Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai:perkam-parduodam-dovanojam

Parduodu narva ziurkenui ar kitam smulkiam grauzikui. Naudotas apie metus,kai kur ant dugno yra nusitrynusiu vietu bet bukle gera. Yra ratas,dubenelis maistui ir gertuve. Kaina- 25lt. Vilnius. I az 4u.gif (nuotraukos neisikelia,jei domina,atsiusiu per az)
Atsakyti
ieškau šampuno šuniukams,nedidelio kiekio,siulyti i PM
Atsakyti
user posted image

Dovanojamas sinsiliukas. Galiu atvezti i Klaipeda, Vilniu, Kauna ar aplink siuos miestus nuo gruodzio 28 iki sausio 9 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Rasa B. @ 2013 11 06, 12:59)
Už simbolinę kainą (po 50 ct) Vilniuje parduodamos didžiosios afrikinės sraigės. Dabartinis jų dydis matosi nuotraukose, o šiaip išauga ir dar didesnės. Turime jų 14 vnt., tad terariumas darosi ankštokas. smile.gif Rekomenduotume imti po dvi-tris.

Sraigės nereikalauja daug priežiūros – tereikia palaikyti drėgmę dėžutėje ar terariume, kuriame jos gyvena, parūpinti maisto (žiemą – agurkų, vasarą – pienių, trauklapių, vijoklių lapų ir pan.) ir kalcio šaltinį (kad jų kiautukai būtų kieti, mes perkame „Kikoje“ sepijų kiautus po porą litų). Taip pat bent kartą per mėnesį derėtų keisti žemę, kurioje jos gyvena. Plačiau apie sraigių priežiūrą

user posted image user posted image


Visos sraigės iškeliavo smile.gif
Atsakyti
Parduodame įvairiausių spalvų nykštukinius stačiaausius ir nulėpausiukus dekoratyvinius triušiukus.
Turime įvairiausių spalvų triušiukų nuo 5 savaičių amžiaus.

Mūsų auginamų triušiukų nuotraukytes rasite facebook puslapyje:

https://www.facebook.../minitriusiukai


Esame iš KAUNO konsultuojame auginimo klausimais, turime ir narvelių.smile.gif
Priimame triušiukų rezervaciją Kalėdoms.
Susidomėjus skambinti: 861466240
Dėl pristatymo į kitus miestus teirautis telefonu.
Atsakyti
Parduodu išorinį vandens filtrą (,,bačką") Tetratec EX700. Kaina 220 Lt.
user posted image
Parduodu CO2 balioną. Kaina 100 Lt.
user posted image
Atsakyti
Ieškau lotoso į akvariumą. Gal kas turi atliekamų daigų?
Atsakyti
Parduodamas šamas angelas (Pimelodus pictus) ~12cm
Kaina 20lt.
Kaunas
869069005
user posted image
Atsakyti
Alba IEŠKO NAMŲ!!
Į globėjos namus ji atkeliavo iš vieno Kauno daugiabučių kiemo, kur keletą savaičių valkatavo išmesta „šeimininkų“. Ji buvo pavargusi ir išsekusi: gatvė – prasta vieta naminukei, ypač tokiai.
O Alba jau garbaus amžiaus, anot veterinarų, jai 8-10 m., ji beveik neturi dantukų. Tačiau tai jai visai netrukdo: ji be problemų valgo bet kokius konservus, smulkiau supjaustytą virtą mėsytę bei smulkų sausą ėdalą. Alba yra rami, tvarkinga ir labai švelni žmogui katytė. Deja negali globėja jos pasilikti sau, nes vienintelis Albos trūkumas yra tas, kad ji be galo bijo kitų gyvūnų ir nesutaria su globėjos augintiniais, dėl ko dienas leidžia jai vienai skirtame kambaryje, nuo ko labai kenčia, nes nori bendrauti, glaustytis ir rodyti savo meilę.
Prašom pastebėkite ją ir suteikite namus! Ji sveika (sterilizuota ir greit bus paskiepyta) ir tinkamai šeriama dar nugyvens gražaus laiko bei pradžiugins kažką savo draugija. Skambinkite 865222242 ir ateikite susipažinti Kaune.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parduodu šuniukam ar kačiukams nagų dilde, ružava yra priedai. Už 90lt
user posted image

Info į až :]...
Atsakyti
Ieskome mielo Dziungarijos mazylio ziurkenuko Siauliuose smile.gif
Atsakyti
Už 20 litų parduodame šuniukui skirtą nešiojimo tašę, naudota buvo tik porą kartų. Puikios būklės, niekas nesuplyšę. Viduje tašytės yra segtukai, prisegti šuniuką prie antkaklio. Kaunas kitur siunciu
user posted image
Atsakyti