Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(Džiazuu @ 2013 11 22, 18:25)
Tikrai taip, pati kalta... doh.gif
Išgastis tą dieną buvo galvoje tai ir prirašiau čia bet ko..
Kremas Juventos...
Sakė jautriem paakiam tinka...
Ne, voko ne, būtent, kad tepiau tik po akyte šiek tiek ir labai minimaliai..
O reakcija oho..
Bandžiau ir su kokosų aliejuku tept, bet tinsta ir nuo to..
Matyt teks nieko ir nedaryt  verysad.gif

todel as einu ir prasua meginuku, man ispaude i indeli. Mokesiu 200 lt uz krema tik tada kai zinosiu kad jis man tikrai tinka smile.gif
Atsakyti
Zodziu ir toliau esu paieskose nes Shiseido eme griauzti akis taipogi. Gal kuri turit jautria paakiu oda ir naudojat koki kremuka? Nes jau ima isterija, kad vienodai griauzia tiek uz 10 lt tiek uz 200 o noriu stipresnes priemones.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 09, 12:58)
Zodziu ir toliau esu paieskose nes Shiseido eme griauzti akis taipogi. Gal kuri turit jautria paakiu oda ir naudojat koki kremuka? Nes jau ima isterija, kad vienodai griauzia tiek uz 10 lt tiek uz 200 o noriu stipresnes priemones.

Gal per arti tepi? Nepamenu kad man kas graužtų g.gif

Pati naudoju Chanel gelį paakiam, esu patenkinta tuo, kaip drėkina.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 02 09, 14:16)
Gal per arti tepi? Nepamenu kad man kas graužtų g.gif

Pati naudoju Chanel gelį paakiam, esu patenkinta tuo, kaip drėkina.

man grauzia ne akis o grynai paakiu oda persti smile.gif turiu Iwostin kuris visai negrauzia tai tepti gal moku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 09 vasario 2014 - 14:20
QUOTE(guodzik @ 2014 02 09, 12:58)

nepirkit tu chemijos prifarsiruotu kremu is parduotuves… pvz. nemaciau nei vieno Shiseido paakiu kremo, kuriame nebutu parafino ir parabenu-butent jie i alergija linkusiai odai ir sukelia ja. savo laiku irgi zavejausi visokiais diorais, chaneliais ir t.t., isbandziau begale visokiu .galvojau jeigu jau brangus, tai turi but geri ir veiksmingi. naivuole... kol baisios alergijos negavau nuo estee lauder kremo, nors siaip mano oda nera nei kiek alergiska. visad sakiau ir sakysiu-uz paakiu krema nepagailesiu kruvos pinigu, jei atrasiu ta stebuklingaji.deja deja. stebuklingo dar iki siol neradau, o gan neblogu pasitaiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašara: 10 vasario 2014 - 18:11
Gal pavardintumete is tu neblogu serijos... Kaip tik ieskaus kazko paakiams. smile.gif
Atsakyti
negaliu gyvent be sio kremo-jis labai riebus, dazniausiai juo tepu nakciai-labai dziaugiuosi ji atradus cia supermamoj…
Martina Gebhardt Eye care
user posted image
dr.Hauschka Regenerations sitas man labai tinka, patinka-
user posted image
Weleda granatu gan neblogas, galetu but trupuciuka riebesnis-(neapsimoka pirkt Weledos produktu LT, kainos labai smarkiai uzkeltos)
user posted image
patinka ANGANA paakiu kremai-vokiska biokosmetika, LT neprekiaujama.
o naujausias mano prikinys paakiams atkeliaves vakar- Medik8 vitamino A serumas, sudetyje yra ir vit.E.
user posted image
tepamas tik nakciai, kas 3 dienas. kazkas rase, kad tepasi grynu vitaminu E ir A tiesiai is kapsules (gaila, nezinojau to anksciau, gal nebuciau pirkus sio brangaus serumo paakiams)-to daryt kasdien negalima, per didelis kiekis tepamu vitaminu ant odos kelia jos senejima.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 09, 14:19)
man grauzia ne akis o grynai paakiu oda persti  smile.gif turiu Iwostin kuris visai negrauzia tai tepti gal moku  g.gif

ar jau seniai jautri paakiu sritis? skamba gynai kaip man buvo, tik man nuo benzoilio peroksido tokia reakcija buvo. ejau pas dermatokoge ir gydziausi. gal ir tau kazkas is veido priesziuros priemoniu jautrina?
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2014 02 12, 11:19)

aš tepu gryną vitaminą a+e iš kapslulių. super dalykas. mokėjau apie 5 eur, tai dar geriau. ir pigu ir efektyvu. tik irgi nežinojau kaip dažnai reikia tepti. žinojau, kad ne kiekvieną dieną, bet kaip tas karts nuo karto buvone aišku.

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 13 vasario 2014 - 11:30
QUOTE(klementyna @ 2014 02 12, 12:39)
aš tepu gryną vitaminą a+e iš kapslulių. super dalykas. mokėjau apie 5 eur, tai dar geriau. ir pigu ir efektyvu. tik irgi nežinojau kaip dažnai reikia tepti. žinojau, kad ne kiekvieną dieną, bet kaip tas karts nuo karto buvone aišku.

Tai kaip daznai tepate? smile.gif

Atsakyti
Dr. Hauschka to kremo kaip tycia, kai buvo daromas uzsakymas nebuvo. Nes noru sarase pirmoje vietoje. O beje, tas paskutinis serumas su vitaminais, kur pirkot? Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2014 02 12, 15:06)
Tai kaip daznai tepate?  smile.gif

du kartus per savaitę, bet aš pati taip sugalvojau. Kaip dažnai reikėtų tepti taip ir nežinau. 4u.gif
Atsakyti