RYT REIKIA PRADETI IR MAN ...
QUOTE(coco5 @ 2014 01 13, 09:40)
Sveikos merginos, siandien ir as pradejau grikius. Pirma kart gyvenime. Bandysiu tempt savaite visa, net neisivaizduoju kaip seksis, bet rezultatu labai noriu
Viskas gerai su tais grikiais,as jau pora metu gyvenu su grikais ir ryziais ir kukuruzaus..Ir kas pas mane ateina net syebisi kaip skanu ir viskas kitaip.Du metus nevalgau gliuteno,cukraus,kofeino,kiausiniu ir pieno produktu.Jauciuosi puikiai.Yra puikiausiu pakaitalu.Is grikiu miltu kepu blynus,pyragus.Is Ryziu nuostabius sausianius.Cukru keiciu agavos nektaru,fruktoze ir medumi.Sveriau 63 dabar sveriu 55 kg.Ir mes taip valgome visa seima.Ismeciau is namu visus produktus kurie mums netinka ir gaminu tai kas vertinga.Sekmes Jusu pradziai.
O kaip ilgai Jus zadate tempti su sita dieta.O kas bus PO TO? Nereikia daryti organizmui soko.Reikai keisti maitinimosi buda.
QUOTE(I.Elija @ 2014 01 23, 14:12)
Viskas gerai su tais grikiais,as jau pora metu gyvenu su grikais ir ryziais ir kukuruzaus..Ir kas pas mane ateina net syebisi kaip skanu ir viskas kitaip.Du metus nevalgau gliuteno,cukraus,kofeino,kiausiniu ir pieno produktu.Jauciuosi puikiai.Yra puikiausiu pakaitalu.Is grikiu miltu kepu blynus,pyragus.Is Ryziu nuostabius sausianius.Cukru keiciu agavos nektaru,fruktoze ir medumi.Sveriau 63 dabar sveriu 55 kg.Ir mes taip valgome visa seima.Ismeciau is namu visus produktus kurie mums netinka ir gaminu tai kas vertinga.Sekmes Jusu pradziai.
O kaip ilgai Jus zadate tempti su sita dieta.O kas bus PO TO? Nereikia daryti organizmui soko.Reikai keisti maitinimosi buda.
na taip ir buvo Savaite valgiau grikius, nepasakyciau, kad tai buvo kancia ar labai neskanu. viskas liux, svoris krito gerai ir tai motyvavo. per savaite numeciau 4.5kg, taciau vos pabaigus ir tikrai nepuolus esti, puse sugryzo per savaite Tai dabar manau grikiai bus max karta per savaite kaip iskrovos diena, o kitomis dienomis bandysiu keisti visa mityba
QUOTE(coco5 @ 2014 01 26, 16:36)
na taip ir buvo Savaite valgiau grikius, nepasakyciau, kad tai buvo kancia ar labai neskanu. viskas liux, svoris krito gerai ir tai motyvavo. per savaite numeciau 4.5kg, taciau vos pabaigus ir tikrai nepuolus esti, puse sugryzo per savaite Tai dabar manau grikiai bus max karta per savaite kaip iskrovos diena, o kitomis dienomis bandysiu keisti visa mityba
Dar siulyciau pasidaryti maisto netoleravimo testa(Kaune mokejau apie 300litu).Kaip nevalgai kas ten pazymeta ooooooooo kaip svoris krenta. O grikius valgykit.Jie laaabai sveika.Tik paieskokit receptu kaip juos gaminti apart virtu arba brinkintu.Jie nuostabiausia kruopa is visu kruopu.Bent jau man.
AR kas draugauja su grikiais ?
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 24, 19:26)
AR kas draugauja su grikiais ?
as nuo rytojaus nusprendziau pagrikiaut, ziuresiu kaip man seksis.
Aš ir ant rytojaus užsipyliau grikiu.
QUOTE(kristynka* @ 2014 02 24, 20:15)
Aš ir ant rytojaus užsipyliau grikiu.
as irgi jau uzsiplikiau, sendien lenvas maistas buvo pas mane visa diena, tai tikiuosi rytoj nebus sunku
Jau dvi dienas lesiau grikius
Žadu tęst iki penktadienio
Lengva,visai smagu,o ir bendradarbės gundosi prisijungt
QUOTE(Šyta @ 2014 02 25, 20:17)
Jau dvi dienas lesiau grikius
gal sveretes ?
O man po vakar 0 (gal kad daug vandens pliurzinau)
4d grikiavimo ir bemaž -3kg
Jaučiuos puikiai
Jaučiuos puikiai
sveikos, man siandien pirma grikiavimo diena kol kas bado nejauciu noreciau istempti savaite, kaip bus pamatysim tik klausimas, kur jus perkat 1% kefyra??? niekur neradau...