QUOTE(DG* @ 2014 05 08, 07:47)
Labas rytas
Aukso pieva, na per savaite numesti 10kg yra nerealu mano akim žiūrint, o beto argi ištversi 7dienas tik grikius valgydama, jei taip tai šaunu, o kas toliau, pradėsi normaliai valgyt ir vėl užvarčios ir vėl iš pradžios.
Man grikių buvo 3 dienos bet jau biški bloga nuo jų.
Norėjau biški organizma prasivalyti, ta padariau, o visu kg nenumesi vien grikiaudama.
Delcios dieta irgi geras dalykas, ji man patinka dėl savo meniu, bet po jos vėlgi labai didelis darbas numestus kg islaikyt.
Geriau jau su protu normaliai maitintis. Nenoriu aš moralizuot kiekviena darom savaip, bet is savo patirties tik pasakiau.
Aciu uz patarimus. Preita vasara sveriau 66 kg, bet rudeni ir ziema neissilaikiau...
O cia paskaiciusi straipsni jog galima per savaite numesti 6-10 kg, susigundziau... Cia tavo teisybe jog reikia issilaikyti ta grikiu savaite...
Gal po dienos pabegsiu... Nors labai to nenoreciau...
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2014 05 08, 08:54)
Gali bandyti greitoms dietomis numesti kg, bet kai tau nukris kg, turi paskui labai ziureti ka valgai, maitytis sveikai, nes kitaip numesti kg greit sugrys.
pavz.; zinau merginu kurios nemoka letai, sveikai maitinantis mesti kg. numeta su drastiskomis dietomis kg, o paskui maitinasi sveikai, ziuro ka deda i burna, ir tie kg negrysta.
Vasara man lengviau ziureti, ka i burna dedu. Tikiuosi apsitvarkysiu... o vat ziema... neiseina... Taigi savaitgali salykai, o po to i jusu namucius. Reik bendyti...