Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsiam Grikių dietą

as irgi 4u.gif
va jau mirksta grikiukai. reikia minusuot kokius 3-5kg. Bet man dazniausiai po 2d. jau nera upo...Todel regsitruojuos.
174 cm, 64.5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(faustluk @ 2013 12 18, 11:52)
as irgi 4u.gif
va jau mirksta grikiukai. reikia minusuot kokius 3-5kg. Bet man dazniausiai po 2d. jau nera upo...Todel regsitruojuos.
174 cm, 64.5  doh.gif

Aš storesnė mirksiukas.gif Mano ūgis irgi 174 ar 175, vakar ryte svėriau 70,4 kg, šiandien, po pirmos grikių dienos, jau 68,7 kg. Turbūt skysčiai buvo užsilaikę, kad taip nemažai nukrito.
Aš pirmą kartą šitos dietos laikausi, kol kas visai smagu.
Atsakyti
liuse, smagu!! tai mums antra diena?
man tie mirkyti grikiai kazko riesutu skonio smile.gif As vakar juos laseliu ketciupo pagardinau ir vistiek -1 kg! 100 %grieztai as neikada nesilaiku ir pasmaginu sau gyvenimeli. Bet tokia visa lengva jauciuosi! Bandom mazu iki kuciu???tai bus tada 6d. O per kucias vakare tik burokeliu misraines cool.gif Nes jei prasides silke, surinks visus vandenis ir vel +2kg
Atsakyti
Man šiandien 3 diena. Iš viso per 2 dienas 3 kg numečiau – įtartinai daugoka, bet aš nieko prieš biggrin.gif
Nesilaikysiu iki kūčių, rytoj darbe su bendradarbiais baliukas ir t.t. Bet po kalėdų manau vėl kelias dieneles pasilaikysiu. Patinka man šita dieta, nereikia maisto gamintis, kaip pvz. delčios dietai, ir alkana beveik nesijaučiu. Itin skurpulingai aš irgi nesilaikau - užvakar suvalgiau saują džiovintų spanguolių, vakar - didelį pomelą.
Atsakyti
Per trečią dieną tik -300g, tai per 3 dienas -3,3 kg. Šiam kartui tiek ir užteks smile.gif
Atsakyti
tai issibrauki???
o as sulapnojau taip skaniai per 2 diena grikius 'savaip": isimeciau sauksteli sezamo seklu, aguonu ir meducio skysto 1sauksteli. Kaip skanu!!!!!!Sakiau visada visada pursyciam taip valgysiu. Per vakar diena -500 g (bet griesinau vakarop su sokoladuku) Vsitiek jauciuosi idealiai! Ir begu uzmerk grikiu dar. Super skainu su aliejuku (kur astri paprika mirksta) ir sauha rukola salotu. fainas reikalas. Galiu kibira sulest. Ir kg krenta ir "dietos laikaus":)
Atsakyti
sveikos! 4u.gif
ar dar yra besilaikanciu? na as jungiuosi i sita skyreli, uzsiplikinau grikiu ir nuo rytojaus pradedu. tik neilgam 2-3 dienom. o po nauju su naujom jegom imsiuos dietintis.
Atsakyti
po pirmos dienos pameciau tik 400gr. mazokai g.gif laikausi toliau.
Atsakyti
Suviliojot su grikiu dieta biggrin.gif reiks pabandyti kelias dienas pasilaikyti, organizma prasivalyti po visu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Ir aš žadu grikintis biggrin.gif
Gal nuo penktadienio ar pirmadienio smile.gif
Atsakyti
sveiki, skaitau dabar apie grikių dietą ir bandysiu nuo rytojaus laikytis. Tuo pačiu ir lanką suku, o ir darbe pastoviai ant kojų.
Dabartinė situacija 168cm, 70kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kodėlčius: 01 sausio 2014 - 22:49
QUOTE(faustluk @ 2013 12 20, 13:04)
tai issibrauki???
o as sulapnojau taip skaniai per 2 diena grikius 'savaip": isimeciau sauksteli sezamo seklu, aguonu ir meducio skysto 1sauksteli. Kaip skanu!!!!!!Sakiau visada visada pursyciam taip valgysiu. Per vakar diena -500 g (bet griesinau vakarop su sokoladuku) Vsitiek jauciuosi idealiai! Ir begu uzmerk grikiu dar. Super skainu su aliejuku (kur astri paprika mirksta) ir sauha rukola salotu. fainas reikalas. Galiu kibira sulest. Ir kg krenta ir "dietos laikaus":)

...bet kaip tu čia skaniai su aguonom, sezamu, medučiu g.gif Negirdėta-reiks išbandyt, nes dabar ir mano pagrindinis patiekalas - grikiai thumbup.gif
Atsakyti