Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

noriu jungtis... si svaitgali dar nusimato svente... bet jau kita ax.gif noriu apsitvarkyti savo kuneli... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~aura~ @ 2014 05 07, 13:19)
Sveikutes 4u.gif
Na ziuriu mergaiciu super rezultatai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man siandien 2 diena 4u.gif

aura, pasisveriai? 4u.gif kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 05 05, 19:59)
Man jauciu grikiu dieta netinka - siaubingai galva skaudejo tas kelias dienas, silpna, salta... bandysiu grikius su priedais valgyti, nes ne del svorio metimo tai darau vis tiek  rolleyes.gif

Tau valesi organizmas... slaku daug... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Noriu numesti 20 kg. Pradzia noriu pasidaryti pas jus su grikiu dieta, o po to noresiu eiti pas delcios dietininkes... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip jus darote, mergaites? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aukso pieva, na per savaite numesti 10kg yra nerealu mano akim žiūrint, o beto argi ištversi 7dienas tik grikius valgydama, jei taip tai šaunu, o kas toliau, pradėsi normaliai valgyt ir vėl užvarčios ir vėl iš pradžios. mirksiukas.gif

Man grikių buvo 3 dienos bet jau biški bloga nuo jų. mirksiukas.gif Norėjau biški organizma prasivalyti, ta padariau, o visu kg nenumesi vien grikiaudama.
Delcios dieta irgi geras dalykas, ji man patinka dėl savo meniu, bet po jos vėlgi labai didelis darbas numestus kg islaikyt.

Geriau jau su protu normaliai maitintis. Nenoriu aš moralizuot kiekviena darom savaip, bet is savo patirties tik pasakiau.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 07, 19:32)
Noriu numesti 20 kg. Pradzia noriu pasidaryti pas jus su grikiu dieta, o po to noresiu eiti pas delcios dietininkes... 4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip jus darote, mergaites? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Gali bandyti greitoms dietomis numesti kg, bet kai tau nukris kg, turi paskui labai ziureti ka valgai, maitytis sveikai, nes kitaip numesti kg greit sugrys.
pavz.; zinau merginu kurios nemoka letai, sveikai maitinantis mesti kg. numeta su drastiskomis dietomis kg, o paskui maitinasi sveikai, ziuro ka deda i burna, ir tie kg negrysta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 05 08, 07:47)
Labas rytas  4u.gif
Aukso pieva, na per savaite numesti 10kg yra nerealu mano akim žiūrint, o beto argi ištversi 7dienas tik grikius valgydama, jei taip tai šaunu, o kas toliau, pradėsi normaliai valgyt ir vėl užvarčios ir vėl iš pradžios.  mirksiukas.gif

Man grikių buvo 3 dienos bet jau biški bloga nuo jų.  mirksiukas.gif Norėjau biški organizma prasivalyti, ta padariau, o visu kg nenumesi vien grikiaudama.
Delcios dieta irgi geras dalykas, ji man patinka dėl savo meniu, bet po jos vėlgi labai didelis darbas numestus kg islaikyt.

Geriau jau su protu normaliai maitintis. Nenoriu aš moralizuot kiekviena darom savaip, bet is savo patirties tik pasakiau.

4u.gif

drinks_cheers.gif
Aciu uz patarimus. Preita vasara sveriau 66 kg, bet rudeni ir ziema neissilaikiau... unsure.gif O cia paskaiciusi straipsni jog galima per savaite numesti 6-10 kg, susigundziau... Cia tavo teisybe jog reikia issilaikyti ta grikiu savaite... doh.gif Gal po dienos pabegsiu... Nors labai to nenoreciau...
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2014 05 08, 08:54)
Gali bandyti greitoms dietomis numesti kg, bet kai tau nukris kg, turi paskui labai ziureti ka valgai, maitytis sveikai, nes kitaip numesti kg greit sugrys.
pavz.; zinau merginu kurios nemoka letai, sveikai maitinantis mesti kg. numeta su drastiskomis dietomis kg, o paskui maitinasi sveikai, ziuro ka deda i burna, ir tie kg negrysta. thumbup.gif

Vasara man lengviau ziureti, ka i burna dedu. Tikiuosi apsitvarkysiu... o vat ziema... neiseina... Taigi savaitgali salykai, o po to i jusu namucius. Reik bendyti... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 08, 08:12)
drinks_cheers.gif
Aciu uz patarimus. Preita vasara sveriau 66 kg, bet rudeni ir ziema neissilaikiau... unsure.gif O cia paskaiciusi straipsni jog galima per savaite numesti 6-10 kg, susigundziau... Cia tavo teisybe jog reikia issilaikyti ta grikiu savaite...  doh.gif Gal po dienos pabegsiu... Nors labai to nenoreciau...
Papildyta:

