laba:-) na ar kas grikiauja?:-) aš nuo šiandien draugauju su grikiais, bet jau neliko:D tai geriu kefyra ir svajoju apie grikius:-)
Laba, aš nuo rytojaus pradėsiu
Man 4 grikiavimo diena. Jauciuosi puikiai. Per diena suvalgau 100-150g grikiu.
Sveikutes! Ir aš junguosi prie jusu. Reik numest 10kg. Sesiu nuo rytdienos.
Kokie jusu rezultatai, per koki laikotarpi?
Kokie jusu rezultatai, per koki laikotarpi?
Vietoj grikių-penkta diena gripo...-4kg...
Po 3d buvo - 2.3kg. O veliau kazkaip ir nepasisveriau. Laikiausi 5d. Dabar nevalgau po 6val.
Pas mane snd 4 diena. minus 2.4kg. Negaliu nueit su tuo reikalu. Viduriai uzkietejo. Gal jus ka darot, kad taip nebutu?
Sveikos,
nuo rytojaus jungiuosi prie jūsų, nes nebetelpu į turimus rūbus, o ir pasisvėrus svoris yra 2kg didesnis nei tikėjausi, kad bus
Tai pagauta siaubo imuosi nuo rytojaus šios dietos
Laikysiuosi pirmą kartą dietos apskritai gyvenime, tai pažiūrėsiu, kas čia man gausis
nuo rytojaus jungiuosi prie jūsų, nes nebetelpu į turimus rūbus, o ir pasisvėrus svoris yra 2kg didesnis nei tikėjausi, kad bus
Tai pagauta siaubo imuosi nuo rytojaus šios dietos
Laikysiuosi pirmą kartą dietos apskritai gyvenime, tai pažiūrėsiu, kas čia man gausis
Labas mergaitės..Kažkaip tuštoka toje temoje..Aš nuo šiandien su Jumis..Pavasaris ne už kalnų ir reikia susiimti..Man asmeniškai ta dieta -kaip pradžia mažinti porcijas, nes maždaug po trijų-keturių dienų susitraukia skrandis ir apmažėja apetitas.. Bet kokioje dietoje sunku išlaikyti pradinį rezultatą...Dėl vidurių užkietėjimo vienas patarimas-gerti kuo daugiau vandens..Tai sėkmės visoms(galvojančioms prisijungt ir jau besimėgaujančioms grikiais..)
Viena be palaikymo..ketvirta diena...ir minus 2kg Na lauksim pastiprinimo nuo pirmadienio...
QUOTE(Vicia @ 2014 03 24, 21:45)
Labas mergaitės..Kažkaip tuštoka toje temoje..Aš nuo šiandien su Jumis..Pavasaris ne už kalnų ir reikia susiimti..Man asmeniškai ta dieta -kaip pradžia mažinti porcijas, nes maždaug po trijų-keturių dienų susitraukia skrandis ir apmažėja apetitas.. Bet kokioje dietoje sunku išlaikyti pradinį rezultatą...Dėl vidurių užkietėjimo vienas patarimas-gerti kuo daugiau vandens..Tai sėkmės visoms(galvojančioms prisijungt ir jau besimėgaujančioms grikiais..)
Tris dienas valgiau grikius pagal Vaistariene, ka galiu pasakyti, joks skrandis man nesusitrauke savijauta buvo klaiki, skaudėjo skrandį, galva, jauciausi vaiksciojantis lavonas, valgyti norėjosi taip kad atrode visa virtuve issluociau, nutariau daugiau tokio badavimo nepraktikuoti, geriau saikingai maitinsiuos
Labuka visom! Po 7 dienu -3.300kg. Nuo snd pradedu po biski griski i normalia mityba. Vakare nevalgau:) Kaip jums sekasi?