Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(ginnntare @ 2014 02 12, 20:40)
Dr. Hauschka to kremo kaip tycia, kai buvo daromas uzsakymas nebuvo. Nes noru sarase pirmoje vietoje. O beje, tas paskutinis serumas su vitaminais, kur pirkot? Aciu. smile.gif

pirkau cia-
http://www.beautyfla...e-tr-serum.html
yra jo ir LT, tik brangiau. nusipirkus pamaciau, kad sudetyje yra silikono. o tas man laaaabai nepatinka. bet kadangi juo tept reikia tik kas trecia nakti, tai gal kaip nors…ryte paakiai labai graziai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 02 12, 21:39)
du kartus per savaitę, bet aš pati taip sugalvojau. Kaip dažnai reikėtų tepti taip ir nežinau. 4u.gif

ko gero labai gerai sugalvojot, nes ant maniskio paakiu serumo su grynu retinoliu, t.y vit A ir E, parasyta-tept kas trecia diena.
reiks veliau isbandyt jusu pasiulyta varianta.
Atsakyti
Laba diena. Pirmą kartą užsitempiau maskuojamąją paakių pudrą ir ji man visas raukškes išryškino unsure.gif Kas kaltas, nekokybiška pudra ar per daug užtepiau ? g.gif Ką daryt kad taup nebūtų ? Ir paakių kremą tepti prieš maskavimo priemonę ar po ?
Gal kas žino apie l'Or by One kosmetiką ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 16 vasario 2014 - 15:59
QUOTE(Alexia @ 2014 02 16, 02:57)
Laba diena. Pirmą kartą užsitempiau maskuojamąją paakių pudrą ir ji man visas raukškes išryškino  unsure.gif Kas kaltas, nekokybiška pudra ar per daug užtepiau ?  g.gif Ką daryt kad taup nebūtų ? Ir paakių kremą tepti prieš maskavimo priemonę ar po ?
Gal kas žino apie l'Or by One kosmetiką ?

sveika, bet kokia maskuojancia pudra uzsitepus , dar baisiau atrodo, zinau is savo patirties, (nebent ta pudra praskiet su riebiu kremu , kad nesausintu paakiu, paziurekit , kur gatveje vaiksto moteriskes issipudravusios, ale rauksles paslepia, nugi dar baisiau atrodo , naudoju lancome krem-pudra visam veidui, bet pries tai vistiek pasitepu su kremu, nu gi baisisiai atrodo , tempia, dziovina visa veida jei netepciau pries tai kokio riebaliuko, tai va , siulau ir jums pariebint odele poto maskuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 16 vasario 2014 - 18:15
Gal man tos pudros net nereikia nes paakiai ne melyni tik būna patinę na ir raukšlytės
Visą veidą tepu clinique pudra tik paakių neliečiu. Juos tik paakių kremu patepu maniau uždėsiu maskuoklįbus geriau bet tai pasido kad ne. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 17 vasario 2014 - 00:36
QUOTE(Alexia @ 2014 02 16, 16:57)
Laba diena.  Kas kaltas, nekokybiška pudra ar per daug užtepiau ?  g.gif Ką daryt kad taup nebūtų ?

Per sausa paakiu oda..
naudokit riebesni paakiu kremuka

siaip aplamai nuo kremo lb priklauso kaip paskui dekoratyvine dengsis..siuo metu turiu dior'o paakiu krema, tai ji galiu naudot tik nakciai, nes mano paakiu maskuoklis ant jo aplamai nesidengia, kaip cai pasakius, 'susigumuluoja' smile.gif, voliukais tokais nueina..o ant kito kremo puikiausiai tepasi..
Atsakyti
http://www.grozioide...-prieziura-251/
Atsakyti
esu 29 metų. ar jau reikia pirkti paakių kremą specialiai nuo mimikos raukšlių, ir kokio stiprumo, kokios sudedamosios dalys turėtų dominuoti? taip, yra mimikos raukšlių. rašiau ankščiau, kad naudoju vitaminą a e. baigin4jasi paakių kremas, galvoju, gal jau pirkti specialiai nuo raukšlių? g.gif gal galėtumėte ką patarti?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 02 12, 10:19)
negaliu gyvent be sio kremo-jis labai riebus, dazniausiai juo tepu nakciai-labai dziaugiuosi ji atradus cia supermamoj…
Martina Gebhardt Eye care
user posted image

drinks_cheers.gif Paskaiciusi nusipirkau ir as si kremuka. Tikrai superinis. Ir gerai drekina ir pamaitina, gan riebokas, ilgam uzteks. Nakciai uztepu ciut daugiau, ryte tai vos vos, arba kazka kita tepu.
Atsakyti
tralialia, o kur pirkot? Neapsunkina? Neatsikeliat patinusiais paakiais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2014 03 01, 22:12)
tralialia, o kur pirkot? Neapsunkina? Neatsikeliat patinusiais paakiais?  unsure.gif

Pirkau ,,Sveiki produktai" parduotuveje, sake yra ir internetine. Na jis toks riebokas, bet man paakiai nepatinsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2014 03 01, 19:22)
esu 29 metų. ar jau reikia pirkti paakių kremą specialiai nuo mimikos raukšlių, ir kokio stiprumo, kokios sudedamosios dalys turėtų dominuoti? taip, yra mimikos raukšlių. rašiau ankščiau, kad naudoju vitaminą a e. baigin4jasi paakių kremas, galvoju, gal jau pirkti specialiai nuo raukšlių? g.gif gal galėtumėte ką patarti?

Man irgi neuzilgo 29 stuktels ir pastebiu, kad ryskeja vos ne kasdien mimikos rauksleles. Baigineju drekinanti Dior, bet jis toks lengvas dieninis, atgaivina oda, o nakty tepuosi Anos lotan su saltalankiu aliejumi tai sis pamaitina, tos rauksleles netaip matosi, bet sie kremai tokie paprasti ir mastau kazka stipresnio isbandyti smile.gif Kas patarsit su kuo issaugoti odos jaunyste? smile.gif
Atsakyti