QUOTE(klifi @ 2014 03 28, 22:45)
Sveikos, noriu is as jungtis prie sios dietos, tik nezinau ar nuo rytojaus, nes vis delto savaitgalis ir bijau, kad neatsilaikysiu, ar nuo pirmadienio
Aš asmeniškai valgiau tik grikius ir gėriau vandenį tai buvo tikrai silpna ir neturėjau jėgų, tad rinkčiausi geriau išeigines dienas
QUOTE(hevi @ 2014 04 03, 10:48)
Sveikos,
pradinis svoris-60kg ugis 169cm
tikslas-53 kg
Po antros dienos -1,5 kg
Šios dietos pažadu laikytis iki balandžio 13d
pradinis svoris-60kg ugis 169cm
tikslas-53 kg
Po antros dienos -1,5 kg
Šios dietos pažadu laikytis iki balandžio 13d
Tai kad kūda ir taip,tamstyte (aš tokia pati,bet norėč max 58,nes 53,tai jau distofikė atrodžiau...)
Sveikutes...as vel jungiuosi artejant pavasariui prie jusu tik nesupratau kiek gi musu yra siuo metu?:)galiu pasakyti,nera baisi dieta,as karts nuo karto prasivalau organizma...po ziemos nuodemeliu,tex pasilaikyti:)sekmes visoms besilaikancioms!Beje,palaikymas svarbus kiekvienai:)tad iki sekancio "prisidavimo"
Sveikos. Ir aš startuoju šiandien. Esu grikių mėgėja, bet kaži kaip man seksis be jokių priedų grikius tik kapoti Pusryčių dozę jau suvalgiau. Kadangi negaliu be kavos nė dienos, tai va tuoj puoduką pasidarysiu, o paskui vandenuką, kefyrą, žalią arbatą gersiu.
Sveikos merginos kaip sekasi grikiauti?
Sveikos, jungiuosi ir aš
Startavau nuo vakar, o vakare sugriešinau, bet rezultatas yra Bet aš internete radau, kad grikių dieta galima su kefyru, tai aš su šiuo variantu
Startavau nuo vakar, o vakare sugriešinau, bet rezultatas yra Bet aš internete radau, kad grikių dieta galima su kefyru, tai aš su šiuo variantu
Labas, mergaitės.
Aš irgi su kefyru laikausi, bet man nelengva. Tai nesikankinu griežtai, o šildydama grikius įmetu mažą šaukštelį padažo be konservantų. Nors ne taip sprangu man. Koks rezultatas dar nzn, nes svarstyklės kažko nebeveikia. Eisiu iki draugės, tai ten pasisversiu
Beje, pas mus Norvegijoje kefyras liesas yra 0,4 proc., tai jis man labai patiko. Geriu ir vargo nematau.
Tiesa, nzn nuo ko, gal nuo grikių, kai tik atsikeliu, man skauda pilvą. Paskui praeina. Ir šiandien į wc dažnai einu, nes pūslė visada pilna. Turbūt valosi organizmas.
Aš irgi su kefyru laikausi, bet man nelengva. Tai nesikankinu griežtai, o šildydama grikius įmetu mažą šaukštelį padažo be konservantų. Nors ne taip sprangu man. Koks rezultatas dar nzn, nes svarstyklės kažko nebeveikia. Eisiu iki draugės, tai ten pasisversiu
Beje, pas mus Norvegijoje kefyras liesas yra 0,4 proc., tai jis man labai patiko. Geriu ir vargo nematau.
Tiesa, nzn nuo ko, gal nuo grikių, kai tik atsikeliu, man skauda pilvą. Paskui praeina. Ir šiandien į wc dažnai einu, nes pūslė visada pilna. Turbūt valosi organizmas.
Aš ir kaupiuosi grikiams.Ne kartą grikiavau ir kefyrą gerdavau,pasukas.Labai gerai grikiai valo žarnyną.
QUOTE(Biutiful @ 2014 04 30, 12:40)
Labas, mergaitės.
Man, kad nebūtų sprangu, tai kefyrą ant grikių užsipilu, tai man labai labai skanu Aš irgi biski nusižengiu, bet svrois krenta.