Tas tamsumas man atrodo eina iš po odos. O kremai veikia epidermio gylyje.
QUOTE(Malena @ 2016 12 16, 12:29)
Tas tamsumas man atrodo eina iš po odos. O kremai veikia epidermio gylyje.
as ir taip manau,kad is "po odos" todel man atrodo nesamone balinantis kremas paakiams, nes balinamieji/sviesinamieji kremai veidui paprastai buna su rugstim o paakiu oda juk tokia jautri, plius gi cia ne kokia pigmentine deme kad isbalint
na nebent kokie sviesinamieji, kraujo mikrocirkuliacija gerinantys kremai arba panasaus poveikio kaip nuo melyniu kad buna gal padetu, pvz:
http://www.eurovaist...atilu-5-ml.html
QUOTE(mimi88 @ 2016 12 16, 17:58)
as ir taip manau,kad is "po odos" todel man atrodo nesamone balinantis kremas paakiams, nes balinamieji/sviesinamieji kremai veidui paprastai buna su rugstim o paakiu oda juk tokia jautri, plius gi cia ne kokia pigmentine deme kad isbalint
na nebent kokie sviesinamieji, kraujo mikrocirkuliacija gerinantys kremai arba panasaus poveikio kaip nuo melyniu kad buna gal padetu, pvz:
Lierac uz 5ml 27 eur, stebuklas turetu buti
Jei tamsus paakiai gauti genetiskai (del plonos odos) tai nelabai ka ir padarysi. Reik investuot i gera maskuokli ;)
Yra ir kitu priezasciu del ko jie atsiranda, bet dazniausiai kremai sios priezasties nepasalina: http://www.paulascho...on-dark-circles
Yra ir kitu priezasciu del ko jie atsiranda, bet dazniausiai kremai sios priezasties nepasalina: http://www.paulascho...on-dark-circles
QUOTE(Intrinsa @ 2016 12 17, 17:25)
Lierac uz 5ml 27 eur, stebuklas turetu buti
na nemanau kad ta kaina tokia jau maza,stebuklo tikrai nemanau kad padarys, bet juk lierac nera high end'as galu gale (nors naudojamais ju produktais esu lb patenkinta) zinoma galima rast ir gerokai brangesniu, bet ne visad kaina atitinka kokybę, ką galiu pasakyt apie savo pagaliau baigiamą sunaudot lancome genifique paakiu serumą
Labas
Skaitau skaitau ir neišsirenku ,tiek daug nuomonių
Labai noriu įsigyt paakiams nuo raukšlyčių kažką,patarkit iš patirties Man 34m.
Ačiū!
Ačiū!
QUOTE(Inguti @ 2017 01 02, 15:57)
Labas
Ačiū!
Ačiū!
Man labai patiko Shiseido Ibuki paakiu kremas, o dabar pradejau naudoti Phytomer Expertise Age Contour, islygina ir pamazina paburkusius ratilus
Uriage Isolift Eye Contour Cream buvo tobulas, gaila dingo is prekybos arba gamybos
Sveiki, šį kremą mačiau Efarma vaistinėj, jei dar aktualu.
Sveikos,
visos temos neskaičiau, bet labai norėčiau patarimo: kaip pagerinti įdubusių, pajuodusių paakių būklę? Miego stoka nesiskundžiu, alkoholio beveik nevartoju, kremai nuo juodų ratilų ne kažką padeda. Maskuoju maskuokliais, bet tos įdubos.. dėl jų žvilgsnis atrodo pavargęs..
visos temos neskaičiau, bet labai norėčiau patarimo: kaip pagerinti įdubusių, pajuodusių paakių būklę? Miego stoka nesiskundžiu, alkoholio beveik nevartoju, kremai nuo juodų ratilų ne kažką padeda. Maskuoju maskuokliais, bet tos įdubos.. dėl jų žvilgsnis atrodo pavargęs..
Sveikos, uzsimaniau paakiu kaukes. Gal ka patarsit? Butu idomiau ne tiesiog kremas, o kokiu geriu prisotintos "pagalveles"
QUOTE(tursi @ 2017 02 19, 02:41)
Sveikos, uzsimaniau paakiu kaukes. Gal ka patarsit? Butu idomiau ne tiesiog kremas, o kokiu geriu prisotintos "pagalveles"
Man labai patiko Shiseido retinol padeliai paakiams.. nepigus, bet tokie gerai prisotinti ir tikrai matos efektas is kart.. turejau Talika..nepatiko.. Filorgos..irgi nlb.. nes suplysdavo tas geliukas beimant.. turiu is iherb tokius, antra kart siunciaus, bet toks jausmas, kad pasene.. nes posausiai.. o pirma kart lb patiko..ir kaina juiokinga.. Glamglow lb patinka paakiu kaukes.. ne pagalveles, bet nerealios!!! man jos buvo must have !!! Dabar Gatineu nusipirkau kauke, bet nebandziau.. baigineju Algotherm irgi nieko
QUOTE(amberr. @ 2017 02 19, 20:29)
Man labai patiko Shiseido retinol padeliai paakiams.. nepigus, bet tokie gerai prisotinti ir tikrai matos efektas is kart.. turejau Talika..nepatiko.. Filorgos..irgi nlb.. nes suplysdavo tas geliukas beimant.. turiu is iherb tokius, antra kart siunciaus, bet toks jausmas, kad pasene.. nes posausiai.. o pirma kart lb patiko..ir kaina juiokinga.. Glamglow lb patinka paakiu kaukes.. ne pagalveles, bet nerealios!!! man jos buvo must have !!! Dabar Gatineu nusipirkau kauke, bet nebandziau.. baigineju Algotherm irgi nieko
Glamglow - man labai super paakių kaukė (kaip ir jų veido kaukės man superinės, ypač juoda ir žalia). Brangoka, bet verta. Dėl Filorga sutinku - plyšta (galvojau, kad tik aš nemoku jų atsargiai išimt ir uždėt). Bet poveikis Filorga man patiko.
Dėl Lierac to serumo (5ml). Pabaigiau, bet kažkokio wow efekto nepastebėjau
Dabar naudoju Filorga Optim eyes paakių kremą. Kol kas man jis tinka ir patinka.