Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(bio @ 2014 01 30, 14:23)
Man 15 uztenka apie tris menesius, tai sito pusmeciui turetu buti, nepamirstant tepti ryte ir vakare, naudojasi, naudojasi mirksiukas.gif

Oho, kaip neskalsiai naudojasi. Man tepant 2 k./d. 15 ml. metams uztenka. Negailiu, kiek reikia tepu g.gif
Atsakyti
as irgi del kiekio nustebau. mano viso veido kremai po tiek buna, o cia paakiu rolleyes.gif
Atsakyti
Blondine doh.gif 30 ml ten blush2.gif ax.gif , odel naudojimo, tai man 15 ml, bet kokio uztenka 3men, vieninteli Juvena tepiau metus, bet man jis nepatiko, tikrai ne kiekviena diena tepdavau ir turedama ji i tarpus dar kitus bandziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 01 30, 10:14)

jauciu reiks pirkt, dar tokio brangaus paakiu kremo nesu pirkus biggrin.gif

o kiek jums metu, jei ne paslaptis?
as galvoju tept ir sau ir vyrui, man virs 30, jam virs 40, kazi ar tiks abiems...

QUOTE(bio @ 2014 01 31, 17:47)
Blondine doh.gif  30 ml ten blush2.gif  ax.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 01 31, 19:11)
jauciu reiks pirkt, dar tokio brangaus paakiu kremo nesu pirkus biggrin.gif

o kiek jums metu, jei ne paslaptis?
as galvoju tept ir sau ir vyrui, man virs 30, jam virs 40, kazi ar tiks abiems...
biggrin.gif

25 man, bet paakiu kremus naudoju nuo 18, nes paakiai paveldetai problemine vieta, linke uzkristi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2014 01 31, 15:15)
Oho, kaip neskalsiai naudojasi. Man tepant 2 k./d. 15 ml. metams uztenka. Negailiu, kiek reikia tepu g.gif

as tepu kasdien ryte vakare, isimties atveju netepu, uztenku ir apie metus g.gif kaip del meginuku, kazi kokiam Douglas duoda nes noresiu gero kremuko bet daznas man alergizuoja. g.gif dbr turiu Iwostin, gerai drekina bet cia turbut viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2014 02 01, 12:00)
25 man, bet paakiu kremus naudoju nuo 18, nes paakiai paveldetai problemine vieta, linke uzkristi smile.gif

Mano vokai buvo paveldetai uzkrite, kad net plastine operacija dariaus...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 02 01, 18:41)
Mano vokai buvo paveldetai uzkrite, kad net plastine operacija dariaus...

Tai va as sita bandau atitolint, nes ir paveldeta, tetos jau issioperavusios...
Atsakyti
kažkuri SM narė rašė, kad naudoja vitaminą A paakiams. aišku ir aš nusikopijavau šią idėją. nusipirkau vitaminą A + E (tik A negavau), lašelį jo sumaišau su paakių kremu. labai pastangrino odą, dėl to ir raukšlės neatrodo tokios gilios. klausimas tik, kiek dažnai jį tepti, kaip suprantu negerai kiekvieną dieną?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 02 01, 14:10)
  dbr turiu Iwostin, gerai drekina bet cia turbut viskas biggrin.gif

o man sitas kremukas nepatiko - issausino oda ir tiek. Suprantu, kad cia individualu.

kazin kaip chanel paakiu kremai?
Atsakyti
Teko isbandyti Charlotte Meentzen paakiu kremuka.. as turiu meginuka. Kas labiausia patiko is kart, tai skalsumas.. blink.gif ten to 2.5ml meginuko uztekt turetu labai ilgam.. kremukas kremo-gelio konsistencijos sakyciau.. tikejaus pamatyt permatoma geli, nes kremukas vadinas Aloe vera gel, bet ne.. jis toks daugiau kaip kremas-gelis. Maloni tekstura, geit susigere. Siek tiek uzkliuvo kazkurio ingridiento kvapas, bet as nejautri is esmes kvapams, tai man nieko.. tuo labiau, kad kai susigeria jo nesijaucia. Toks jausmas, kad skaistumo priduoda paakiams, bet gal man vaidenas.. dregmes lyg tai uztenka, bet as si kremuka rekomenduociau rytui, o nakciai kazka stipriau.. 4u.gif Atsaldytas turetu labai smagiai atgaivinti ir sudrekinti paakius. Turiu dar viena meginuka, idomu koks efektas butu sunaudojus ir ji.. kol kas nieko blogo apie si kremuka pasakyt negaliu smile.gif
Atsakyti
As nuejau i Douglas ir gavau Ibuki Eye Correcting Cream meginuka. Jis kaip supratau skirtas 25-30 amziaus odai tai labai neblogas smile.gif aisku reiketu ilgiau panaudoti kad pajausti pilna efekta bet manau susigundysiu isbandyti.
Atsakyti