Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

laba:-) na ar kas grikiauja?:-) aš nuo šiandien draugauju su grikiais, bet jau neliko:D tai geriu kefyra ir svajoju apie grikius:-)
Atsakyti
Laba, aš nuo rytojaus pradėsiu smile.gif
Atsakyti
Man 4 grikiavimo diena. Jauciuosi puikiai. Per diena suvalgau 100-150g grikiu.
Atsakyti
Sveikutes! smile.gif smile.gif Ir aš junguosi prie jusu. Reik numest 10kg. Sesiu nuo rytdienos.
Kokie jusu rezultatai, per koki laikotarpi?
Atsakyti
Vietoj grikių-penkta diena gripo...-4kg...
Atsakyti
Po 3d buvo - 2.3kg. O veliau kazkaip ir nepasisveriau. Laikiausi 5d. Dabar nevalgau po 6val.
Atsakyti
Pas mane snd 4 diena. minus 2.4kg. Negaliu nueit su tuo reikalu. Viduriai uzkietejo. Gal jus ka darot, kad taip nebutu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
nuo rytojaus jungiuosi prie jūsų, nes nebetelpu į turimus rūbus, o ir pasisvėrus svoris yra 2kg didesnis nei tikėjausi, kad bus smile.gif
Tai pagauta siaubo imuosi nuo rytojaus šios dietos smile.gif
Laikysiuosi pirmą kartą dietos apskritai gyvenime, tai pažiūrėsiu, kas čia man gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zalia_kojine: 23 kovo 2014 - 15:25
4u.gif Labas mergaitės..Kažkaip tuštoka toje temoje..Aš nuo šiandien su Jumis..Pavasaris ne už kalnų ir reikia susiimti..Man asmeniškai ta dieta -kaip pradžia mažinti porcijas, nes maždaug po trijų-keturių dienų susitraukia skrandis ir apmažėja apetitas.. ax.gif Bet kokioje dietoje sunku išlaikyti pradinį rezultatą...Dėl vidurių užkietėjimo vienas patarimas-gerti kuo daugiau vandens..Tai sėkmės visoms(galvojančioms prisijungt ir jau besimėgaujančioms grikiais..) 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Viena be palaikymo..ketvirta diena...ir minus 2kg 4u.gif Na lauksim pastiprinimo nuo pirmadienio... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicia @ 2014 03 24, 21:45)
4u.gif Labas mergaitės..Kažkaip tuštoka toje temoje..Aš nuo šiandien su Jumis..Pavasaris ne už kalnų ir reikia susiimti..Man asmeniškai ta dieta -kaip pradžia mažinti porcijas, nes maždaug po trijų-keturių dienų susitraukia skrandis ir apmažėja apetitas.. ax.gif Bet kokioje dietoje sunku išlaikyti pradinį rezultatą...Dėl vidurių užkietėjimo vienas patarimas-gerti kuo daugiau vandens..Tai sėkmės visoms(galvojančioms prisijungt ir jau besimėgaujančioms grikiais..) 4u.gif

Tris dienas valgiau grikius pagal Vaistariene, ka galiu pasakyti, joks skrandis man nesusitrauke biggrin.gif savijauta buvo klaiki, skaudėjo skrandį, galva, jauciausi vaiksciojantis lavonas, valgyti norėjosi taip kad atrode visa virtuve issluociau, nutariau daugiau tokio badavimo nepraktikuoti, geriau saikingai maitinsiuos 4u.gif
Atsakyti
Labuka visom! Po 7 dienu -3.300kg. Nuo snd pradedu po biski griski i normalia mityba. Vakare nevalgau:) Kaip jums sekasi?
Atsakyti