geriu kava su cukrum i darba einu pescia 45 min.Na du kilogramus turbut beeidama pameciau.Zinau trecia diena mazai nukrenta ziuresim rytoj.Jei grikiai atsibos virsiu sriubiniu ryziu ir valgysiu su kefyru ir agurku.Man lengviau kai sakau ,kad valausi organizma o ne sedziu ant dietos.Zinoma 2 dienas skaudejo galva.tad iki
Pradėjau nuo vakar laikytis grikių dietos. Mano ūgis 1,66 m, vakar svėriau 79,9 kg Savo pačios nuostabai šiandien sveriu 77,9 kg. Ar taip gali būti, kad per vieną dieną nukrito 2 kg? Jeigu taip ir toliau?
QUOTE(rugiagėlė @ 2014 07 02, 18:01)
Pradėjau nuo vakar laikytis grikių dietos. Mano ūgis 1,66 m, vakar svėriau 79,9 kg Savo pačios nuostabai šiandien sveriu 77,9 kg. Ar taip gali būti, kad per vieną dieną nukrito 2 kg? Jeigu taip ir toliau?
Tai vandenys pasisalina.
O jei taip ir toliau tai po savaitės sudziusite
QUOTE(rugiagėlė @ 2014 07 02, 18:01)
Tai mes Rugiagele laikykimes kartu.Kiek nukrito parasysiu rytoj.Rasyk ir tu kaip sekasi tau.