Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

Po vakar -1.400
Keistas jausmas. Valgyti nesinori, salta, norisi prigulti. Bet dirbu, kazkaip dirbasi... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2014 05 05, 09:34)
Man tai norisi detales info pie sia dieta, kas be grikiu dar galima?
Skaiciau, kad galima kefyro ar pasuku isgerti.  g.gif

0.5 litro kefyro 1 proc. Bet as tokio neradau, tai pasiemiau pasukas. Kazi kur rasti kefyra 1 proc. g.gif

Daugiau nieko negalima be kefyro ir grikiu. Nebent be cukraus arbata, kava 4u.gif
Atsakyti
Man jauciu grikiu dieta netinka - siaubingai galva skaudejo tas kelias dienas, silpna, salta... bandysiu grikius su priedais valgyti, nes ne del svorio metimo tai darau vis tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi nuo ryt i Jusu gretas smile.gif Taip reikia keliais kg paliekneti pries vasara doh.gif Bet taip svoris nekrenta, kad verkti norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 05 05, 21:38)
Sveikos merginos, jungiuosi nuo ryt i Jusu gretas smile.gif Taip reikia keliais kg paliekneti pries vasara doh.gif  Bet taip svoris nekrenta, kad verkti norisi verysad.gif

Labai lauksim wub.gif
Kazkaip tustoka cia. O juk grikiai ne tik padeda sukusti, bet ir organizma pravalo 4u.gif Junkites mergynos 4u.gif
Atsakyti
Syryt -800
Per 3 dienas nukrito - 2,200 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2014 05 06, 06:19)
Syryt -800
Per 3 dienas nukrito - 2,200 thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif
Sveikinu su rezultatais 4u.gif
O as siryt pamirsau, kad grikiauju, tai is ryto sugriesijau, bet veliau uzsiplikiau grikius...

Beje, perku gyvus grikius ir darau i termosa, ten jie isbrinksta ir buna silti visa diena. Gyvu grikiu skonis visiskai kitoks ax.gif Man nepatinka parduotuotuviniai, nes per daug juos paskrudina ir tuomet smirdi. O grikiu gerbeja asu visa gyvenima - tad man cia ne dieta, o malonumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Po pirmos dienos -1,5kg thumbup.gif Motyvacija super, siandien bandysiu dar pasuku stikline įmaišyti thumbup.gif Pas mane jos 0,4% tik.
Atsakyti
Labas 4u.gif
as irgi i kompanija nuo siandien 4u.gif
ale svertis siandien bijau lotuliukas.gif sversiuosi ryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KERERA @ 2014 05 06, 07:49)
Beje, perku gyvus grikius ir darau i termosa, ten jie isbrinksta ir buna silti visa diena. Gyvu grikiu skonis visiskai kitoks ax.gif  Man nepatinka parduotuotuviniai, nes per daug juos paskrudina ir tuomet smirdi. O grikiu gerbeja asu visa gyvenima - tad man cia ne dieta, o malonumas lotuliukas.gif

O kas tie gyvi grikiai? 4u.gif
Atsakyti
Po antros dienos dar -600g, per dvi dienas -2,1kg thumbup.gif
Atsakyti
http://www.moteris.l...e.d?id=60942607

Merginos, ar realiai tikrai galima numesti 10 kg per savaite?
Papildyta:
kur perkate gyvus grikius?

Papildyta:
Kur perkate gyvus grikius? Ar internetineje kokioje nors parduotuveje yra ju pirkti?
Papildyta:
Radau
http://www.gyvasrata...?id_product=288
Papildyta:
QUOTE(DG* @ 2014 05 07, 09:15)
Po antros dienos dar -600g, per dvi dienas -2,1kg  thumbup.gif

daug zadantys rezultaitai!
gal prie jusu junktis?
reikia man kuo greiciau numesti 10 kg, o... cia dar toli man ne viskas.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na ziuriu mergaiciu super rezultatai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Man siandien 2 diena 4u.gif
Atsakyti