Vasara man lengviau ziureti, ka i burna dedu. Tikiuosi apsitvarkysiu... o vat ziema... neiseina... Taigi savaitgali salykai, o po to i jusu namucius. Reik bendyti... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pabandyti aisku gali, bet tam reikia stiprybes ir kantrybes ir gelezines valios. As kazkaip jau soti grikiais biggrin.gif Aisku jei kristu po kg tada gal didesne motyvacija butu, bet velgi vienas netinkamas kasnis busi pliuse, geriau leciau bet uztikrintai.
Per 6men 20kg uzaugai? Daugokai. As per nestuma 21kg uzsidejau, tai per beviek 10menesiu numeciau 16kg. Kaip per beviek metus galetu buti ir daugiau, bet siap ir nemazai. Bet dar turiu papildomo svorio balasto iki nestumo kur turejau zodziu dar yra ka mesti. Biski issipleciau.
Atsakyti
As varasa nenoriu valgyti, o be to dirbau, tai ir nebuvo kada smalyziauti. O rudeni ir ziema nedirbau ir valgiau... blush2.gif Kita savaite pradesiu dirbti, tai manau jog su grikiu dieta kaip nors keliu kg atsikratysiu. Mano ugis 165 o, svoris 81 kg blush2.gif blush2.gif blush2.gif Noriu rudeni sverti 60 kg... Noriu... ax.gif
O saip tikrai valgau ir daug... blush2.gif ir visokiu nesamoniu.... blush2.gif ledu, saldainiu, sausainiu, pirageliu..., o pietus ir vakariene normalus, bet tarpai tarp ju siaubas... Pusryciu vengiu... nenoriu...

Zodziu, man sakes... doh.gif doh.gif doh.gif jei nieko nedarysiu... Artejanti vasara suteikia vilciu... bet po to kaip issilaikyti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso Pieva 2010 @ 2014 05 08, 11:54)
As varasa nenoriu valgyti, o be to dirbau, tai ir nebuvo kada smalyziauti. O rudeni ir ziema nedirbau ir valgiau... blush2.gif Kita savaite pradesiu dirbti, tai manau jog su grikiu dieta kaip nors keliu kg atsikratysiu. Mano ugis 165 o, svoris 81 kg blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Noriu rudeni sverti 60 kg... Noriu... ax.gif
O saip tikrai valgau ir daug... blush2.gif ir visokiu nesamoniu.... blush2.gif ledu, saldainiu, sausainiu, pirageliu..., o pietus ir vakariene normalus, bet tarpai tarp ju siaubas... Pusryciu vengiu... nenoriu...

Zodziu, man sakes... doh.gif  doh.gif  doh.gif jei nieko nedarysiu... Artejanti vasara suteikia vilciu... bet po to kaip issilaikyti??? g.gif

Kaip issilaikyti? lotuliukas.gif Mano patarimas toks.Gaminti maista kuris neskanus.Patikekit tikrai mazai suvalgysit.Issivirkit vista be druskos ir valgykit.Kiek norit,o suvalgysit tikrai nedaug.Ismeskit is spinteliu visus saldumynus.Ju nebus ir sirdies neskaudes.Ir atsisakykit visko kas is miltu.Pamatysit.Per metus kad neisnyktumet. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 05 08, 14:57)
Kaip issilaikyti? lotuliukas.gif Mano patarimas toks.Gaminti maista kuris neskanus.Patikekit tikrai mazai suvalgysit.Issivirkit vista be druskos ir valgykit.Kiek norit,o suvalgysit tikrai nedaug.Ismeskit is spinteliu visus saldumynus.Ju nebus ir sirdies neskaudes.Ir atsisakykit visko kas is miltu.Pamatysit.Per metus kad neisnyktumet. lotuliukas.gif

Jau kad nusišnekat, tai nusišnekat, suprantu, kad ironija, bet doh.gif
Atsakyti
Na nepritarsiu, kad neskanus, as jau senokai taip gaminu ir man skanu tongue.gif Gal jau pripratau. Ir nematau problemos tame kad vyrui, seimai galima skaniai valgyti daryti, o pati valgai ką reikia mirksiukas.gif Iš pradžių gal bus sunku, bet kai pripranti tada tai tam kasdienybe ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 05 08, 14:57)

As manau... kai sukusiu... jei sukusiu... tiksliau jei normaliai sversiu... valgysiu kas skanu, bet ne po daug... ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
as noriu jausti malonuma maiste, o kai jo per daug tai nebetas... tiesiog valgau, nes gal nervojuos... ax.gif
Atsakyti