Laba vakara šaunuolės
aš paieškose dietos. Apie šia senai esu girdėjusi, tačiau tik dabar susidomėjau.
1. Iš čia esančių panašių duomenų į save neradau .
2. Ir perksaičiusi temą nelabai radau informacijos, kurios jau buvo laikusios, kaip vėliau su tais kg ar negrįžta dar su kompanija? (labiausia bijau kad grįš nukritę kg su +).
3. Valgant grikius svarbu gerti vandeni apie 2 l. ?
Man reikia atsikratyti net 15 kg.
Ir kaip jus manote ar pasilaikius tokios iskrovos dietos (planuaoju kokias 7d. ) ar butu galime dar laikytis delcios. .
Sveikos! Nuo rytojaus pradedu laikytis sios dietos, po svenciu velniskai persivalgiusi jauciuos.... Reikia palengvejimo:) siuo metu sveriu 63kg ir ugis 162cm tai noretusi na kokius 49-50 sverti nes siaip esu smulkiu kaulu sudejimo. Valios mazoka vienai... Tai atradus bendraminciu gal palengves
QUOTE(Muose @ 2014 01 05, 18:24)
Laba vakara šaunuolės
aš paieškose dietos. Apie šia senai esu girdėjusi, tačiau tik dabar susidomėjau.
2. Ir perksaičiusi temą nelabai radau informacijos, kurios jau buvo laikusios, kaip vėliau su tais kg ar negrįžta dar su kompanija? (labiausia bijau kad grįš nukritę kg su +).
Ir kaip jus manote ar pasilaikius tokios iskrovos dietos (planuaoju kokias 7d. ) ar butu galime dar laikytis delcios. .
Kilogramai negris, jei nepradesi sluot visla is eiles kaip ir po visu dietu
Vandens visada butina gerti po 2 litrus, cia neisimtis+kefyras ar pasukos be priedu.
as grikiauju nuo siandien, tikiuos atsilaikyti bent iki penktadienio, truputi apsivalyti po svenciu organizma ir kokio kilogramo tikiuos atsikratyt, prisiauginau visus du nuo Kuciu iki dabar po to laikysiuos delcios dietos(kai bus delcia), nemanau, kad jos vienos kitai priestarauja siaip man reikia atsikratyti 10 kg
ar yra grikiaujanciu????
Nuo pirmadienio lesu grikius
Lesiau prieš šventes 6d-rezultatas apie -2kg...
Po švenčių...+2kg...
Matysim dabar-penktadienį kontrolinis svėrimasis
Po švenčių...+2kg...
QUOTE(Šyta @ 2014 01 07, 20:29)
Nuo pirmadienio lesu grikius
Po švenčių...+2kg...
Po švenčių...+2kg...
6d ir tik -2kg ojeeej as tikiuos daugiau pavyks.
Tai kad gal ir nėr ką labai mest 170,62
QUOTE(Šyta @ 2014 01 07, 20:53)
Oooo tikrai, kad visai gerai:)
Niu ka, mano grikiadienis pirmas atlaikytas... sunku, bet nepaslydau. Sversiuosi irgi tik penktadieni
QUOTE(simusim @ 2014 01 07, 20:58)
Oooo tikrai, kad visai gerai:)
Pageiduju pamatyt pirmąjį skaičių 5.. Kad ir nors 59,999
QUOTE(Šyta @ 2014 01 08, 19:24)
Pageiduju pamatyt pirmąjį skaičių 5.. Kad ir nors 59,999
hmmm na man antra grikiu diena siandien...na nezinau kaip atlaikyti reiketu dvi savaites tai:) bet bandysiu ka jau cia bepadarysi:) tik kai svoris nukris reikes maitintis po to itin sveikai,kad svoris neparzigiuotu trigubai:)