Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(ccaraite @ 2014 05 01, 10:12)
Man, kad nebūtų sprangu, tai kefyrą ant grikių užsipilu, tai man labai labai skanu  4u.gif  Aš irgi biski nusižengiu, bet svrois krenta.  4u.gif

Svoris krenta nuo gliuteno nebuvimo.Jeigu isviso nevartotumet produktu su gliutenu,valgytumet daug ivairiau ir svoris irgi kristu.As taip maitinuosi jau du metus ir su svoriu viskas puiku.
Atsakyti
Sveikos. Man šiandien jau silpnumas pasireiškė. Toliau tęsiu dietą, bet įvedu sveikesnio maisto, verdu va 100 g. krūrinėlės ir darausi kopūstų salotas. Nemanau, kad kelios kalorijos pakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 02, 14:20)
Sveikos. Man šiandien jau silpnumas pasireiškė. Toliau tęsiu dietą, bet įvedu sveikesnio maisto, verdu va 100 g. krūrinėlės ir darausi kopūstų salotas. Nemanau, kad kelios kalorijos pakenks smile.gif

Is viso ka cia suraset grikiai yra kaloringiausi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 05 02, 17:40)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu su grikiu dieta 4u.gif tik as ne del svorio metimo (ir taip kuda esu ax.gif nustate man daktarai endometrioze verysad.gif aciu D., nedideles stadijos. Tad dabar ja gydausi maistu (yra tam tikri produktai, kurie galimi ir ne). O susisiekus LT su viena zyniuone, ji patare pasilaikyti grikiu dietos, nes ji padeda su reguliuoti kepenu veikla. Tai va, vakar startavau ir jau po puses dienos i grikius nebegalejau ziureti biggrin.gif ir silpna labai buvo bei galva labai skaudejo, tad su vyru uzbegom i kavine kavos rolleyes.gif as dar nuo jo pyrago gabaleli atlauziau rolleyes.gif nervina tik tai, kad niekur kefyro nerandu doh.gif musu mieste UK yra gal 5 lenku parduotuves ir ne vienoj kefyro nerandam (angliskose pardese irgi). Eisiu dar siandien, nes lyg tai turetu atvezt unsure.gif beje, po pirmos dienos -700 gr. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2014 05 02, 17:40)

Gali būti. Iš manęs dietininkė tokia pati kaip balerina biggrin.gif Pirmą kartą gyvenime laikausi, ir tai pasiduoti sugebu. Bet kažkiek kad numečiau, tai faktas. Pas draugę aną dieną rodė minus 2 kg.

Svarstyklių elementas nusėdo, nupirkau naują. Tai matyt, kad svarstykles reikės naujas pirkti, nes vienoj vietoj rodo 65 kg, kitur nuėjus tik 63 biggrin.gif Dar kartą toj pačioj vietoj užlipus jau ir 67 rodo biggrin.gif Tai manau, kad svarstyklėms amen. Pirksiu mechanines. Dar trys dienos laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 03, 12:02)
Svarstyklių elementas nusėdo, nupirkau naują. Tai matyt, kad svarstykles reikės naujas pirkti, nes vienoj vietoj rodo 65 kg, kitur nuėjus tik 63 biggrin.gif Dar kartą toj pačioj vietoj užlipus jau ir 67 rodo biggrin.gif Tai manau, kad svarstyklėms amen. Pirksiu mechanines. Dar trys dienos laukia ax.gif

as turiu elektronines ir dziaugiuosi. Mums juk kiekvienas -100g yra palaima.
turiu jau elektronines 3-4m ir keiciu tik elementus. taip skirtingose vietose rodo skirtingai, nes yra nelygios grindys. tiesiog radau svarstyklems vieta ir ten visad dedu. o svarstykles tikrinu su pilnu pakeliu cukraus, miltu. jai jau matau kad grybauja
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 05 03, 12:00)
as turiu elektronines ir dziaugiuosi. Mums juk kiekvienas -100g yra palaima.
turiu jau elektronines 3-4m ir keiciu tik elementus. taip skirtingose vietose rodo skirtingai, nes yra nelygios grindys. tiesiog radau svarstyklems vieta ir ten visad dedu. o svarstykles tikrinu su pilnu pakeliu cukraus, miltu. jai jau matau kad grybauja

Bet mano svarstyklės po minutės toje pačioje vietoje sveriantis "priaugina" 3 kg arba "numeta" 3 biggrin.gif Tai manau, kad tikrai su jomis atsisveikinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 03, 13:09)
Bet mano svarstyklės po minutės toje pačioje vietoje sveriantis "priaugina" 3 kg arba "numeta" 3 biggrin.gif Tai manau, kad tikrai su jomis atsisveikinsiu biggrin.gif

tai gali buti. as kai pirkau pirka karta elektronines, tai ir parsinesus NAUJAS jos man taip rodydavo. Nunesiau kita diena atgal. tai tipo sako negali buti biggrin.gif tai ejo pacios sverti substratus biggrin.gif siule tapati moedeli, bet emiau kita, brangesni, ir nesigailiu iki siol thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Biutiful @ 2014 05 03, 12:02)
Gali būti. Iš manęs dietininkė tokia pati kaip balerina biggrin.gif Pirmą kartą gyvenime laikausi, ir tai pasiduoti sugebu. Bet kažkiek kad numečiau, tai faktas. Pas draugę aną dieną rodė minus 2 kg.

Jausti kad krenta svoris turite ne ant svarstykliu uzlipusios bet ant drabuziu.Kada jie pasidarysi per dideli tada manau bus ir rezultatas. biggrin.gif Mano jau mazesni dviem dydziais. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Siandien pradedu grikiauti bigsmile.gif
Nezinau kiek laikysiuos, manau kiek istengsiu. Bet savaite manau tikrai.
Kas man palaikys kompanija?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jungiuosi 4u.gif Megstu su grikiais pasidaryti iskrovas, vis galvojau apie pagrikiavima bet vis kazkas sumaisydavo, o dabar esu tvirtai nusprendusi.
Na bent 3dienas noreciau, o geriausiaii visa savaite butu. lotuliukas.gif Labai jau reikia prasivalymo, nes per savaite issipuciau lotuliukas.gif

Man tai norisi detales info pie sia dieta, kas be grikiu dar galima?
Skaiciau, kad galima kefyro ar pasuku isgerti. g.gif
Atsakyti