Įkraunama...
Įkraunama...

Paakių priežiūra

QUOTE(amberr. @ 2017 06 18, 11:12)
Pamaskuot su maskuokliu.. kremas cia tikrai nepades  4u.gif

tas maskuoklis dienos begyje subega man verysad.gif galvoju, gal rimtesniu proceduru yra ta reikala sutvarkyti?
Atsakyti
Geras maskuoklis tikrai nesubėga. Aš pastoviai naudoju. Jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 06 21, 22:30)
Geras maskuoklis tikrai nesubėga. Aš pastoviai naudoju. Jokių problemų.

Koki jus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(JuodaJuoda @ 2017 06 28, 11:54)
Koki jus naudojate?

Diorskin Nude Concealer smile.gif
Man asmeniskai labai patinka ir gerai maskuoja.
Atsakyti
Ar kas girdejot toki dalyka, kad nakciai negalima tepti paakiu kremo? blink.gif
Mano pazystamos kosmetologe taip jai pasake.
Sako, jei nenori prisidaryti rauksliu paakiuose - nakciai netepk paakiu kremo.
Kai ji nustebusi paklause kodel - kosmetologe nieko neatsake, tik pasake: tipo netiki, ok, tepk, pamatysi.... po to man nesiskusk... nakciai pakaks pienelio - pavalai pieneliu ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 31 rugpjūčio 2017 - 21:52
QUOTE(AZURA @ 2017 08 31, 22:40)
Ar kas girdejot toki dalyka, kad nakciai negalima tepti paakiu kremo?  blink.gif
Mano pazystamos kosmetologe taip jai pasake.
Sako, jei nenori prisidaryti rauksliu paakiuose - nakciai netepk paakiu kremo. 
Kai ji nustebusi paklause kodel - kosmetologe nieko neatsake, tik pasake: tipo netiki, ok, tepk, pamatysi.... po to man nesiskusk... nakciai pakaks pienelio - pavalai pieneliu ir viskas.

Logiska, jei kremas lipnus, tai trinant veida i pagalves tikrai galima rauksles uzgulet. Nebent miegat ant nugaros ir silkiniu pagalviu smile.gif
Atsakyti

visiškai nelogiška. Kokio lipnumo turi būt kremas, kad liptų prie pagalvės?

Jei jau kosmetologė užsiminė tokį dalyką, turėjo argumentuot, nes dabar VBS :irnesakyk:

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 01, 15:11)
Jei jau kosmetologė užsiminė tokį dalyką, turėjo argumentuot, nes dabar VBS irnesakyk.gif

As pazystamos ir klausiu, o kodel kosmetologe nepaaiskino savo teiginio, pasakei, klientas paklause - argumentuok fakta. O ji man sako: mano kosmetologe nemegtsa kai jos klausineju, ji - tokia...
Nu nieko sau, pasake ir - basta, ir dar nieko, matai, neklausinek....
Mdaaaa... nu ir kosmetologe...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 02 rugsėjo 2017 - 01:08
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 01, 15:11)
<p>visiškai nelogiška. Kokio lipnumo turi būt kremas, kad liptų prie pagalvės?</p><p>Jei jau kosmetologė užsiminė tokį dalyką, turėjo argumentuot, nes dabar VBS irnesakyk.gif</p>

Ne prie pagalves limpa. O gulint ant sono, oda susimeta i rauksles. Jei dar kremu pritepta, tai tos rauksles labiau sulimpa ir leciau issilygina pakeitus padeti.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2017 09 01, 16:11)
<p>visiškai nelogiška. Kokio lipnumo turi būt kremas, kad liptų prie pagalvės?</p><p>Jei jau kosmetologė užsiminė tokį dalyką, turėjo argumentuot, nes dabar VBS irnesakyk.gif</p>

Tikrai.. o nesako, nes tai nesamone.. kaip tik nakti reik tept, nes nakti regeneruojasi oda ir aplamai visas priremones geriau priima oda nakti ..
Atsakyti

O ar yra kazkokiu veiksmingu priemoniu patinusiems, patamsejusiems paakiams?? Nezinau kas nutiko,bet paskutiniu  metu atsirado labai negrazus paakiai,kaip maisai... gal genetika sakau pasireiske su laiku..? Nes seniau tai nebuvo:(

Iki siol naudojau labai paprasta tiesiog drekinanti/maitinanti kremuka paakiams..dabar matau,kad reikia kazkokiu veiksmingesniu priemoniu..bet visiskai nesigaudau situose reikaluose..

Skaiciau neblogu atsiliepimu apie Lancome Genique Pearl.. gal reikia sita pabandyti...?

Atsakyti

Gal kam teko girdeti apie tokia procedura, poakiu limfodrenazas,kai i paakius suleidziamas kazkoks homeopatinis preparatas,kuris lb suaktyvina kraujotaka,ir apmazeja visokie paburkimai,maiseliai po akimis.... skamba viliojanciai,taciau visai nerandu atsiliepimu apie tai...

Atsakyti