Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

RYT REIKIA PRADETI IR MAN ...
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 13, 09:40)
Sveikos merginos, siandien ir as pradejau grikius. Pirma kart gyvenime. Bandysiu tempt savaite visa, net neisivaizduoju kaip seksis, bet rezultatu labai noriu tongue.gif

Viskas gerai su tais grikiais,as jau pora metu gyvenu su grikais ir ryziais ir kukuruzaus..Ir kas pas mane ateina net syebisi kaip skanu ir viskas kitaip.Du metus nevalgau gliuteno,cukraus,kofeino,kiausiniu ir pieno produktu.Jauciuosi puikiai.Yra puikiausiu pakaitalu.Is grikiu miltu kepu blynus,pyragus.Is Ryziu nuostabius sausianius.Cukru keiciu agavos nektaru,fruktoze ir medumi.Sveriau 63 dabar sveriu 55 kg.Ir mes taip valgome visa seima.Ismeciau is namu visus produktus kurie mums netinka ir gaminu tai kas vertinga.Sekmes Jusu pradziai.
O kaip ilgai Jus zadate tempti su sita dieta.O kas bus PO TO? Nereikia daryti organizmui soko.Reikai keisti maitinimosi buda. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 23 sausio 2014 - 13:17
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 23, 14:12)
Viskas gerai su tais grikiais,as jau pora metu gyvenu su grikais ir ryziais ir kukuruzaus..Ir kas pas mane ateina net syebisi kaip skanu ir viskas kitaip.Du metus nevalgau gliuteno,cukraus,kofeino,kiausiniu ir pieno produktu.Jauciuosi puikiai.Yra puikiausiu pakaitalu.Is grikiu miltu kepu blynus,pyragus.Is Ryziu nuostabius sausianius.Cukru keiciu agavos nektaru,fruktoze ir medumi.Sveriau 63 dabar sveriu 55 kg.Ir mes taip valgome visa seima.Ismeciau is namu visus produktus kurie mums netinka ir gaminu tai kas vertinga.Sekmes Jusu pradziai.
O kaip ilgai Jus zadate tempti su sita dieta.O kas bus PO TO? Nereikia daryti organizmui soko.Reikai keisti maitinimosi buda. 4u.gif

na taip ir buvo smile.gif Savaite valgiau grikius, nepasakyciau, kad tai buvo kancia ar labai neskanu. viskas liux, svoris krito gerai ir tai motyvavo. per savaite numeciau 4.5kg, taciau vos pabaigus ir tikrai nepuolus esti, puse sugryzo per savaite doh.gif Tai dabar manau grikiai bus max karta per savaite kaip iskrovos diena, o kitomis dienomis bandysiu keisti visa mityba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 26, 16:36)
na taip ir buvo smile.gif  Savaite valgiau grikius, nepasakyciau, kad tai buvo kancia ar labai neskanu. viskas liux, svoris krito gerai ir tai motyvavo. per savaite numeciau 4.5kg, taciau vos pabaigus ir tikrai nepuolus esti, puse sugryzo per savaite doh.gif Tai dabar manau grikiai bus max karta per savaite kaip iskrovos diena, o kitomis dienomis bandysiu keisti visa mityba rolleyes.gif

Dar siulyciau pasidaryti maisto netoleravimo testa(Kaune mokejau apie 300litu).Kaip nevalgai kas ten pazymeta ooooooooo kaip svoris krenta. biggrin.gif O grikius valgykit.Jie laaabai sveika.Tik paieskokit receptu kaip juos gaminti apart virtu arba brinkintu.Jie nuostabiausia kruopa is visu kruopu.Bent jau man. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
AR kas draugauja su grikiais ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 24, 19:26)
AR kas draugauja su grikiais ?

as nuo rytojaus nusprendziau pagrikiaut, ziuresiu kaip man seksis.
Atsakyti
Aš ir ant rytojaus užsipyliau grikiu.
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 24, 20:15)
Aš ir ant rytojaus užsipyliau grikiu.

as irgi jau uzsiplikiau, sendien lenvas maistas buvo pas mane visa diena, tai tikiuosi rytoj nebus sunku ax.gif
Atsakyti
Jau dvi dienas lesiau grikius biggrin.gif
Žadu tęst iki penktadienio rolleyes.gif
Lengva,visai smagu,o ir bendradarbės gundosi prisijungt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2014 02 25, 20:17)
Jau dvi dienas lesiau grikius biggrin.gif
Žadu tęst iki penktadienio rolleyes.gif
Lengva,visai smagu,o ir bendradarbės gundosi prisijungt thumbup.gif

gal sveretes ?

O man po vakar 0 (gal kad daug vandens pliurzinau) g.gif
Atsakyti
4d grikiavimo tongue.gif ir bemaž -3kg

Jaučiuos puikiai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, man siandien pirma grikiavimo diena smile.gif kol kas bado nejauciu smile.gif noreciau istempti savaite, kaip bus pamatysim smile.gif tik klausimas, kur jus perkat 1% kefyra??? niekur neradau...
Atsakyti