Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

QUOTE(luaraa @ 2014 01 12, 12:51)
laba,man siandien irgi pirma dienele,ryte kavyte be cukraus ir liudelis grikiu,tik kazkaip pagalvojau kad gal kiekis per didelis,nes tkrai atrodo persivalgiau net,galvoju nusipirkt koki maziuka bliuduka ir taip normuotis kieki:)

Na bliudelis bliudeliui nelygus lotuliukas.gif As uzsiplikau 9 saukstus grikiu (~100gr) ir per kelis kartus dienos eigoje suvalgau, visu iskart niekaip neiveikciau, sprangus jie man..
Atsakyti
o ar yra skirtumas koki kieki reikia suvartoti tu GRIKU per diena? nes as uzsiplykiau stikline. Tai labai jau daug atrodo. puse mazo puodelio. Nes kiek skaitinejautai buvo siuloma toks kiekis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muose @ 2014 01 12, 13:06)
o ar yra skirtumas koki kieki reikia suvartoti tu GRIKU  per diena? nes as uzsiplykiau stikline. Tai labai jau daug atrodo. puse mazo puodelio. Nes kiek skaitinejautai buvo siuloma toks kiekis  g.gif

man ir gavosi puse puoduk:) bet kad grikiai musu seimai supe,tai ir mergaite valgo to pacio ir vyras ir as smile.gif bet jie dar ka nors prie ju,as tai nk ax.gif
Atsakyti
Pas mane jau 6diena!! blink.gif tiesa pasakius mane jau vimdo tie grikiai ir kefyras:) bet rezultatu norisi. Po visos dietos iskart nepulsiu valgyti kito maisto, galvojau prie grikiu pridesiu darzoviu ir kefyra pakeisiu i liesa jogurta ir toliau maitynsiuos grudais ir darzovem... Kad po tokios dietos organizmas isisavintu geras kalorijas, o ne is cukriniu bandeliu. Man si dieta yra geras pirmas zingsnis ir po sios dietos toliau maitintis sveikai.
Atsakyti
Sveikos merginos, siandien ir as pradejau grikius. Pirma kart gyvenime. Bandysiu tempt savaite visa, net neisivaizduoju kaip seksis, bet rezultatu labai noriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2014 01 12, 17:26)
Pas mane jau 6diena!! blink.gif tiesa pasakius mane jau vimdo tie grikiai ir kefyras:)

simusim, kiek kg pavyko numesti?
Atsakyti
Coco5 kantrybes ir istvermes mirksiukas.gif

O man vakar buvo antra diena, tiesa siek tiek nuslydau i sona ir suvalgiau puse obuolio blush2.gif bet per dvi dienas -1.5kg
Mano tikslas 3 dienas istempti su grikiais o po to pamazu i raciona iterpsiu kitus produktus, tad dar siandien pagundoms atsispirti reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nutty @ 2014 01 13, 12:27)
Coco5 kantrybes ir istvermes  mirksiukas.gif

O man vakar buvo antra diena, tiesa siek tiek nuslydau i sona ir suvalgiau puse obuolio blush2.gif  bet per dvi dienas -1.5kg
Mano tikslas 3 dienas istempti su grikiais o po to pamazu i raciona iterpsiu kitus produktus, tad dar siandien pagundoms atsispirti reikia ax.gif

super pasiekimai per 2 dienas thumbup.gif
kazkaip pamirusi temele, matyt tie grikiai ner labai viliojantys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 13, 09:19)
simusim, kiek kg pavyko numesti?

Siandien 7d ir nukrito 3kg bet as dar sportuoju kas diena ir i baseina ir sauna, tikejausi daugiau zinoma. Na bet dar gal savaite ar bent 4d. Pagyvensiu taip ir pradesiu darzoves valgyt. Kazkaip pripratau ir dabar net nebegalvoju ar skanu ar ne net nebejauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2014 01 14, 01:52)
Siandien 7d ir nukrito 3kg bet as dar sportuoju kas diena ir i baseina ir sauna, tikejausi daugiau zinoma. Na bet dar gal savaite ar bent 4d. Pagyvensiu taip ir pradesiu darzoves valgyt. Kazkaip pripratau ir dabar net nebegalvoju ar skanu ar ne net nebejauciu lotuliukas.gif

Oho as taip ilgai tikrai neistversiu ax.gif Tu ir taip lieknute, turbut delto nelabai krenta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 01 14, 11:20)
Oho as taip ilgai tikrai neistversiu ax.gif  Tu ir taip lieknute, turbut delto nelabai krenta 4u.gif

Na sveriau 63kg dabar sveriu 59kg ir siandien ryte atsikelus 8d grikiauti nebepasiryzau... Pasijauciau ganetinai nusilpusi ir nieko gero kai nera jegu atlikti sporto, nes ir tas reikalingas! Tai 7d grikiu -4kg ir manau uzteks. Siandien ryta pradejau jau su 1 kiausiniu ir 50g tuno... smile.gif gana jau... Laikas valgyti darzoves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2014 01 14, 18:01)
Na sveriau 63kg dabar sveriu 59kg ir siandien ryte atsikelus 8d grikiauti nebepasiryzau... Pasijauciau ganetinai nusilpusi ir nieko gero kai nera jegu atlikti sporto, nes ir tas reikalingas! Tai 7d grikiu -4kg ir manau uzteks. Siandien ryta pradejau jau su 1 kiausiniu ir 50g tuno... smile.gif gana jau... Laikas valgyti darzoves 4u.gif

tai zinoma, kiek gi galima tu grikiu tongue.gif per savaite -4kg puiku 4u.gif Man tik baisu, kas greit numetus, dar greiciau nesugryztu dvigubai doh.gif
As tai svarbiausia istversiu sia savaite, o poto turbut darysiu tik kiekvieną savaite vieną iškrovos dieną - grikių ax.gif
Atsakyti