QUOTE(Lonas @ 2014 01 26, 17:49)
newLIFE,
o jūs, kaip patarėm pirmiausia daryti, nuvykote į pardavimo vietą pasitarti su pardavusia pardavėja ir priimti kokį sprendimą, kaip buvome rekomendavę?
Ar tik konsultavotės su kitų įmonių darbuotojais apie mūsų čiužinį...
?
Be to, pas konkuruojančias įmones teiravotės apie mūsų gaminį...keista....
Ar paminėjote ten, kad apart jūsų nedidelio svorio yra ir stuburo išvarža, kur minkšti čiužiniai (pagal jūsų svorį) yra NEREKOMENDUOTINI.
Ir kad vyras didesnio svorio...
Gal geriau pasitarkite su kineziterapeutais, reabilitologais. Tikrai išgirsite vienareikšmišką atsakymą...
Kaip minėjome, kadangi taip atsitiko, kad čiužinys jums netiko ( o taip būna, deja, kartais), gal vistik dar kartą rekomenduojame - nuvykite į pardavimo vietą, vietoj to, kad ieškotumėte kraštutinių sprendimų.
Sėkmės.
as ieskojau vaikui ciuzinio,prie to pacio paklausiau del savojo,nejau ten,kur tik vieno gamintojo ciuziniai yra,kaip padariau pirmaji karta..sikart lankiausi ten,kur yra ivairiu firmu,tame tarpe buvo ir Lono produkcija tarp daugelio
antciuzinuko atsisakiau,nenoriu jokiu pelesiu ir prakaitavimu del prastos oro cirkuliacijos,vis delto pirkom ciuzini ne tam,kad dar uzsidet viena ant virsaus, jei niekas ciuzinio nenupirks,nebus kur dingt,pirksim antra sluoksni, bet daugiau miegot taip negaliu,atsikelus dar ilgai jauciu nemalonuma klubu srityje,odoje, ir kuo tolyn,tuo labiau naktys lieka be miego,vyras taip pat minkstesnio nori. del isvarzos,sakiau visur. dekui uz patarimus
Papildyta:
QUOTE(esu-mama @ 2014 01 26, 16:23)
o koka juau svoris?
as ermitaze siandien pamaciau kad ten tu ciuziniu pvz sudeti. minkstas pasirode. bet jau gerai kad pamaciau, man tas Jone lono tai per kietas vaikui atrode. vis tik reikia viska paciupinet ...
56kg,bet mano ir ugis nedidelis,gal tos zonos neatitinka,jau nezinau